Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Serrekunda

Serrekundan sääennuste

pe 23.4.

Enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
26°C | 20°C
5 m/s

la 24.4.

Selkeää päivän aikana.
25°C | 20°C
6 m/s

su 25.4.

Puolipilvistä päivän aikana.
25°C | 20°C
6 m/s

ma 26.4.

Puolipilvistä päivän aikana.
24°C | 20°C
6 m/s

ti 27.4.

Selkeää päivän aikana.
25°C | 20°C
6 m/s

ke 28.4.

Kosteaa ja puolipilvistä päivän aikana.
26°C | 21°C
6 m/s

Matkakohteita Serrekundan lähellä

 • Gambia, Kotu

  Vietimme juuri aurinkoisen viikon Gambiassa. Hotellimme oli Sunprime Tamala Beach Kotun alueella. Hotelli oli uudehko, todella siisti ja palvelu pelasi. Henkilökunta oli ystävällistä ja palveluhaluista. Huoneestamme oli suora käynti altaalle ja se oli hotellin pihan puolella mikä oli hyvä, koska meren puolella oleville altaille ei aurinko juurikaan paistanut. Heti hotellin ulkopuolelta löytyi meille opas/kuljettaja aina kun halusimme tutustua ympäristöön. Käytimmekin samaa hyväksi havaittua henkilöä koko viikon. Tämä Smiley opasti meitä hyvillä tiedoilla, osasi kertoa paljon kohteista, keksi pyydettäessä eri vaihtoehtoja kohteiksi, omasi hyvän huumorintajun ja ihan huipun asenteen päivästä toiseen. Siinä siis luotettava opas jota voi suositella! Smileyn tavoittaa numerosta +2207416058 ja englannilla pärjää. Itse pidin paikasta, mutta Gambiaan matkaa suunnitellessa on hyvä muistaa että se ei ole ns. perinteinen rantakohde. Hienon hotellin ulkopuolella voi olla ihan toisenlainen, ei ain...  Lisää...

  Vietimme juuri aurinkoisen viikon Gambiassa. Hotellimme oli Sunprime Tamala Beach Kotun alueella. Hotelli oli uudehko, todella siisti ja palvelu pelasi. Henkilökunta oli ystävällistä ja palveluhaluista. Huoneestamme oli suora käynti altaalle ja se oli hotellin pihan puolella mikä oli hyvä, koska meren puolella oleville altaille ei aurinko juurikaan paistanut. Heti hotellin ulkopuolelta löytyi meille opas/kuljettaja aina kun halusimme tutustua ympäristöön. Käytimmekin samaa hyväksi havaittua henkilöä koko viikon. Tämä Smiley opasti meitä hyvillä tiedoilla, osasi kertoa paljon kohteista, keksi pyydettäessä eri vaihtoehtoja kohteiksi, omasi hyvän huumorintajun ja ihan huipun asenteen päivästä toiseen. Siinä siis luotettava opas jota voi suositella! Smileyn tavoittaa numerosta +2207416058 ja englannilla pärjää. Itse pidin paikasta, mutta Gambiaan matkaa suunnitellessa on hyvä muistaa että se ei ole ns. perinteinen rantakohde. Hienon hotellin ulkopuolella voi olla ihan toisenlainen, ei aina niin kaunis maailma. Avoin ja utelias mieli pärjää täällä ja itse ihastuin erityisesti ihmisiin ja heidän hymyilevään, rentoon asenteeseensa. Se tarttuu :)

  Kohde: Serrekunda, Gambia Kategoria: Serrekundan muita vinkkejä
  Lisätty: 20.12.19 Lähettäjä: Vieras
 • Taksi kuski Buba

  Buba Njie My number +2202604207. Todella mukava kaveri taksitolpalla Seaview Garden hotel edessä teimme 5 retkeä ympäri Gambiaa Kuntakinten saarella, torilla,ja suunnilleen samat paikat kuin Tjäreborg mutta paljon sellaisia joihin ei Tjäre vie. Pitää huolen turvallisuudestasi ajaa rauhallisesti ja ammattitaitoisesti. Puhuu englantia. Erittäin vilpitön kaveri mielestämme meitä oli 2pariskuntaa. Suosittelen. Tulei itsekin käyttämään tulevaisuudessa Buban Taxia.

  Kohde: Serrekunda, Gambia Kategoria: Serrekundan lennot & liikenne
  Lisätty: 04.01.19 Lähettäjä: Kmikko13
 • Ravintola 4 seasons

  Ravintola joka myös paikallisten suosiossa. Ruoka hyvää, edullista ja sitä on riittävästi. On ruokalista mistä valita tai voi ottaa päivän ruuan joka siis jotain paikallista ruokaa jota tehty isompi satsi joten hintakin listaruokia hiukan huokeampi. Täytetty leipä alias sandwich on jotain totaalitäyttävää. Ja NIIN hyvää!

  Kohde: Serrekunda, Gambia Kategoria: Serrekundan ravintolat ja baarit
  Lisätty: 06.10.13 Lähettäjä: Tanti

Oletko käynyt Serrekundassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Serrekundassa

Kysymyksiä Serrekundasta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Onko sinulla kuvia Serrekundasta?

Serrekundasta ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Serrekundassa?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Serrekundaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Serrekundassa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Serrekundassa. Oletko sinä vieraillut Serrekundassa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Serrekundasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Gambia
Etäisyys Helsingistä: Ei tiedossa.
Lentoaika-arvio:[1] Ei tiedossa.
Rahayksikkö: dalasi
Valuuttakurssi (1 EUR): 61,61 GMD

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +0
Aikaero Suomeen: -3

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: G  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +220
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 16
Palokunta: 18
Poliisi: 17

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Gambia
Ulkoministeriön matkustustiedote: Gambia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Gambia
Pieni hetki, sivua ladataan.