Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Kololi

lennot

alk. 361 €
Etsi lennot

Matkakohteita Kololin lähellä

Suosittuja hotelleja Kololissa

  • Gambia hieno ja erilainen matkakohde

    Moi, tuoreita kokemuksia tältä vuodelta Gambiasta :) Lähdimme mieheni kanssa loppiaisena viikon matkalle Gambiaan. Aikaeroa kun on vain kaksi tuntia, oli helppo astua paikalliseen elämään kiinni. Asuimme Djembe Balafon -hotellissa, jossa huoneemme oli uusin. Henkilökunta hotellissa oli todella mukavaa ja hoiti kaikki ongelmat nopeasti ja ammattitaitoisesti. Gambia maana hieman mietitytti matkaa varatessa, mutta onneksi lähdettiin, oli hieno kokemus! Palkkasimme paikallisen oppaan, Mr. Sonkon ja hänen kanssaan käytiin safarille Senegalin puolella (keltakuumerokotus vaaditaan Senegaliin matkatessa ja keltainen rokotustodistus siitä), mangrovemetsään tutustumassa paikallisia osterin kerääjänaisia seuraten jokiajelulla ja samalla Gambian lintuja bongatessa. Mr. Sonko on virallinen turistiopas ja myös lintuopas, hän tunnistikin hienosti aina näkyvissä olevat linnut. Lisäksi käytiin hänen kanssaan paikallisilla Serekundan markkinoilla (Gambian suurimmat), sinne kannattaa ehdottomasti...  Lisää...

    Moi, tuoreita kokemuksia tältä vuodelta Gambiasta :) Lähdimme mieheni kanssa loppiaisena viikon matkalle Gambiaan. Aikaeroa kun on vain kaksi tuntia, oli helppo astua paikalliseen elämään kiinni. Asuimme Djembe Balafon -hotellissa, jossa huoneemme oli uusin. Henkilökunta hotellissa oli todella mukavaa ja hoiti kaikki ongelmat nopeasti ja ammattitaitoisesti. Gambia maana hieman mietitytti matkaa varatessa, mutta onneksi lähdettiin, oli hieno kokemus! Palkkasimme paikallisen oppaan, Mr. Sonkon ja hänen kanssaan käytiin safarille Senegalin puolella (keltakuumerokotus vaaditaan Senegaliin matkatessa ja keltainen rokotustodistus siitä), mangrovemetsään tutustumassa paikallisia osterin kerääjänaisia seuraten jokiajelulla ja samalla Gambian lintuja bongatessa. Mr. Sonko on virallinen turistiopas ja myös lintuopas, hän tunnistikin hienosti aina näkyvissä olevat linnut. Lisäksi käytiin hänen kanssaan paikallisilla Serekundan markkinoilla (Gambian suurimmat), sinne kannattaa ehdottomasti mennä mutta suosittelen menemään paikallisoppaan kanssa, niin saa suht rauhassa katsella ja ihmetellä kaikkea. Gambian ilmasto on meikäläisen mittapuun mukaan todella miellyttävä, koko viikon oli +30-35 astetta, parina aamuna oli hieman viileämpää. Hotellimme oli rannalla ja rantaa jatkuikin sekä etelään että pohjoiseen pitkät pätkät. Hotellin rannalla sai olla rauhassa, mutta heti kun meni veden rajaan, tuli kaikenlaisia "kavereita" kauppaamaan sitä sun tätä. Gambialaiset ovat kovin kiinnostuneita ulkomaalaisista ja kyselevät kovasti. Jos ei aina jaksa vastata "juu, ollaan Suomesta" "juu, tultiin eilen" "ollaan viikko vielä", sanoo vain ystävällisen tiukasti, että nyt täytyy mennä, niin kyllä he sitten uskovat. Rannalla myyvät tuoreita hedelmiä ihanat "fruit ladyt", meidän suosikki oli nr. 3 Ndey. Jos ostatte häneltä hedelmiä, sanokaa terveisiä "Finnish familylta" :) Kaiken kaikkiaan mahtava maa, joskin elintaso on toki aivan eri luokkaa ja köyhyys käsinkosketeltavaa. Oma asenne kohdalleen ja tervettä järkeä ja ehdottomasti paikallisoppaan kanssa matkaan, niin näkee ja kokee paljon enemmän. Suosittelen Mr. Sonkoa, hän hoiti hienosti kaikki matkat ja taatusti näimme enemmän kuin jos olisimme menneet esim. Tjäreborgin järjestämille matkoille. Häneen saa parhaiten yhteyttä sähköpostilla [email protected] Minulta voi myös kysyä lisätietoa, jos haluaa: [email protected] :) Innokkaasti ja ennakkoluulottomasti Gambiaan vaan :)

    Kohde: Kololi, Gambia Kategoria: Kololin aktiviteetit ja harrastukset
    Lisätty: 29.01.17 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Kololissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Kololissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Onko sinulla kuvia Kololista?

Kololista ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Kololissa?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Kololiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

sporttari64

Kohde: Kololi
Ajankohta: Joulukuu 18, 2008 - Joulukuu 27, 2008
Kommentti: Todella rasittava paikka. Missään ei saanut olla rauhassa, jatkuvasti joku nuori mies/miehiä oli tunkemassa seuraan. Edes juoksulenkillä en saanut olla rauhassa. Pieni ja ahdistava paikka. Ei koskaan enää!

Oletko vieraillut Kololissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Kololista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Gambia
Englanninkielinen nimi: Kololi
Etäisyys Helsingistä: 6204 km
Lentoaika-arvio:[1] 7h 40min
Rahayksikkö: dalasi
Valuuttakurssi (1 EUR): 60,45 GMD

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +0
Aikaero Suomeen: -3

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: G  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +220
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 16
Palokunta: 18
Poliisi: 17

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Gambia
Englanninkielinen Wikipedia: Kololi
Ulkoministeriön matkustustiedote: Gambia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Kololi
Pieni hetki, sivua ladataan.