Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Suojärvi

Matkakohteita Suojärven lähellä

 • Tie Suojärvelle huonokuntoinen

  Jos menet omalla autolla Suojärvelle, ota huomioon, että maantie Suojärvelle on päällystämätön, kuoppainen ja huonokuntoinen. Matkaan pitää varata aikaa huomattavasti enemmän kuin matkan pituus edellyttää.

  Kohde: Suojärvi, Venäjä Kategoria: Suojärven vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 25.02.18 Lähettäjä: Irinjy
 • SUVILALTI.

  Vanhemmat soutivat salojärven semoinniemestä(Minun ukin isän nimen mukaan nimetty paikka,Semen Petrov Peiponen:)annantehtaalle ja sieltä jalkasin suvilahteen asioita hoitamaan.Vieläkään iivilänkylään ei onneksi ole tietä.Ei ole kuin metsää ja yksi peltoaukea iivinkylässä,siellä on otettu ilmeisesti heinää lähiaikoihin asti,minun vanhemmat asui iivinkylästä etelään noin kilometri-kaks,siellä oli vain kolme taloa,pappa ivan,isä terentei ja setä sergei.Heidän talot.Vielä en päässyt sinne asti viime kesän automatkallani.Suojärven hotelli on isän kirkon paikalla,kun olin hotellissa viimeksi,ymmärsin että tässähän on isäni kirkko,onneksi meillä on vielä kuva jossa on kirkko sen hotellin paikalla.Hotelli on mukava vaatimaton,mukava henkilökunta,ei siellä aina kaikki toimi,esim,sähköt,vinkkinä!omat ledvalot mukaan,ne vie vähän virtaa,sähkökatkoja voi tulla,niin minunkin aikana,onneksi oli pari ledvalolamppua mukana,monet oli pimeässä.Hotellin respasta neuvovat kyllä paikalliset kuljetukset,jo...  Lisää...

  Vanhemmat soutivat salojärven semoinniemestä(Minun ukin isän nimen mukaan nimetty paikka,Semen Petrov Peiponen:)annantehtaalle ja sieltä jalkasin suvilahteen asioita hoitamaan.Vieläkään iivilänkylään ei onneksi ole tietä.Ei ole kuin metsää ja yksi peltoaukea iivinkylässä,siellä on otettu ilmeisesti heinää lähiaikoihin asti,minun vanhemmat asui iivinkylästä etelään noin kilometri-kaks,siellä oli vain kolme taloa,pappa ivan,isä terentei ja setä sergei.Heidän talot.Vielä en päässyt sinne asti viime kesän automatkallani.Suojärven hotelli on isän kirkon paikalla,kun olin hotellissa viimeksi,ymmärsin että tässähän on isäni kirkko,onneksi meillä on vielä kuva jossa on kirkko sen hotellin paikalla.Hotelli on mukava vaatimaton,mukava henkilökunta,ei siellä aina kaikki toimi,esim,sähköt,vinkkinä!omat ledvalot mukaan,ne vie vähän virtaa,sähkökatkoja voi tulla,niin minunkin aikana,onneksi oli pari ledvalolamppua mukana,monet oli pimeässä.Hotellin respasta neuvovat kyllä paikalliset kuljetukset,jos vanhempien kotipaikkoja menee katsomaan.Kiitokset Marinalle!hotellin johtajalle,hän tietää meidän tarpeet.Ja Kiitos Aleksille joka lada nivalla meitä kuskasi kaksi päivää pitkin korpia(Kokenut Automies ja Karjalainen)3euroa tunti./Henkilöltä.Minäkin pienellä eläkkeellä pystyin näin käymään niinsanotusti ulkomailla,minulla ei ole katkeruutta venäjää kohtaan,olen saanut hyviä ystäviä,enempi kuin suomesta.En ajattele sitä että sota vei vanhemmilta kodin,ei niille ajoille kukaan mitään mahtanut,ja nythän vanhempien kotipaikka on siinä samassa luonnontilassa mistä he alkoivat raivaamaan.Ehkä vielä voin lunastaa paikan sieltä,ei venäjän kansakaan sotaa halunnut,niin paljon he on itse siitä kertoneet.Ja omat kärsimykset läpikäynyt..Tänä kesänä jos terveys sallii,menen taas suojärvelle,ja voin olla vaikka koko kesän siellä.Terveisin hannu peiponen.

  Kohde: Suojärvi, Venäjä Kategoria: Suojärven muita vinkkejä
  Lisätty: 05.05.11 Lähettäjä: SALONKYLÄ.

Oletko käynyt Suojärvellä?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Suojärvellä

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Suojärvelle?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Suojärvellä?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Suojärvellä. Oletko sinä vieraillut Suojärvellä? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Suojärvestä

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Venäjä
Englanninkielinen nimi: Suojärvi
Etäisyys Helsingistä: 452 km
Lentoaika-arvio:[1] 1h 0min
Rahayksikkö: Venäjän rupla
Valuuttakurssi (1 EUR): 86,90 RUB

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +3
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 220 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +7
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Venäjä
Suomen suurlähetystö Venäjällä
Englanninkielinen Wikipedia: Suojärvi
Suomenkielinen Wikipedia: Suojärvi
Ulkoministeriön matkustustiedote: Venäjä
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Suojärvi
Pieni hetki, sivua ladataan.