Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Petroskoi

Matkakohteita Petroskoin lähellä

Suosittuja hotelleja Petroskoissa

 • pieni ja hyvä

  Hotelli: Nevskaja

  Hotellissa on erinomainen palveluasenne, mukava henkilökunta, siistit huoneet ja hyvä sijainti. Hotellista lähtö oli meillä aikainen, ennen aamupalaa, joten saimme aamiaisen nätisti pakattuna mukaan! Heikollakin venäjän kielen taidolla Petroskoissa pärjää mukavasti ja sillä saa ainakin hymyä ihmisten kasvoille. Busseilla liikkuminen on edullista ja kätevää. Ravintoloissa syöminen on myös edullista ja varsinkin venäläiset keitot ovat todella herkullisia. Suomalaiseen teatteriin emme päässeet tutustumaan, koska vierailumme ajalle ei sattunut näytöksiä. Kaupungin mukavissa ravintoloissa on ystävällinen henkilökunta ja positiivinen meininki koko kaupungissa. Olisimme kaivanneet vähän helpommin löydettäviä tavallisen kansan illanviettopaikkoja. Uusia jättimäisiä ja moderneja kauppakeskuksia riittää joka lähtöön. Olisi toivonut näitä perinteisiä toreja enemmän, koska löysimme vain yhden. Lokakuu saattoi olla hyvä syy...Kannattaa käydä Petroskoissa....  Lisää...

  Hotellissa on erinomainen palveluasenne, mukava henkilökunta, siistit huoneet ja hyvä sijainti. Hotellista lähtö oli meillä aikainen, ennen aamupalaa, joten saimme aamiaisen nätisti pakattuna mukaan! Heikollakin venäjän kielen taidolla Petroskoissa pärjää mukavasti ja sillä saa ainakin hymyä ihmisten kasvoille. Busseilla liikkuminen on edullista ja kätevää. Ravintoloissa syöminen on myös edullista ja varsinkin venäläiset keitot ovat todella herkullisia. Suomalaiseen teatteriin emme päässeet tutustumaan, koska vierailumme ajalle ei sattunut näytöksiä. Kaupungin mukavissa ravintoloissa on ystävällinen henkilökunta ja positiivinen meininki koko kaupungissa. Olisimme kaivanneet vähän helpommin löydettäviä tavallisen kansan illanviettopaikkoja. Uusia jättimäisiä ja moderneja kauppakeskuksia riittää joka lähtöön. Olisi toivonut näitä perinteisiä toreja enemmän, koska löysimme vain yhden. Lokakuu saattoi olla hyvä syy...Kannattaa käydä Petroskoissa.

  Kohde: Petroskoi, Venäjä Kategoria: Petroskoin hotellit
  Lisätty: 31.10.13 Lähettäjä: Vieras
 • kaunis hotelli

  Hotelli: Severnaja

  aivan keskustassa oleva hyväntasoinen hotelli joka käy myös omatoimi matkailijoille hintatasonsa vuoksi tosin huoneita on monen hintaisia. hotelista löytyy myös tanssi ravintola joka on mielestäni kaupuginparas jos haluaa tanssia perinteistä tanssia .kaikki nähtävyydet tavaratalot ruokaravintolat ovat kävelymatkan päässä.

  Kohde: Petroskoi, Venäjä Kategoria: Petroskoin hotellit
  Lisätty: 15.12.10 Lähettäjä: Vieras
 • Kohtuutason hotelli

  Hotelli: Karjala

  Kohtullinen hotelli, huonehintaan sisältyy kunnon aamiainen ja aamusauna. 250 ruplan lisämaksusta 4 tunnin langaton verkkoyhteys. Sijaitsee Äänisen ranalla ja noin 1 km päässä keskustasta.

  Kohde: Petroskoi, Venäjä Kategoria: Petroskoin hotellit
  Lisätty: 07.02.10 Lähettäjä: kostila
 • Sieltä löyty

  Hotelli: Severnaja

  Hyvä hotelli,lämmin oli. Autoparkki luotettava.

  Kohde: Petroskoi, Venäjä Kategoria: Petroskoin hotellit
  Lisätty: 02.09.09 Lähettäjä: Vieras
 • Rauhallinen hotelli keskellä kaupunkia!

  Hotelli: Maski

  Todella rauhallinen hotelli keskellä kaupunkia. Suuri plussa: Auton saa pihaan vartioiden silmien alle, lähelle Hot. sisäänkäyntiä, samaan hintaan. Ei tarvitse jättää kadunvarteen tms. epämääräisen vartioiden käsiin. Yksi tähti puuttu: kunnon aamupala saisi kuulua yöpymiseen.

  Kohde: Petroskoi, Venäjä Kategoria: Petroskoin hotellit
  Lisätty: 24.04.09 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Petroskoissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Petroskoissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Petroskoihin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

pth61

Kohde: Petroskoi
Ajankohta: Joulukuu 23, 2010 - Joulukuu 25, 2010

Mika38

Kohde: Petroskoi
Ajankohta: Huhtikuu 16, 2010 - Huhtikuu 18, 2010
Kommentti: Omalla autolla vknloppu reissu Hamina-Niirala-Petroskoi...jännä nähdä miten äijän käy:)!

jaana31

Kohde: Petroskoi
Ajankohta: Kesäkuu 10, 2009 - Kesäkuu 30, 2009
Kommentti: USKON ETÄ se matka on kiva

erklait

Kohde: Petroskoi
Ajankohta: Elokuu 10, 2008 - Elokuu 12, 2008
Kommentti: Meitä oli bussillinen ns. Karjalan kierroksella. Olimme Petroskoissa kaksi yötä. Hotelli oli varsin hyvä, pieni ja rauhallinen, nimeltään Maski. Se sijaitsee Äänisen rannan tuntumassa. Ranta-alue oli taidolla rakennettu, erittäin siisti ja viehättävä. Pituutta sillä sanottiin olevan 1,2 km. Sieltä löytyi muutama taverna, joissa soi illalla musiikki, tarjottiin piestä purtavaa ja tanssikin näytti käyvän. Viikonvaihteessa kesäaikaan saattaa olla oikein vetävä paikka. Ostospaikkoja löytyy ul. Leninan varrelta miltei länsimaiseen tapaan. Tuotevalikoima on silti tyypillisen venäläistä. Kaupunkiin tultaessa etelästä päin tien varteen osuu ostoskeskus nimeltään Sigma. Se on varsin kookas ja edullinen. Tuotteiden laatu ja lajitelmat tuntuivat kohtuullisen sopivilta. Kaupungissa ei näyttänyt olevan takavuosilta tuttua epäsosiaalista toimintaa. Paikat olivat siistejä ja ihmiset hyvin puettuja.

zetori

Kohde: Petroskoi
Ajankohta: Maaliskuu 20, 2008 - Maaliskuu 25, 2008
Kommentti: omalla autolla petrozavodsk:iin..torstaina lähtö,tiistaina takas.jos ei nappaa,nii takas silloin kun tuntuu siltä.yleensä on napannu.niin ihania ihmisiä ei varmaan ole kuin thaimaassa.

Oletko vieraillut Petroskoissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Petroskoista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Venäjä
Englanninkielinen nimi: Petroskoi
Etäisyys Helsingistä: 540 km
Lentoaika-arvio:[1] 1h 0min
Rahayksikkö: Venäjän rupla
Valuuttakurssi (1 EUR): 78,11 RUB

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +3
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 220 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +7
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Venäjä
Suomen suurlähetystö Venäjällä
Englanninkielinen Wikipedia: Petroskoi
Suomenkielinen Wikipedia: Petroskoi
Ulkoministeriön matkustustiedote: Venäjä
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Petroskoi
Pieni hetki, sivua ladataan.