Antalya

lennot

alk. 93€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 479€
Etsi valmismatkat

Antalyan sääennuste

to 18.4.

Sadetta, Osittain pilvistä
21°C | 17°C
6 m/s

pe 19.4.

Osittain pilvistä
20°C | 19°C
6 m/s

la 20.4.

Sadetta, Osittain pilvistä
22°C | 18°C
18 m/s

su 21.4.

Osittain pilvistä
20°C | 18°C
5 m/s

ma 22.4.

Osittain pilvistä
24°C | 18°C
4 m/s

ti 23.4.

Osittain pilvistä
27°C | 17°C
4 m/s
Lisää valmismatkoja Antalyaan

Koe Antalya

Antalyan hotellit

Matkakohteita Antalyan lähellä

 • Iso siisti hotelli joka huonosti äänieristetty

  Hotelli: Eftalia Resort

  Henkilökunta vaati rahaa 35€ kun tahdoimme lähellä toisiaan sijaitsevat huoneet ystäväperheen kanssa! Esitimme pyynnön jo varausta tehdessä.Jos ette maksa ovat huoneet eri pääss hotellia! Finnmatkojen opas selvitti tilanteen ja saatiin rahat takas!

  Kohde: Antalya, Turkki Kategoria: Antalyan hotellit
  Lisätty: 02.10.15 Lähettäjä: Vieras
 • Päällisinpuolin siisti mutta epähygieninen hotelli.

  Hotelli: Eftalia Village Hotel

  Ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi, huoneista löytyy lappunen jossa kielletään ruoan ja juoman tuominen huoneisiin, hygieniasyihin vedoten joka on ihan ymmärrettävää. Silti esim. olut ja muutkin lasit huuhdellaan vain pikaisesti juoksevan veden alla ja annetaan seuraavalle asiakkaalle, tämä toistuu ainakin rantabaarissa ja allasbaarissa. Tiskikoneet on olemassa mutta niitä käytetään jostain syystä liian vähän. Jossain keskustelussa on myös kiinnitetty huomiota ruokailuvälineiden likaisuuteen, tämä pitää edelleen paikkaansa. Muuten kyllä ihan mukava hotellikompleksi jolla on hyvä ranta ja palvelut.

  Kohde: Antalya, Turkki Kategoria: Antalyan hotellit
  Lisätty: 19.08.15 Lähettäjä: Vieras
 • Veden solinaa susesissa

  Hotelli: Susesi Luxury Resort

  Hei! Olimme Susesissa ensimmäisen kerran 2013 ja nyt menemme uudestaan. ehdottomasti. Parhaita Antalyan alueen hotelleja. kaunis, laaja hotellialue, siistit huoneet, upea ruoka, mahtavat altaat ja upea meri. Ei mitään negatiivista sanottavaa. Olimme viikon ja itketti, kun piti pois lähteä. Shoppailumahdollisuudet olivat heikohkot. Lähikaupunki Belek oli paljon kalliimpi kuin ostoksilla käynti Turkissa yleensä -noin puolet kalliimpi, mutta hotellialue oli niin ihana, että eipä sieltä juuri pois kaivannutkaan. Laituri oli aivan ihana, päivällä laiturin vieren "kioskista" sai hakea juomia, vesimelonia, luumuja ja muita hedelmiä. Ruoka oli ehkä mausteisempaa (pippurisempaa) kuin muissa hotelleissa, missä olemme olleet, mutta jokaiselle löytyy paljon vaihtoehtoja. Parasta oli tilan tuntu. Väljää, ei ryysistä, olimme ainoat suomalaiset, venäläisiä fiksuja lomalaisia oli siitäkin edestä, mutta kaikki käyttäytyivät todella hyvin, ei ryntäilyjä tms, ei ollenkaan humalaisia. Huomio kiinnittyi ku...  Lisää...

  Hei! Olimme Susesissa ensimmäisen kerran 2013 ja nyt menemme uudestaan. ehdottomasti. Parhaita Antalyan alueen hotelleja. kaunis, laaja hotellialue, siistit huoneet, upea ruoka, mahtavat altaat ja upea meri. Ei mitään negatiivista sanottavaa. Olimme viikon ja itketti, kun piti pois lähteä. Shoppailumahdollisuudet olivat heikohkot. Lähikaupunki Belek oli paljon kalliimpi kuin ostoksilla käynti Turkissa yleensä -noin puolet kalliimpi, mutta hotellialue oli niin ihana, että eipä sieltä juuri pois kaivannutkaan. Laituri oli aivan ihana, päivällä laiturin vieren "kioskista" sai hakea juomia, vesimelonia, luumuja ja muita hedelmiä. Ruoka oli ehkä mausteisempaa (pippurisempaa) kuin muissa hotelleissa, missä olemme olleet, mutta jokaiselle löytyy paljon vaihtoehtoja. Parasta oli tilan tuntu. Väljää, ei ryysistä, olimme ainoat suomalaiset, venäläisiä fiksuja lomalaisia oli siitäkin edestä, mutta kaikki käyttäytyivät todella hyvin, ei ryntäilyjä tms, ei ollenkaan humalaisia. Huomio kiinnittyi kuvankauniisiin siroihin venäläisnaisiin, jotka olivat joko raskaana tai heillä oli pieni vauva, heitä oli yllättävän paljon. Hotelli ei vaikuttanut olevan mikään lapsihotelli, koska pienille lapsille oli omat alueensa, he eivät pyörineet aikuisten altailla, merellä. 15-v teini rakasti paikkaa ja sen tunnelmaa. Suihkulähteet ja solisevan veden ääni kuului koko ajan, aurinko paistoi kuumasti ja Välimeren lempeä tuuli puhalsi. Taivas.

  Kohde: Antalya, Turkki Kategoria: Antalyan hotellit
  Lisätty: 27.05.15 Lähettäjä: Vieras
 • Surkeista surkein lentokenttäkuljetus

  Matkustimme 22.6.-29.6.2014 Sideen. Varasin hotellin alpharooms.com sivuilta, joilla tarjottiin myös edullista lentokenttäkuljetusta 62 punnan hintaan neljältä hengeltä meno-paluu. Saavuttuamme Antalyan lentokentälle ketään ei ollut vastassa. Aikamme Turgutreis- kylttiä etsittyämme pyysimme apua toisen kuljetusyhtiön virkailijalta, joka ystävällisesti soitti meidän firmaamme ( tosin varausvahvistuksessa oleva hätänumerokin oli kuulemma virheellinen). Kohta paikalle juoksi mies kiireesti kyltin kanssa ja pyysi meitä odottelemaan kentän edustalla puoli tuntia. Reilun puolen tunnin jälkeen mies ilmestyi ja ohjasi meidät tilataksiin. Sen jälkeen ajelimme edestakaisin kentän kahden terminaalin välillä ja saavuimme hotellillemme kolme tuntia lennon saapumisen jälkeen (matka kentältä hotellille 65 km). Paluukuljetus ja sen järjesteleminen onkin sitten oma numeronsa.... Yritin vahvistaa paluukuljetuksenohjeen mukaan reilua päivää ennen lentoa. Kuljetusvahvistuksen numero ( ei se hätänumero) ei...  Lisää...

  Matkustimme 22.6.-29.6.2014 Sideen. Varasin hotellin alpharooms.com sivuilta, joilla tarjottiin myös edullista lentokenttäkuljetusta 62 punnan hintaan neljältä hengeltä meno-paluu. Saavuttuamme Antalyan lentokentälle ketään ei ollut vastassa. Aikamme Turgutreis- kylttiä etsittyämme pyysimme apua toisen kuljetusyhtiön virkailijalta, joka ystävällisesti soitti meidän firmaamme ( tosin varausvahvistuksessa oleva hätänumerokin oli kuulemma virheellinen). Kohta paikalle juoksi mies kiireesti kyltin kanssa ja pyysi meitä odottelemaan kentän edustalla puoli tuntia. Reilun puolen tunnin jälkeen mies ilmestyi ja ohjasi meidät tilataksiin. Sen jälkeen ajelimme edestakaisin kentän kahden terminaalin välillä ja saavuimme hotellillemme kolme tuntia lennon saapumisen jälkeen (matka kentältä hotellille 65 km). Paluukuljetus ja sen järjesteleminen onkin sitten oma numeronsa.... Yritin vahvistaa paluukuljetuksenohjeen mukaan reilua päivää ennen lentoa. Kuljetusvahvistuksen numero ( ei se hätänumero) ei toimi. Yritän lähettää kyseiseen numeroon viestin, ei vastausta. Lähetän firmaan s-postia ja kysyn mihin aikaan meidät noudetaan hotellilta. Ei vastausta. Kysyn hotellin respasta apua, numeron alusta pitää pudottaa pari nollaa pois. Soitan uudestaan kuljetusfirmalle. Puhelimeen vastaa mies, joka pyytää minua soittamaan viiden minuutin kuluttua uudestaan( selkeästi kuljetuksesta ei ole hajuakaan). Palaan viiden minuutin kuluttua asiaan, jolloin mies ilmoittaa hakuajaksi 14.15. Mitä??? Lentomme lähtee 21.50. Oletan ymmärtäneeni väärin ja pyydän miestä kieliongelmien takia lähettämään ajankohdan puhelimeeni. Mies lupaa, mutta viestiä ei kuulu. Marssin hotellin respaan, josta virkailija vastahakoisesti soittaa kuljetusfirmaan. Kuljetuksemme todellakin lähtee 14.15 ja lopulta odotamme lentokentällä kuusi tuntia. Tämä kokemus osoitti minulle sen, etten KOSKAAN omatoimisesti hotellia varatessani osta kuljetusta, vaan valitsen hotellin kohtuullisen taksimatkan päästä hotellilta. Sen sortin tragikomediaksi kuljetuksemme osoittautui.

  Kohde: Antalya, Turkki Kategoria: Antalyan lennot & liikenne
  Lisätty: 01.07.14 Lähettäjä: Vieras
 • Mielettömän ihana lomakokemus

  Hotelli: Delphin Diva Premiere Hotel

  Loistava luksus-hotelli hyvällä sijainnilla. Hotelli on tyylikäs, ruoka ja palvelu premiumia. Rahaa ei kulu mihinkään, sillä kaikki kuuluu hintaan. Illallisten teema vaihtelee, joten ruokaan ei ehdi kyllästyä. Ranta, hotelli, allasalue ovat siistit. Hotelli on kotoisa lämminhenkinen, jossa tarjoilijat jaksavat hymyillä. Suosittelen, sillä täällä ei montaa venäläistä näkynyt, eikä hotellilla ole jatkuvasti kaupustelijoita.

  Kohde: Antalya, Turkki Kategoria: Antalyan hotellit
  Lisätty: 03.05.14 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Antalyassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Antalyassa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Antalyaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

hayderiyas

Kohde: Antalya
Ajankohta: Kesäkuu 08, 2020 - Kesäkuu 22, 2020

edzo

Kohde: Antalya
Ajankohta: Syyskuu 08, 2018

Jade

Kohde: Antalya
Ajankohta: Toukokuu 16, 2013 - Toukokuu 23, 2013

brunpa2009

Kohde: Antalya
Ajankohta: Maaliskuu 10, 2014 - Maaliskuu 24, 2014
Kommentti: Lähdössä \"omatoimimatkalle\" Antalyan vanhaan kaupunkiin. Lennot varttuna sekä hotelli. Huolestuttaa tuo tuleva sää siellä, onneksi on kaksi viikkoa aikaa olla ja toivonkin vain, että aurinkoisia päiviä mahtuu tähän jaksoon. Olisi kiva kuulla muiden loma kokemuksia tästä paikasta! Vinkit, neuvot otan kiitollisena vastaan ;)

Mansikka-Marja

Kohde: Antalya
Ajankohta: Maaliskuu 30, 2013 - Huhtikuu 06, 2013

Oletko vieraillut Antalyassa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Antalyasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Turkki
Englanninkielinen nimi: Antalya
Tunnetaan myös nimellä: Adalia, Attalia
Etäisyys Helsingistä: 2624 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 30min
Rahayksikkö: uusi Turkin liira
Valuuttakurssi (1 EUR): 34,69 TRY

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +3
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +90
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 110
Palokunta: 155
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Turkki
Suomen suurlähetystö Turkissa
Turkin suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Antalya
Suomenkielinen Wikipedia: Antalya
Ulkoministeriön matkustustiedote: Turkki
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Antalya
Pieni hetki, sivua ladataan.