Patong Beach

valmismatkat

Etsi valmismatkat

Patong Beachin sääennuste

la 22.6.

Sadetta, Osittain pilvistä
31°C | 27°C
8 m/s

su 23.6.

Sadetta, Pilvistä
28°C | 26°C
5 m/s

ma 24.6.

Sadetta, Pilvistä
28°C | 27°C
8 m/s

ti 25.6.

Sadetta, Pilvistä
29°C | 26°C
8 m/s

ke 26.6.

Sadetta, Pilvistä
29°C | 27°C
4 m/s

to 27.6.

Sadetta, Pilvistä
28°C | 26°C
6 m/s
Lisää valmismatkoja Patong Beachille

Patong Beachin hotellit

Matkakohteita Patong Beachin lähellä

 • Patongin räätäli

  Kävin vaimoni kanssa Patong Beacilla 2014 joulukuussa. Olin päättänyt teettää puvun paikallisella "räätälillä". Yhtään väheksymättä näitä yrittäjiä, kysymys on kuitenkin mittapuvusta joka tehdään jossain kaukana kyseisestä liikeestä. Mutta samoin toimitaan kotimaassa. Jos haluaa kunnon puvun, pitää selvittää ennen tilausta mitä haluaa. Räätälit esittelevät aina ensin kankaita. Miesten pukuun pitää käyttää miltei aina villaa tai esimerkiksi silkin ja villan sekoitetta. Thaimaan räätäleillä on myös tarjolla keinokuituja, mutta ne ovat edullisuudestaan huolimatta aivan kamalia. Räätäli jolla kävimme todisti kangastilkkua polttamalla että kysymys oli villakankaasta. Luonnonkuitu palaa tuhkaksi tai hiileksi, mutta keinokuitu käyttäytyy yleensä kuten muovi. Haju on toinen josta aitouden voi päätellä. Puvun malli. Räätäleillä on usein mallikansioita joissa on tunnettujen barandien malleja. Minä kuitenkin googlasin Hugo Bossin, Armanin, Tigerin jne... sivut, kunnes löysin mallin jonka halusin....  Lisää...

  Kävin vaimoni kanssa Patong Beacilla 2014 joulukuussa. Olin päättänyt teettää puvun paikallisella "räätälillä". Yhtään väheksymättä näitä yrittäjiä, kysymys on kuitenkin mittapuvusta joka tehdään jossain kaukana kyseisestä liikeestä. Mutta samoin toimitaan kotimaassa. Jos haluaa kunnon puvun, pitää selvittää ennen tilausta mitä haluaa. Räätälit esittelevät aina ensin kankaita. Miesten pukuun pitää käyttää miltei aina villaa tai esimerkiksi silkin ja villan sekoitetta. Thaimaan räätäleillä on myös tarjolla keinokuituja, mutta ne ovat edullisuudestaan huolimatta aivan kamalia. Räätäli jolla kävimme todisti kangastilkkua polttamalla että kysymys oli villakankaasta. Luonnonkuitu palaa tuhkaksi tai hiileksi, mutta keinokuitu käyttäytyy yleensä kuten muovi. Haju on toinen josta aitouden voi päätellä. Puvun malli. Räätäleillä on usein mallikansioita joissa on tunnettujen barandien malleja. Minä kuitenkin googlasin Hugo Bossin, Armanin, Tigerin jne... sivut, kunnes löysin mallin jonka halusin. Ensimmäinen kysymys jonka räätäli esitti, koski puvun laatua. Haluanko halvan vai hyvän. Tähän pitää mielestäni vastata hyvän. Kunnolla tehty mittapuku maksaa kotimaassa 800 - 2000 €, näiltä veijareilta sen saa 300 - 500€. On tailoreita jotka lupaavat satasella puvun ja viisi paitaa, jatkakaa matkaa. Hyvä puku maksaa aina. Minä teetin pukuni Tailor House Mr. Selanyllä 104/11 Soi Post-Office. Olin tyytyväinen.

  Kohde: Patong Beach, Thaimaa Kategoria: Patong Beachin ostokset
  Lisätty: 23.01.15 Lähettäjä: Koivistojari
 • Rauhallinen hotelli

  Hotelli: Sai Rougn

  Rauhallinen, vuoren kupeessa sijaitseva hotelli. Asumme 50m2 bungalowissa. Siisti,allasalue kiva. Ilmainen autokuljetus rannalle. Muita suomalaisia ei ole, suurin osa ranskalaisia ja venäläisiä. Ravintolassa hyvää ruokaa kohtuu hinnalla. Miinuksena tosi jyrkkä nousu, ei huonojalkaisille. Aamupala valikoima suppea ja usein kupit huutavat tyhjyyttään, vaikka menimme klo 9.00.

  Kohde: Patong Beach, Thaimaa Kategoria: Patong Beachin hotellit
  Lisätty: 02.04.14 Lähettäjä: Miksubee
 • Upea hotelli ja hitaat ravintolat

  Hotelli: Merlin beach hotel

  Hotelli uima-altaineen ihan kelvollinen jopa hieno. Palvelussa sen sijaan paljon parannettavaa. Ravintoloiden palvelu on superhidasta. Lounaan syöminen vie noin kaksi tuntia. Laskutus on paperilappujen kuittausta, joka kestää. Hyvänä puolena oli mahdollisuus seurata loppulaskun kehittymistä TV ruudulta.

  Kohde: Patong Beach, Thaimaa Kategoria: Patong Beachin hotellit
  Lisätty: 29.01.14 Lähettäjä: Vieras
 • huvit ja ostokset

  ruoka on todella hyvää lähes kaikissa paikoissa.halvemmat parempia.kaduilla tekisi ostoksia mielelellään,mutta tyrkyttäminen on todella rasittavaa,vie ostohalut,heti kun katsot,joku on hihassa kiinni laskimen kanssa.auringon ottajan paratiisi,mitä odotitinkin,kuumaa on.ei lapsiperheen paikka.banglakatu luku erikseen,seksinhaluislle.tuk tukit rahastaa ylihintaa,sesongin mukaan.hieronnat,ripsienpidennykset,hoidot,yms.tosi hyvät ja halvat,suosittelen.kävellen näet enemmän.liikenne ihan kaaosta,ole varovainen,en vuokraisi autoa tai skootteria.aurinkoa riittää,ei sadetta.

  Kohde: Patong Beach, Thaimaa Kategoria: Patong Beachin muita vinkkejä
  Lisätty: 15.02.13 Lähettäjä: Vieras
 • Simply the Best tailor in Puhket

  Navtej Singin (Narry) Regal Suit Patong Beachilla. "Paras" voi olla ehkä hieman liioteltu ilmaus kun ihan kaikkia ei ole tullut kokeiltua, mutta kuusi vuotta putkeen on tullut luotettua tähän räätäliin ja lopputulos on aina ollut erittäin hyvä. Halvempiakin saattaa löytyä mutta Narrylta on aina saanut erittäin laadukkaita ja istuvia vaatteita sopuhintaan. Vaikka asuisit vähän kauempanakin niin Narry noutaa asiakkaan tarvittessa hotellilta. Suosittelen lämpimästi ([email protected]). Testaa, et pety!

  Kohde: Patong Beach, Thaimaa Kategoria: Patong Beachin ostokset
  Lisätty: 31.12.12 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Patong Beachillä?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Patong Beachillä

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Patong Beachille?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Chenzei

Kohde: Patong Beach
Ajankohta: Maaliskuu 19, 2016 - Huhtikuu 03, 2016
Kommentti: Ystävän kanssa menossa kahden viikon pakettimatkalle.

Jokeri634

Kohde: Patong Beach
Ajankohta: Tammikuu 01, 2007 - Tammikuu 15, 2007

Muffukka

Kohde: Patong Beach
Ajankohta: Lokakuu 25, 2011 - Marraskuu 15, 2011

Bukycuk

Kohde: Patong Beach
Ajankohta: Joulukuu 20, 2011 - Tammikuu 04, 2012
Kommentti: Dreams comes true!! :)) Pääsen vihdoinkin Thaimaaseen =))

Saltstraumen

Kohde: Patong Beach
Ajankohta: Helmikuu 19, 2009 - Maaliskuu 03, 2009

Oletko vieraillut Patong Beachillä?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Patong Beachistä

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Thaimaa
Englanninkielinen nimi: Patong Beach
Etäisyys Helsingistä: 8339 km
Lentoaika-arvio:[1] 10h 10min
Rahayksikkö: baht
Valuuttakurssi (1 EUR): 39,23 THB

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +7
Aikaero Suomeen: +4

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  C  
Jännite ja taajuus: 220 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +66
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 1669
Palokunta: 199
Poliisi: 191

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Thaimaa
Suomen suurlähetystö Thaimaassa
Thaimaan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Patong Beach
Ulkoministeriön matkustustiedote: Thaimaa
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Patong Beach
Pieni hetki, sivua ladataan.