Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Nai Yang Beach

lennot

alk. 651€
Etsi lennot

valmismatkat

Etsi valmismatkat
Lisää valmismatkoja Nai Yang Beachiin

Nai Yang Beachin hotellit

Booking.com

Matkakohteita Nai Yang Beachin lähellä

  • Indigo Pearl Resort

    Viiden tahden hotelli Indigo Pearl Nai Yang Beachilla on todellakin tahtensa ansainnut.Olin siella marraskuun alkupuolella 2 viikkoa.Hotelli on kuin vihrea keidas kolmine uima-altaineen ja henkilokunta uskomattoman ystavallista ja huolehtivaista.Itse ranta on muutaman sadan metrin paassa ja siella on aurinkotuoleja pyyhkeineen ja kaikenlaisine pikku lisapalveluineen.Aktiviteeteista esimerkiksi kajakit,joilla oli mukava meloa ja katsella merenelavia,joista onnistuin nakemaan valtaisan ryhman vaaleanpunaisia meduusoja.Esitteet kertovat merikilpikonneista,mutta niita siella ei enaa ole,ovat kuulemma muuttaneet rauhallisimmille rannoille. Itse rantakatu on viela aika rauhallinen ja siella vallitsee viela aika leppoisa kylatunnelma.Ostoksille aikovien kannattaa menna 35 kmn paassa olevaan keskustaan.Lentoasemalta,joka on aivan lahella kulkee bussi noin tunnin valein ja on edullinen kulkuneuvo TBH 0.85&suunta,kun taas taksit perivat n.TBH 700,00/suunta. Olin Finnmatkojen reissulla ja he...  Lisää...

    Viiden tahden hotelli Indigo Pearl Nai Yang Beachilla on todellakin tahtensa ansainnut.Olin siella marraskuun alkupuolella 2 viikkoa.Hotelli on kuin vihrea keidas kolmine uima-altaineen ja henkilokunta uskomattoman ystavallista ja huolehtivaista.Itse ranta on muutaman sadan metrin paassa ja siella on aurinkotuoleja pyyhkeineen ja kaikenlaisine pikku lisapalveluineen.Aktiviteeteista esimerkiksi kajakit,joilla oli mukava meloa ja katsella merenelavia,joista onnistuin nakemaan valtaisan ryhman vaaleanpunaisia meduusoja.Esitteet kertovat merikilpikonneista,mutta niita siella ei enaa ole,ovat kuulemma muuttaneet rauhallisimmille rannoille. Itse rantakatu on viela aika rauhallinen ja siella vallitsee viela aika leppoisa kylatunnelma.Ostoksille aikovien kannattaa menna 35 kmn paassa olevaan keskustaan.Lentoasemalta,joka on aivan lahella kulkee bussi noin tunnin valein ja on edullinen kulkuneuvo TBH 0.85&suunta,kun taas taksit perivat n.TBH 700,00/suunta. Olin Finnmatkojen reissulla ja he edellyttivat,etta mahdollisille retkille lahtiessani minun olisi pitanyt tulla keskustaan taksilla,joten otin retkeni paikallisilta matkantarjoajilta,joita rantakadulta lotyy pilvin pimein.Itse retki maksoi saman kuin Finnmatkoillakin,mutta kuljetus edestakaisin oli vain TBH 300.00 edestakaisin ja homma toimi kaikin puolin hyvin.Kavin katsomassa myos Thai nykkelya,jonka ottelut olivat aivan lentokentan lahella olevassa urheiluhallissa.Katsojat olivat miehia,naisia,lapsia ja itse ottelut rituaaleineen mielenkiintoista katsottavaa . Jos haluaa viettaa lomaansa,viela, rauhallisessa ,ystavallisessa ja hemmottelevassa / Indigo Pearl / ymparistossa ,niin suosittelen lampimasti. Saa,siella ollessani oli n.+30,paivalla aurikoista ja kosteaa,yolla ukkosmyrskyja,pari pilvisemaa paivaa.

    Kohde: Nai Yang Beach, Thaimaa Kategoria: Nai Yang Beachin muita vinkkejä
    Lisätty: 26.11.09 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Nai Yang Beachissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Nai Yang Beachissa

Kysymyksiä Nai Yang Beachista

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Onko sinulla kuvia Nai Yang Beachista?

Nai Yang Beachista ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Nai Yang Beachissa?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Nai Yang Beachiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Nai Yang Beachissa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Nai Yang Beachissa. Oletko sinä vieraillut Nai Yang Beachissa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Nai Yang Beachista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Thaimaa
Etäisyys Helsingistä: 8321 km
Lentoaika-arvio:[1] 10h 10min
Rahayksikkö: baht
Valuuttakurssi (1 EUR): 38,49 THB

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +7
Aikaero Suomeen: +4

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  C  
Jännite ja taajuus: 220 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +66
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 1669
Palokunta: 199
Poliisi: 191

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Thaimaa
Suomen suurlähetystö Thaimaassa
Thaimaan suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Thaimaa
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.