Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Tala Bay

Tala Bayn sääennuste

ma 6.7.

Selkeää päivän aikana.
39°C | 22°C
2 m/s

ti 7.7.

Selkeää päivän aikana.
39°C | 23°C
2 m/s

ke 8.7.

Selkeää päivän aikana.
40°C | 23°C
2 m/s

to 9.7.

Selkeää päivän aikana.
39°C | 24°C
2 m/s

pe 10.7.

Selkeää päivän aikana.
40°C | 24°C
2 m/s

la 11.7.

Selkeää päivän aikana.
40°C | 23°C
3 m/s

Valmismatkoja Tala Bayyn

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Tala Bayn valmismatkoja:

Matkakohteita Tala Bayn lähellä

Suosittuja hotelleja Tala Bayssa

 • Hyvän palvelun hotelli

  Hotelli: Marina Plaza

  Yövyimme Aqaban lähistöllä Tala Bayssa Marina Plaza Hotellissa. Voin lämpimästi suositella Tala Bayta. Se on pieni suljettu loma-alue, jossa on muutama hotelli ja ilmeisesti paikallisten rikkaiden loma-asuntoja. Siellä saa olla hyvin rauhassa. Se on siisti ja lapsiystävällinen alue. Marina Plaza on varustetasoltaan ok mutta palvelu toimii aivan loistavasti. Mitään ongelmia ei missään vaiheessa tullut. Matkaa varatessa hieman huolestutti Tala Bayn syrjäisempi sijainti mutta paikan päällä se ei haitannut ollenkaan. Hotellilta lähti useasti päivässä ilmainen bussikuljetus Aqabaan, mikä toimi vallan mainiosti. Hinta-taso Tala Bayssa oli aika paljon korkeampi kuin Aqaban keskustassa mutta ei sieltä juuri mitään tarvinnut ostaakaan kun käytiin joka ilta Aqabassa syömässä ja ostoksilla.

  Kohde: Tala Bay, Jordania Kategoria: Tala Bayn hotellit
  Lisätty: 24.04.14 Lähettäjä: Vieras
 • Loistava hotelli, upealla rannalla

  Hotelli: Radisson blue Tala Bay

  Parhaat rannan läheiset snorklauspuitteet Jordaniassa löydät Tala Bay Resort -alueelta ja kävellessäsi sieltä rantaa pitkin 10 minuuttia pohjoiseen. Tala Bay sijaitsee vartin automatkan päässä Aqaban kaupungista etelään. Mikäli et halua matkata veneellä korallien ja kalojen luo, valitse hotelli Tala Bay Resort -alueelta. Kokeilimme Radisson Blu Tala Bay -hotellia ja se on loistava. Hotellilla on yksityinen ranta, joista pulahdat joko laiturin tai rannan kautta Punaisenmeren ihmeelliseen ja ihastuttavaan maailmaan. Hotelli sai upean palkinnon tämän vuoden toukokuussa: Jordan’s Leading Beach Resort Award, joka jaettiin World Travel Awards™ 2013 gaalassa Dubaissa. Radisson Blu Tala Bay -hotelli on jo asetettu ehdolle 2014 Hotel Luxury Hotel Award -palkinnolle. Hotellin uima-altaat ovat upeat. Yksi niistä on valtava. Ja allas-alueet ovat suuria, siistejä ja mukavia. Samoin ranta. Radisson välittää ympäristöstä (ajankohtainen kampanja on nimeltään Responsible Business P...  Lisää...

  Parhaat rannan läheiset snorklauspuitteet Jordaniassa löydät Tala Bay Resort -alueelta ja kävellessäsi sieltä rantaa pitkin 10 minuuttia pohjoiseen. Tala Bay sijaitsee vartin automatkan päässä Aqaban kaupungista etelään. Mikäli et halua matkata veneellä korallien ja kalojen luo, valitse hotelli Tala Bay Resort -alueelta. Kokeilimme Radisson Blu Tala Bay -hotellia ja se on loistava. Hotellilla on yksityinen ranta, joista pulahdat joko laiturin tai rannan kautta Punaisenmeren ihmeelliseen ja ihastuttavaan maailmaan. Hotelli sai upean palkinnon tämän vuoden toukokuussa: Jordan’s Leading Beach Resort Award, joka jaettiin World Travel Awards™ 2013 gaalassa Dubaissa. Radisson Blu Tala Bay -hotelli on jo asetettu ehdolle 2014 Hotel Luxury Hotel Award -palkinnolle. Hotellin uima-altaat ovat upeat. Yksi niistä on valtava. Ja allas-alueet ovat suuria, siistejä ja mukavia. Samoin ranta. Radisson välittää ympäristöstä (ajankohtainen kampanja on nimeltään Responsible Business Program) ja henkilöstö muun muassa siivoaa merenpohjaa ja rantaa roskista monta kertaa vuodessa. Näimme merenpohjassa hieman tölkkejä, pahvia, lasia ja renkaita – nämä ajautuvat paikalle merivirran mukana laivoilta ja esimerkiksi Eilatin ja Aqaban kaupungeista. Siivoojia tarvittaisiin siis vielä enemmän – muitakin kuin Radisson hotellin henkilökunta. Saimme upean huoneen juttelemalla etukäteen hotellin kanssa. Meillä oli ylin kerros, merinäköala sekä valtava parveke. Hotellilla on monia ravintoloita ja snack-baareja. Ruoka oli erinomaista. Henkilökunta koostuu ystävällisistä ihmisistä, jotka haluavat, että viihdyt. Kyllä Radisson Blu Tala Bay Resort on 5 tähden arvoinen.

  Kohde: Tala Bay, Jordania Kategoria: Tala Bayn hotellit
  Lisätty: 14.12.13 Lähettäjä: JHurmerinta
 • upea hotelli rannalla

  Hotelli: Radisson blue Tala Bay

  Tala Bay on melko pieni alue, jonka on hetkessä kiertänyt läpi. Mutta Aqaban kaupunkiin verrattuna siisti ja rauhallinen. Alueen toisessa päässä on pieni supermarket, josta saa syötävää ja juotavaa, myös alkoholia. Radisson blue hotellissa oli tilavat huoneet (de luxe) ja suuri parveke, josta kauniit näköalat allasalueiden yli merelle. Altaita on useita (kaksi lastenallasta). Hintataso on korkeahko, mutta ruoka ravintolassa hyvää ja monipuolista. Aamiaisella vastapuristettua appelsiinimehua (Nam!) Kovin montaa ravintolaa ei alueella ole, joten hotellin lisäksi söimme viereisellä beach clubilla tai ostimme kaupasta jotain pientä. Tämän paikan plussana on ehdottomasti lämmintä lyhyen lentomatkan päässä. Tekemistä ei hirveästi ole muuta kuin rantaelämä. Hotellilla on oma ranta, jossa pehmeää hiekkaa ja seassa vähän pieniä kiviä.

  Kohde: Tala Bay, Jordania Kategoria: Tala Bayn hotellit
  Lisätty: 22.08.13 Lähettäjä: Vieras
 • Upea hotelli Punaisenmeren rannalla.

  Lomailimme Talabayssa maaliskuussa 2012,mieleemme jäi Jordaniasta, päiväretki Petraan,sekä retki hiekkaaavikolle peduiinien leiriin,jossa söimme illallisen tähtitaivaan alla.., sitä ennen oli meille järjestetty tanssiesitys,johon oli mahdollisuus ottaa osaa.Lämmintä ei vielä ollut maaliskuun alussa...tuuli oli melkoisen kovaa,joka esti punaisessa meressä uimisen...Agapassa käytiin ostoksilla..mutta paljon oli kiinalaista tarjottavaa basaareissa esillä,mikä oli pettymys.Hotellin palvelu oli kiitettävää,henkilökunta ystävällistä.Maaliskuussa matkaaville suosittelen lämmintä vaatetta mukaan.

  Kohde: Tala Bay, Jordania Kategoria: Tala Bayn nähtävyydet
  Lisätty: 19.04.12 Lähettäjä: Vieras
 • Rauhallinen matkakohde

  KIRJOITTAJANA on keski-ikäinen matkaileva, muissakin arabimaissa käynyt pariskunta. MAA on tunnelmaltaan rauhallinen ja luotettava ja erittäin sopiva lomakohteeksi. Palvelu on asiallista ja ystävällistä, hyvin vähän tyrkytystä ja "rahat pois turisteilta"-meininkiä. APOLLOMATKAT onnistui järjestelyissään erinomaisesti. Retket Petraan, Kuolleelle merelle ja Wadi Rumiin olivat hyvin suunniteltuja ja paikallisopas loisti asiantuntemuksellaan sekä karismallaan. Hyvä opastus on syy lähteä matkanjärjestäjän bussiin oman taksin sijasta. Esimerkiksi taksi tarjosi meille matkaa Petraan vain noin 66 eurolla. Tosi halpaa verrattuna Apollomatkojen 278e/2 henkeä! Mutta, mutta, sisäänpääsy Petraan on noin 55e/hlö, matkanjärjestäjän ateria ja opastus alueella! Vaikka kuinka on englantia puhuva kuljettaja, hän tuskin tuohon kyytihintaan lunastaa lippua itselleen alueelle ja tulee kertomaan mitä siellä on nähtävää. Koimme myös positiivisena sen, että Apollomatkat ei kerännyt kollektiivisia tippejä kul...  Lisää...

  KIRJOITTAJANA on keski-ikäinen matkaileva, muissakin arabimaissa käynyt pariskunta. MAA on tunnelmaltaan rauhallinen ja luotettava ja erittäin sopiva lomakohteeksi. Palvelu on asiallista ja ystävällistä, hyvin vähän tyrkytystä ja "rahat pois turisteilta"-meininkiä. APOLLOMATKAT onnistui järjestelyissään erinomaisesti. Retket Petraan, Kuolleelle merelle ja Wadi Rumiin olivat hyvin suunniteltuja ja paikallisopas loisti asiantuntemuksellaan sekä karismallaan. Hyvä opastus on syy lähteä matkanjärjestäjän bussiin oman taksin sijasta. Esimerkiksi taksi tarjosi meille matkaa Petraan vain noin 66 eurolla. Tosi halpaa verrattuna Apollomatkojen 278e/2 henkeä! Mutta, mutta, sisäänpääsy Petraan on noin 55e/hlö, matkanjärjestäjän ateria ja opastus alueella! Vaikka kuinka on englantia puhuva kuljettaja, hän tuskin tuohon kyytihintaan lunastaa lippua itselleen alueelle ja tulee kertomaan mitä siellä on nähtävää. Koimme myös positiivisena sen, että Apollomatkat ei kerännyt kollektiivisia tippejä kuljettajille ja paikallisoppaalle. TALVIKAUDEN SÄÄ ei ole niin takuuvarmaa, kuin esitteissä annetaan olettaa. Kohdallemme sattui melko viileä viikko helmikuun alkupuolella. Aamupäivät olivat viileitä, samaten illat; lämmintä 21 astetta oli vain puoliltapäivin 3-4 tunnin ajan. Joka päivä oli myös tuulista. Talvikausi Aqabassa onkin turistien osalta hyvin hiljaista ja hotellit lähes tyhjillään. Tala Bayn Mövenpick-hotellissa oli vain noin 100-200 vierasta tuhannen vieraan kapasiteetista. Varsinainen sesonki alkaa maaliskuun lopulla-huhtikuussa. TULIAISOSTOKSET hoituivat helposti Kuollella merellä; mutaa ja voiteita kassiin niin paljon kuin painorajoitukset sallivat. Pari kaunista kupari- ja hopeaesinettä löytyi myös helposti. Emme edes käyneet Aqaban souk-alueella. TUPAKOINTI oli sallittua lähes joka paikassa, myös sisätiloissa. ALKOHOLIA oli saatavilla rajoitetusti, lähinnä hotelleissa ja se oli varsin kallista. Purkillinen Amstel-olutta 4,5-5,5e ja hotellissamme lasillinen viiniä tai drinkki 10e pintaan. Jossain muualla sai lasillisen viiniä 5e ja paikallinen viini oli juotavaa. Aqabassa näkyi alkoholiliikkeitä. Me ostimme etukäteen koneesta huoneemme terassilla nautittavat viinit ja konjakit. AQABAN LENTOKENTTÄ on pieni, mutta sieltä saa lähtiäisiksi perusmatkamuistot, vähän Kuolleen meren kauneudenhoitotuotteita, hajuvesiä, karkkia, savukkeita ja edullisesti alkoholia. Erikoishuomio: siellä on rajattu valikoima kuubalaisia sikareita alle puoleen hintaan suomalaisesta tasosta. SUOSITTELEMME Jordaniaa ja Aqabaa/Tala Bayta kulttuurillisesti loistavana ja tunnelmaltaan miellyttävänä matkakohteena. Hinta/laatusuhde lennoista ja viiden tähden hotellista palveluineen on lyömätön. Maksoimme matkasta 730e/hlö.

  Kohde: Tala Bay, Jordania Kategoria: Tala Bayn muita vinkkejä
  Lisätty: 12.02.12 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Tala Bayssa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Tala Bayssa

Kysymyksiä Tala Baysta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Tala Bayyn?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

JHurmerinta

Kohde: Tala Bay
Ajankohta: Marraskuu 23, 2013 - Marraskuu 30, 2013
Kommentti: Jordanian Tala Bay on upea paikka. Matkusta sinne viimeistään 23..1 tai edessä on hieman viileät kelit. Meidän loman aikana oli lämmintä (23-29C) ja illatkin olivat yllättävän lämpöiset (20-222C)\r\n\r\nJordania on kaunis maa. Etelässä sijaitseva Tala Bay, Akaban kaupungista hieman etelään, tarjoaa vuoria, rantaa ja merta - eli kaikkea mitä voi toivoa.\r\nVoit sukeltaa, snorkalta, ottaa aurinkoa hotellin ihanilla uima-altailla tai molskahtaa Akabanlahteen. Meressä on upeita kaloja. Muista kuitenkin varoa merisiiliä pohjassa. \r\nRadisson Blu Tala Bay tarjosi meille upean loman, ystävällisellä palvelulla, ihanalla huoneella, maittavalla ruoalla ja ihastuttavalla rannalla. Kävimme meressä joka päivä.\r\nLue lisää tarinoita Jordanian Tala Baysta Napsun hotelli osiossa tai blogistani johannahurmerinta.com

Ruiskukka

Kohde: Tala Bay
Ajankohta: Marraskuu 12, 2011 - Marraskuu 26, 2011

Oletko vieraillut Tala Bayssa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Tala Baysta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Jordania
Etäisyys Helsingistä: Ei tiedossa.
Lentoaika-arvio:[1] Ei tiedossa.
Rahayksikkö: Jordanian dinaari
Valuuttakurssi (1 EUR): 0,80 JOD

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: B  C  D  F  G  J  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +962
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 191
Palokunta: 193
Poliisi: 192

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Jordania
Ulkoministeriön matkustustiedote: Jordania
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Jordania
Pieni hetki, sivua ladataan.