Tokio

lennot

alk. 769€
Etsi lennot

Tokion sääennuste

ke 24.7.

Osittain pilvistä
33°C | 28°C
6 m/s

to 25.7.

Pilvistä
31°C | 28°C
5 m/s

pe 26.7.

Osittain pilvistä
34°C | 28°C
5 m/s

la 27.7.

Pilvistä
36°C | 26°C
8 m/s

su 28.7.

Pilvistä
33°C | 26°C
6 m/s

ma 29.7.

Pilvistä
30°C | 28°C
4 m/s

Tokion artikkelit

Tokion hotellit

Matkakohteita Tokion lähellä

 • GU edullinen vaateliikeketju ilmeisesti Aasiassa

  Ikebukurossa ainakin tällainen löytyi, eka kertaa Tokiossa ja nettihaulla löytyi vähemmän vinkkejä kuin esim. Euroopan kohteissa.

  Kohde: Tokio, Japani Kategoria: Tokion ostokset
  Lisätty: 09.06.15 Lähettäjä: sinikka.eronen
 • Iso hotelli Sunshine ostoskeskuksessa

  Hotelli: Sunshine City Prince Hotel Ikebukuro Tokyo

  Naritasta/Naritaan airport limousine-kuljetus, kohtuuhintainen, huone ei suuren suuri, mutta kaikki tarvittava. Ikebukuron asemalle lyhyt matka ja siitä pääsi julkisilla minne halusikin.

  Kohde: Tokio, Japani Kategoria: Tokion hotellit
  Lisätty: 09.06.15 Lähettäjä: sinikka.eronen
 • tokio drift

  elokuva nimeltä tokio drift on kehitetty tokiossa..

  Kohde: Tokio, Japani Kategoria: Tokion lennot & liikenne
  Lisätty: 11.04.09 Lähettäjä: Shimo
 • Tempura Tendon Tenya

  Japanilaista perinteistä ruokaa, seesaminsiemenöljyssä uppopaistettua katkarapua/kurpitsaa/vihreitä papuja/mustekalaa riisipedillä ja soijakastikkeella. Ihastuin ja ravintolassa tuli käytyä monta kertaa. Sijaitsee Akebonobashi -nimisellä alueella Shinjukun kaupunginosan laitamilla hyvien yhteyksien päässä. Hintataso todella edullinen, koko täyttävä ateria alle 5 euroa. VIihtyisä ympäristö ja auttavainen henkilökunta, kielimuurista huolimatta.

  Kohde: Tokio, Japani Kategoria: Tokion ravintolat ja baarit
  Lisätty: 09.04.09 Lähettäjä: icky-d
 • tokiotoverista näköalat niinpitkälle kuin silmä kantaa

  kävin japanissa tokiossa tammikuun lopussa. mielestäni sinne kannattaa mennä maalis-huhtikuussa. silloin on kirsikkapuut kukassa. ne olisivat aivan mahtavia, temppelipuistoissa joissa niitä on paljon ja vähän jokapuolella. tammikuussa lämpötila on + 5-12 c. mutta kyllä sielä näkemistä on mutta vaatetusta kannattaa olla mukana. paraspaikka oli tokiotover, -eifeltorni josta näköalat on 333 m korkeudelta komeat, koko tokio näkyy niinpitkälle kuin silmä kantaa, ja sieltä näkyy vain korkeita ja matalia taloja pitkälle.... eli iso kaupunki., luotijuna oli kanssa mukava kokemus. vauhti ei niin tuntunut 400 km/h muuten kuin tolpat sujahtaa äkkiä ohi. mutta komea juna oli aivankuin delfiinin nokka oli junan nenä. tokiossa on myös maailman korkein maailmanpyörä- oloin lasisessa kopissa eli jalkojen alta näkyi kaikki. huh ihan jähmettävä kokemus ja ylhäältä komeat näköalat jokapaikkaan. fujivuorikin näkyi. sitten kiva oli käydä elektroniikkatavarataloissa. siel on paljon tavaraa, kova meteli, mai...  Lisää...

  kävin japanissa tokiossa tammikuun lopussa. mielestäni sinne kannattaa mennä maalis-huhtikuussa. silloin on kirsikkapuut kukassa. ne olisivat aivan mahtavia, temppelipuistoissa joissa niitä on paljon ja vähän jokapuolella. tammikuussa lämpötila on + 5-12 c. mutta kyllä sielä näkemistä on mutta vaatetusta kannattaa olla mukana. paraspaikka oli tokiotover, -eifeltorni josta näköalat on 333 m korkeudelta komeat, koko tokio näkyy niinpitkälle kuin silmä kantaa, ja sieltä näkyy vain korkeita ja matalia taloja pitkälle.... eli iso kaupunki., luotijuna oli kanssa mukava kokemus. vauhti ei niin tuntunut 400 km/h muuten kuin tolpat sujahtaa äkkiä ohi. mutta komea juna oli aivankuin delfiinin nokka oli junan nenä. tokiossa on myös maailman korkein maailmanpyörä- oloin lasisessa kopissa eli jalkojen alta näkyi kaikki. huh ihan jähmettävä kokemus ja ylhäältä komeat näköalat jokapaikkaan. fujivuorikin näkyi. sitten kiva oli käydä elektroniikkatavarataloissa. siel on paljon tavaraa, kova meteli, mainoksia mikrofionista. ja uusimpia tv tä ja nettejä pesukoneikta ja kotirobotteja . se oolis maksanut 700 e. halvin 300 e. ja sit se robotti olisi siivonnut kokoajan lattioita ja hakisi itse lisää virtaa kun loppuu akku. ulkonäkö oli samanlainen kuin paksu lautanen, se pyörisi lattialla kunnes laitat sen kiinni. miehet kulkevat tokiossa pukupäällä ja niitä on paljon, metroa ei saa säikähtää se on kattava iso asema tokiocenteristä mutta opasteet ovat hyviä ihmiset auttavaisia ja kulkeminen on suht koht helppoa. vaikka se on maailman suurin metroasema. voi kaikenlaista kokemusta sieltä tuli hankittua ja kaikkein mukavinta sinne pääsee helsingistä suoraa tokioon finnairilla n 10 tunnissa. mutta sinne kannattaa mennä huhtikuussa terveisin eija ojala seinäjolelta

  Kohde: Tokio, Japani Kategoria: Tokion nähtävyydet
  Lisätty: 03.02.09 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Tokiossa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Tokiossa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Tokioon?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

ekku71

Kohde: Tokio
Ajankohta: Toukokuu 31, 2019 - Kesäkuu 07, 2019

ekku71

Kohde: Tokio
Ajankohta: Kesäkuu 24, 2013 - Heinäkuu 08, 2013

levottomatjalat

Kohde: Tokio
Ajankohta: 2007 - 2008
Kommentti: ihanaa,pakko päästä uusiksi!!

kissa69

Kohde: Tokio
Ajankohta: Huhtikuu 17, 2010
Kommentti: Minkä verran kannattaa varata rahaa per päivä??? Esm. ruokailuun ja junalla kulkemiseen kaupunkialueella? Millainen sää???

Anu42

Kohde: Tokio
Ajankohta: Toukokuu 20, 2009 - Toukokuu 27, 2009
Kommentti: Japanin railpassilla kiersin tyttäreni kanssa isoimmat kaupungit viikossa. Tokio, Osaka, Kioto, Yokohama, Nara.. Yövyttiin japanilaisissa majataloissa ja ne olivat ihania! Japani on siisti, turvallinen ja nyt jopa edullinen matkakohde. Myöhästyttiin tokiossa yöjunsta.. ja nukuttiin muiden asunnottomien kanssa kadulla. Melkoinen kokemus. Tokion hotellit kalliita, mutta Yokohamassa edullisempaa ja on lähellä (n. 100 km), mutta luotijunalla matka kestää vain 20 minuuttia. Suosittelen reppumatkailijoille railpassia ja tutustumista tähän maahan.

Oletko vieraillut Tokiossa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Tokiosta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Japani
Englanninkielinen nimi: Tokyo
Etäisyys Helsingistä: 7831 km
Lentoaika-arvio:[1] 9h 40min
Rahayksikkö: jeni
Valuuttakurssi (1 EUR): 167,62 JPY

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +9
Aikaero Suomeen: +6

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  
Jännite ja taajuus: 100 V, 50 Hz ja 60 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +81
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 119
Palokunta: 119
Poliisi: 110

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Japani
Suomen suurlähetystö Japanissa
Japanin suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Tokio
Suomenkielinen Wikipedia: Tokio
Ulkoministeriön matkustustiedote: Japani
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Tokio
Pieni hetki, sivua ladataan.