Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Okinawa

Suosittuja hotelleja Okinawassa

 • Täyden palvelun hotelli.

  Hotelli: Manza Beach Hotel And Resort

  Hotelli muistuttaa sekä sisäisesti että ulkoisesti loistoristeilijää, joka on rantautunut Kiinanmeren rannalle. Hotellissa on hyvä ilmastointi ja siistit huoneet, jotka siivotaan päivittäin. Henkilökunta on erittäin palvelualtista ja ystävällistä. Henkilökunta puhuu ainakin japania ja englantia. Hotellin edessä on uima-allas mutta hotelli omistaa myös oman rannan, josta on saanut nimensäkin. Ranta on maksuton hotellin asukkaille. Rannalla on mahdollisuus harrastaa vesi-aktiviteettejä kuten esim. sukellusta. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kaksi baaria ja yksi kahvila. Hotellissa on myös kolme kauppaa, joista yksi on käsitöitä (matkamuistoja) varten ja kaksi päivittäisiä tarpeita varten. Hotellista löytyy kauneushoitola ja hierontakeskus. Hotellissa on kolikoilla toimivat itsepalvelupisteet, joissa pestä ja kuivata vaatteita. Hotellissa vieraili paljon lapsiperheitä. Hotelli sijaitsee suunnilleen keskellä saarta, joten sieltä on pitkähkö matka sekä pääkaupunkiin Nahaan että my...  Lisää...

  Hotelli muistuttaa sekä sisäisesti että ulkoisesti loistoristeilijää, joka on rantautunut Kiinanmeren rannalle. Hotellissa on hyvä ilmastointi ja siistit huoneet, jotka siivotaan päivittäin. Henkilökunta on erittäin palvelualtista ja ystävällistä. Henkilökunta puhuu ainakin japania ja englantia. Hotellin edessä on uima-allas mutta hotelli omistaa myös oman rannan, josta on saanut nimensäkin. Ranta on maksuton hotellin asukkaille. Rannalla on mahdollisuus harrastaa vesi-aktiviteettejä kuten esim. sukellusta. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kaksi baaria ja yksi kahvila. Hotellissa on myös kolme kauppaa, joista yksi on käsitöitä (matkamuistoja) varten ja kaksi päivittäisiä tarpeita varten. Hotellista löytyy kauneushoitola ja hierontakeskus. Hotellissa on kolikoilla toimivat itsepalvelupisteet, joissa pestä ja kuivata vaatteita. Hotellissa vieraili paljon lapsiperheitä. Hotelli sijaitsee suunnilleen keskellä saarta, joten sieltä on pitkähkö matka sekä pääkaupunkiin Nahaan että myös saaren pohjoiskärjen nähtävyyksille. Kaikkialle on kuitenkin hyvät bussiyhteydet ja taksilla pääsee kulkemaan. Voin lämpimästi suositella hotellia kaikille Okinawan matkalaisille.

  Kohde: Okinawa, Japani Kategoria: Okinawan hotellit
  Lisätty: 28.02.10 Lähettäjä: Midorime
 • ase tunnistin

  okinawan kaupassa kannattaa olla varovainen koska siellä on ase tunnistin. (ainakin yhessä.)

  Kohde: Okinawa, Japani Kategoria: Okinawan ostokset
  Lisätty: 24.04.08 Lähettäjä: Shimo
 • hieno ravintola

  okinawan ravintola oli tosi siisti siellä oli vaan tyttöjä! XD tai kyllä siellä oli poikiakin mutta ei paljoo XD siellä oli 5 tarjoilijaa jotka tulivat pöytään kysymään että mitä kukakin haluaa XD jos haluatte tietää muuta japanista niin kysykää rohkeasti.

  Kohde: Okinawa, Japani Kategoria: Okinawan ravintolat ja baarit
  Lisätty: 24.04.08 Lähettäjä: Shimo

Oletko käynyt Okinawassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Okinawassa

Kysymyksiä Okinawasta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Okinawaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Bugiman

Kohde: Okinawa
Ajankohta: Joulukuu 31, 1901 - Heinäkuu 01, 2009
Kommentti: Kiva reilu sadan vuoden reissu

Oletko vieraillut Okinawassa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Okinawasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Japani
Englanninkielinen nimi: Okinawa
Etäisyys Helsingistä: 8172 km
Lentoaika-arvio:[1] 10h 0min
Rahayksikkö: jeni
Valuuttakurssi (1 EUR): 124,42 JPY

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +9
Aikaero Suomeen: +6

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  
Jännite ja taajuus: 100 V, 50 Hz ja 60 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +81
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 119
Palokunta: 119
Poliisi: 110

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Japani
Suomen suurlähetystö Japanissa
Japanin suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Okinawa
Suomenkielinen Wikipedia: Okinawa
Ulkoministeriön matkustustiedote: Japani
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Okinawa
Pieni hetki, sivua ladataan.