Nagoya

Nagoya

lennot

Etsi lennot

Nagoyan sääennuste

ke 21.2.

Sadetta, Pilvistä
14°C | 11°C
4 m/s

to 22.2.

Sadetta, Pilvistä
11°C | 7°C
4 m/s

pe 23.2.

Sadetta, Pilvistä
11°C | 5°C
5 m/s

la 24.2.

Osittain pilvistä
11°C | 3°C
4 m/s

su 25.2.

Sadetta, Pilvistä
9°C | 6°C
3 m/s

ma 26.2.

Sadetta, Osittain pilvistä
12°C | 5°C
8 m/s

Nagoyan hotellit

Matkakohteita Nagoyan lähellä

 • hyvätasoinen hotelli

  Hotelli: Hilton Nagoya

  Erittäin siisti hotelli. Kävelymatkan päässä keskustan shoppailupaikat, hyviä ruokapaikkoja lähellä hotellia. Rautatieasemallekin kävelee noin 15 minuutissa. Luotijunalla pääsee Kiotoon 40 minuutissa.

  Kohde: Nagoya, Japani Kategoria: Nagoyan hotellit
  Lisätty: 31.03.09 Lähettäjä: Vieras
 • Great!

  Hotelli: Comfort Hotel Nagoya Chiyoda

  Ystävällinen henkilökunta, siisti paikka, hyvä sijainti, hinta ja laatusuhde kohdallaan.

  Kohde: Nagoya, Japani Kategoria: Nagoyan hotellit
  Lisätty: 28.06.08 Lähettäjä: palisanteri
 • Valtavasti nähtävää!!

  Ensinnäkin haluan kertoa, että Nagoya on ihana kaupunki. Japanilaiset ovat todella ystävällisiä ja tekevät kaikkensa, että turisti viihtyy. Turvalliseltakin kaupunki tuntui - emme kokeneet tyttäreni kanssani missään vaiheessa mitään uhkaavaa, vaikka liikuimmekin iltasellakin. Osalle paikalliselle väestölle varsinkin tyttäreni oli hyvin eksoottinen näky - vehnän vaaleat pitkät hiukset - käänsivät päät. Nagoya on erittäin siisti kaupunki ja helppo kulkea. Metron oppii hyvin nopeasti ja sitä on erittäin helppo käyttää. Päiväksi saat halvan lipun jolla kuljet rajattomasti. Metrolla liikkuessa näet enemmän ja ehdit nähdä myös nähtävyyksiä enemmän. Ehdoton nähtävyys on Nagoya Castle. Rakennettu noin 400 vuotta sitten. Linnaa ympäröi valtava puisto, joka aikoinaan on ollut pieni kylä linnan ympärillä. Linnaa on restauroitu paljon ja sen kyllä näkee. Linnan ylimmästä kerroksesta on hienot näkymät kaupungin keskustaan. Nagoyan rautateiden yhteydessä sijaitseva JR Towers tornitalot ovat...  Lisää...

  Ensinnäkin haluan kertoa, että Nagoya on ihana kaupunki. Japanilaiset ovat todella ystävällisiä ja tekevät kaikkensa, että turisti viihtyy. Turvalliseltakin kaupunki tuntui - emme kokeneet tyttäreni kanssani missään vaiheessa mitään uhkaavaa, vaikka liikuimmekin iltasellakin. Osalle paikalliselle väestölle varsinkin tyttäreni oli hyvin eksoottinen näky - vehnän vaaleat pitkät hiukset - käänsivät päät. Nagoya on erittäin siisti kaupunki ja helppo kulkea. Metron oppii hyvin nopeasti ja sitä on erittäin helppo käyttää. Päiväksi saat halvan lipun jolla kuljet rajattomasti. Metrolla liikkuessa näet enemmän ja ehdit nähdä myös nähtävyyksiä enemmän. Ehdoton nähtävyys on Nagoya Castle. Rakennettu noin 400 vuotta sitten. Linnaa ympäröi valtava puisto, joka aikoinaan on ollut pieni kylä linnan ympärillä. Linnaa on restauroitu paljon ja sen kyllä näkee. Linnan ylimmästä kerroksesta on hienot näkymät kaupungin keskustaan. Nagoyan rautateiden yhteydessä sijaitseva JR Towers tornitalot ovat myös nähtävyys. Kannattaa käydä 52. kerroksen kahvilassa kahvilla ja ihailla maisemia. Näky on uskomaton ja aivan erilainen kuin Suomessa olemme tottuneet. Nagoyan satamassa sijaitsee akvaario joka on nähtävä sekä pikku Venetsia. Tämä pikku Venetsia on kuin Italiassa olisi - tosin myyjät ovat kyllä paikallisia. Mutta tuotteet ja ruoka suoraan Italiasta. Ja ihana pikku Italialaiskaupunki. Nagoyan keskustassa sijaitsee myös ihana Orkidea puisto johon kannattaa poiketa. Heti sisään astuessa vastassa on huumaavaa tuoksu. Orkideoita on uskomaton määrä erilaisia ja hyvin paljon erilaisia istutuksia. Myös ulkona on pieni ja erittäin siisti puisto ja sen yhteydessä kahvila. Shoppailua kannattaa harrastaa Osu Kannonin alueella jossa hinnat ovat hieman halvempia. Mutta jos haluat erikoiskohtelua ja törsätä rahaa käy Mitsukoshi tavaratalossa. Nuorille trenditietoisille on Maruei tavaratalo taivas jonne melkein eksyy! Nähtävyyksien sisäänpääsymaksut eivät ole päätähuimaavia ja usein lapset alle 12v pääsevät ilmaiseksi sisään. Kiinnitä muuten huomiota erilaisten lippujen ulkonäköön - ovat muuten todella hienoja.

  Kohde: Nagoya, Japani Kategoria: Nagoyan nähtävyydet
  Lisätty: 11.03.08 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Nagoyassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Nagoyassa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Nagoyaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

jalli57

Kohde: Nagoya
Ajankohta: Kesäkuu, 2007
Kommentti: kaunis ja lämmin ystävällinen maa. Ihan milloin vain uudestaan

Pjotr555

Kohde: Nagoya
Ajankohta: Maaliskuu 01, 2008 - Maaliskuu 15, 2008
Kommentti: Lähden katsomaan uutta maata ja uusia kaupunkeja (mm. Tokio, Kioto, Hirosima). Matkakumppanini on Palisanteri.

palisanteri

Kohde: Nagoya
Ajankohta: Maaliskuu 01, 2008 - Maaliskuu 15, 2008
Kommentti: Lomalle eka kertaa Japaniin. Tarkoitus pistäytyä Tokiossa, Hiroshimassa, ym. riippuen miten ehtii 2:ssa viikossa.

Oletko vieraillut Nagoyassa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Nagoyasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Japani
Englanninkielinen nimi: Nagoya
Etäisyys Helsingistä: 7755 km
Lentoaika-arvio:[1] 9h 30min
Rahayksikkö: jeni
Valuuttakurssi (1 EUR): 162,01 JPY

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +9
Aikaero Suomeen: +7

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  
Jännite ja taajuus: 100 V, 50 Hz ja 60 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +81
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 119
Palokunta: 119
Poliisi: 110

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Japani
Suomen suurlähetystö Japanissa
Japanin suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Nagoya
Suomenkielinen Wikipedia: Nagoya
Ulkoministeriön matkustustiedote: Japani
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Nagoya
Pieni hetki, sivua ladataan.