Hong Kong (Hongkong)

lennot

Etsi lennot

Hongkongin artikkelit

 • Ihana Hong Kong!

  Monissa maailman kaupungeissa on tullut käytyä mutta Hong Kong on minun ehdoton suosikki. Siellä on kaikkea ,liikuminen on helppoa,metrolla,taksilla tai bussilla.Hong Kongin kaupungin sivut on hyvät niihin kannattaa tutustua.Netistä löytyy helposti hotelleja joka makuun ja Finnair lentää suoraa Helsingistä. Hong sopii kaikille ,siellä on turvallista liikkua(tietysti normaalia varovaisuutta noudattaen kuten muutenkin maailmalla). Nähtävyyksiä,shoppailua,ruokaa kaikkea löytyy kaikille kukkaroille.Pienellä etukäises suunnittelulla lyhyestäkin matkasta saa paljon irti.Olen ollut siellä kahdesti helmi-maaliskuun vaihteessa ,lämötila +18-22,sopivaa ja miellyttävää että jaksaa kulkea ja katsella. Kolmen viikon päästä menen sinne taas muutamaksi päiväksi.

  Kohde: Hong Kong (Hongkong) Kategoria: Hongkongin lennot & liikenne
  Lisätty: 04.02.12 Lähettäjä: Vieras
 • Huonolaatuinen räätäli

  Hei, Hong Kongissa ollessamme maaliskuu 2011 päätin käydä erään ystäväni suosituksesta Express Custom Tailors nimisellä räätälillä teettää kauluspaitoja itselleni. Kaupanteko itsessään sujui hyvin ja toimitus oli ajallaan. Kotiin tullessani kuten aina on tapanani niin pesen uudeet paidat samalla lailla kuten kaikki muutkin Egyptiläisestä puuvillasta tehdyt paitani. Näiden paitojen kohdalla yllätyin KAIKKI ompeleet vetivät ruttuun ja paidat näyttivät aivan karmeilta. Ihan selvästi oli ommeltu totaalisen väärällä langalla. Pilalle menivät 6:sta paidastani kaksi (molemmat mustat paidat) muita "voi käyttää pimeällä". Kauppiaalle sähköposti viestintä jäi lyhyeksi ja he eivät ottaneet minkäänlaista vastuuta tekemistään paidoista. Yhden ainoan sähköpostin jälkeen he eivät useista yhteydenottopyynnöistäni huolimatta ei tullut enää mitään vastausta. Minä en voi millään suositella tätä vaatturia. Express Custom Tailors Shop 18, Ground Floor, Star House No.3 Salisbury Rd.,...  Lisää...

  Hei, Hong Kongissa ollessamme maaliskuu 2011 päätin käydä erään ystäväni suosituksesta Express Custom Tailors nimisellä räätälillä teettää kauluspaitoja itselleni. Kaupanteko itsessään sujui hyvin ja toimitus oli ajallaan. Kotiin tullessani kuten aina on tapanani niin pesen uudeet paidat samalla lailla kuten kaikki muutkin Egyptiläisestä puuvillasta tehdyt paitani. Näiden paitojen kohdalla yllätyin KAIKKI ompeleet vetivät ruttuun ja paidat näyttivät aivan karmeilta. Ihan selvästi oli ommeltu totaalisen väärällä langalla. Pilalle menivät 6:sta paidastani kaksi (molemmat mustat paidat) muita "voi käyttää pimeällä". Kauppiaalle sähköposti viestintä jäi lyhyeksi ja he eivät ottaneet minkäänlaista vastuuta tekemistään paidoista. Yhden ainoan sähköpostin jälkeen he eivät useista yhteydenottopyynnöistäni huolimatta ei tullut enää mitään vastausta. Minä en voi millään suositella tätä vaatturia. Express Custom Tailors Shop 18, Ground Floor, Star House No.3 Salisbury Rd., T.S.T. Kln. Hong Kong

  Kohde: Hong Kong (Hongkong) Kategoria: Hongkongin ostokset
  Lisätty: 28.04.11 Lähettäjä: Vieras
 • Moikkelis!

  viedettiin aivan uskomattoman kiva 10 päivää HK:ssa. Koska ollaan osa-aikatyöttömiä niin piti olla tiukka budjetilla. Mutta mahdollista se oli, lennot Helsinki-Hong-Kong-Helsinki ja hotelli*** 9 yötä yht.505 euroa /henkilö! Kaikki pelasi uskomattoman hyvin, alkaen Cathay Pacific lennosta... Ruoka todella edullinen, samoin kulkeminen. Saahan siellä kalliistikin aikaa viettää jos tykkää. Ollaan käyty 27 maassa, HK on Floridan ja Portugalin kanssa etusijoilla. Ehkä ykkösenä. Ja siellä HK:ssa muuten vaeltiin luonnossa, osallistuttiin kaupungin vilskeeseen, käytiin kantonilaisessa oopperassa, koettiin lukuisia temppeliretkiä ja maisteltiin hyvää ja riittoisaa ruokaa (annos noin 3 euroa) jne jne........ SUOSITTELEN!!!

  Kohde: Hong Kong (Hongkong) Kategoria: Hongkongin muita vinkkejä
  Lisätty: 10.08.09 Lähettäjä: Vieras
 • Esprit outlet

  Oih.. Jos olet mieltynyt Espritin vaatteisiin, hakeudu Espritin outlet myymälöihin. Tuotteet on aitoja, mutta hintalappu suomen hintoihin verrattuna monin kerroin edullisempi. Yksi parhaista löytämistäni myymälöistä oli Canton Roadin varrella lähellä ferry terminaalia, kaksi kerrosta ja rekit pullollaan vaatteita. Useamman tunnin shoppailun jälkeen suomeen lähti laukkutolkulla vaatteita... Hinnat alkaen 39 HKD ja esim syys- ja kevättakit 250 HKD. Paljon oli myös tarjouksia - kaksi tuotetta yht 129 HKD.

  Kohde: Hong Kong (Hongkong) Kategoria: Hongkongin ostokset
  Lisätty: 26.07.09 Lähettäjä: Hoo
 • Peak vuorelta upeat näkymät

  Mikäli haluat katsella Hong Kongia "katolta käsin" mene Peak-vuorelle. Maisemat oli hulppeat ja ajoitus niiden katselulle täydellinen, kun ilta alkoi hämärtyä ja pilvenpiirtäjiin alkoi syttyä valot yksi toisensa jälkeen. Menimme huipulle bussilla ja tulimme alaspäin junaksikin kutsutulla kiskoilla kulkevilla vaunuilla. Hieno kokemus!

  Kohde: Hong Kong (Hongkong) Kategoria: Hongkongin nähtävyydet
  Lisätty: 26.07.09 Lähettäjä: Hoo

Oletko käynyt Hongkongissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Hongkongissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Hongkongiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

ekku71

Kohde: Hong Kong (Hongkong)
Ajankohta: Kesäkuu 06, 2023 - Kesäkuu 11, 2023

ekku71

Kohde: Hong Kong (Hongkong)
Ajankohta: Kesäkuu 03, 2018 - Kesäkuu 17, 2018

TravelAnu

Kohde: Hong Kong (Hongkong)
Ajankohta: Syyskuu 23, 2016 - Syyskuu 25, 2016
Kommentti: Ihastuin Hong Kongiin! Tapasin siellä ystäväni. Näkemistä, tekemistä ja vain suurilla silmillä katselemista. Upea kaupunki!!!

sarlax

Kohde: Hong Kong (Hongkong)
Ajankohta: Tammikuu 29, 2011 - Tammikuu 31, 2011

Henriikka

Kohde: Hong Kong (Hongkong)
Ajankohta: Maaliskuu, 2010 - Huhtikuu, 2010
Kommentti: Upea matka. Rakastuin Hong Kongiin ja vannon palaavani uudelleen heti kun se on jälleen mahdollista.

Oletko vieraillut Hongkongissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Hongkongista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Hong Kong (Hongkong)
Virallinen nimi: Hongkongin erityishallintoalue
Englanninkielinen nimi: Hong Kong
Pääkaupunki: Victoria
Pinta-ala: 1 104 km²
Asukasluku (2005): 6 899 000
Suurimmat uskontokunnat: buddhalaiset ja taolaiset, protestantit, katolilaiset, muslimit
Itsenäistynyt vuonna:
Viralliset kielet: kiina, englanti
Puhutuimmat kielet: kantoninkiina, englanti, fukien (min), hakka, chiu chau
Englanninkielinen nimi: Hong Kong
Etäisyys Helsingistä: 7842 km
Lentoaika-arvio:[1] 9h 40min
Rahayksikkö: Hongkongin dollari
Valuuttakurssi (1 EUR): 8,36 HKD

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +8
Aikaero Suomeen: +5

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: G  
Jännite ja taajuus: 220 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +852
Yleinen hätänumero: 999 tai 112
Ambulanssi: 999 tai 112
Palokunta: 999 tai 112
Poliisi: 999 tai 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Hong Kong (Hongkong)
Englanninkielinen Wikipedia: Hong Kong (Hongkong)
Suomenkielinen Wikipedia: Hong Kong (Hongkong)
Ulkoministeriön matkustustiedote: Hong Kong (Hongkong)
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Hong Kong (Hongkong)
Pieni hetki, sivua ladataan.