Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset ja matkavinkit: Sivu 30

Toimituksen matkavinkit

Lisää toimituksen matkavinkkejä

Viimeisimmät kävijöiden matkakokemukset

 • Kaunis hotelli Salszburgin vanhassakaupungissa

  Hotelli: Wolf-Dietrich Altstadthotel & Residenz

  Siisti hotelli Salzburgin vanhassa kaupungissa. Hotelli on jaettu kahteen eri rakennukseen, joista toisessa on vastaanotto, ravintola ja sauna/uima-allas sekä huoneita, toisessa rakennuksessa vain huoneita. Meidän huoneemme oli tässä toisessa, eli ruokailu ja uimareissu piti käydä toisella puolen katua, tosin välissä on ehkä 30 metriä ja vanhankaupungin kadut eivät ole liian vilkkaat - toki autotie, ei kävelykatu. Autolle lähellä iso parkkihalli, kadulle ei tarvinnut yöksi jättää. Lähistöllä paljon ravintoloita hyvät shoppailumahdollisuudet. Me ajauduimme sateen yllättäessä Johanneskeller-nimiseen ravintolaan, jossa oli todella hyvää ruokaa! Suosittelen!

  Kohde: Salzburg, Itävalta Kategoria: Salzburgin hotellit
  Lisätty: 07.12.2017 Lähettäjä: maria
 • Ihana perinteinen itävaltalaishotelli

  Hotelli: Hotel Walchseer Hof

  Todella sympaattinen hotelli, joka ulkopuolelta on juuri sellainen, jonka itävaltalaishotellien ajatteleekin olevan. Sisältä moderni ja erittäin siisti. Ruoka hyvää (meillä majoitukseen kuului puolihoito eli illallinen ja aamupala, näin ymmärtääkseni aina). Aamupala monipuolinen ja sen sai nauttia aivan todella upeissa maisemissa - vehreää niittyä ja jylhät vuoret avautui suoraan hotellin eteen. Walchseessä on myös pieni, samanniminen järvi, jonka puhtaus on A1-luokkaa. Tämä siis tarkoittaa, että se on juomakelpoista. Vesi on puhtaampaa kuin usean kaupungin vesijohtovesi. Kaiken kaikkiaan aivan ihana paikka.

  Kohde: Walchsee, Itävalta Kategoria: Walchseen hotellit
  Lisätty: 07.12.2017 Lähettäjä: maria
 • kiva ja siisti

  Hotelli: Citrus Goa

  hyvä henkilökunta siistinettitoimi

  Kohde: Goa, Intia Kategoria: Goan hotellit
  Lisätty: 06.12.2017 Lähettäjä: Vieras
 • tanssipaikat

  Inglesin suomipaikoists apilaniitty ykkönen, ihanat välittömät suomalaiset tarjoilijat,välitön tunnelma. Tanssikellari foxissa törkeän kalliit hinnat ja ihme örvellystä. Bonuksena vielä huono palvelu, lukuunottamatta sitä nuorta miestsrjoilijaa joka kyllä on oikeassa ammatissaan. Näköjään miesasiakkaat ovat siellä suosiossa. Johtunee suuresta naispuolisten asiakkaiden määrästä. Tyly paikka, huono ilmanvaihto.

  Kohde: Playa del Ingles, Espanja Kategoria: Playa del Inglesin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 04.12.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Norwegian round

  Kesällä 2018 meillä on suunnitelma mennä Kilpisjärven rajasta yli ja sitten Skibotnin kautta merenranta tietä aina Birtawarren kylään ja sieltä suunnata Guolasjärvelle ja tarkoitus olisi käydä Halti vuorella.

  Kohde: Skibotn, Norja Kategoria: Skibotnin aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 04.12.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Liikenne ja kadut

  Liikenteen rytmi on varsin hektinen ja autoilijat eivät juurikaan väistä jalankulkijaa. Rantakatu hotellialueella 6-8 kaistainen ja kadun ylittäminen vaatii pelisilmää. Jalankulkijoille ei ole liikennevaloja ollenkaan, vaan on seurattava autojen liikennevaloista liikenteen pysähtyminen. Jalkakäytävät välillä todella korkeita, kapeita ja epätasaisia.

  Kohde: Puerto Vallarta, Meksiko Kategoria: Puerto Vallartan vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 02.12.2017 Lähettäjä: Pölypeikko
 • La Casa de Mi Compadre

  Surffibaari, jossa tarjolla maukasta ruokaa varsin kohtuulliseen hintaan. Isäntäväki ystävällistä ja palvelu tapahtui pieni pilke silmäkulmassa. Rennon meiningin ja hyvän ruoan vuoksi tässä tuli käytyä kolmen iltana syömässä. Suosittelen kalaa nimeltä Mahi Mahi (dolphinfish) kolmella tavalla laitettuna. Valkosipulin vihaajat voivat kiertää paikan kaukaa. Hintataso varsin edullinen. Negatiivisena: ilmastoinnin puuttuminen (tuulettimia) ja katumelu (sijainti pääkadun varressa).

  Kohde: Puerto Vallarta, Meksiko Kategoria: Puerto Vallartan ravintolat ja baarit
  Lisätty: 02.12.2017 Lähettäjä: Pölypeikko
 • Villas Vallartas

  Hotelli: Canto Del Sol Plaza Vallarta All Inclusive

  Canto Del Solin sivuhotelli, jossa tarjolla myös pelkkä aamiaismajoitus. Siisti koruton paikka, jossa ystävällinen henkilökunta. Huone kohtuullisen tilava ilmastoinnilla ja keittiövarustuksella. Aamiaistarjoilu kovin samanlainen matkan jokaisena aamuna. Pöydästä puuttuivat kaikki salaatit ja leikkeleet. Keitettyjä tai paistettuja perunoita sen sijaan löytyi ja tietysti paikallista maissihöystöä asiaankuuluvine lisukkeineen. Hedelmiä kohtuullisen hyvä valikoima. Hotellin sijainti oli hyvä lähellä rantakatua, josta pääsi bussilla tai kävellen kätevästi keskustaan. Ranta parinsadan metrin päässä ja kohtuullisen siisti.

  Kohde: Puerto Vallarta, Meksiko Kategoria: Puerto Vallartan hotellit
  Lisätty: 02.12.2017 Lähettäjä: Pölypeikko
 • Ravintola Rivercafe

  Zona Romanticaa sivuavassa saaressa. Ruoka todella maukasta, joskin hintatasoltaan hieman keskiverron yläpuolella. Erikseen aamiais-, lounas- ja päivällismenut. Palvelu "kuin vanhaan hyvään aikaan" hovimestareineen ja pöytäkohtaisine tarjoilijoineen. Hintataso kolmen ruokalajin illalliselle juomineen n.1500-1800 MXN (75 - 90€) kahdelta hengeltä. Hyvän lounaan hinta n. 800-1000 MXN (40-50€)

  Kohde: Puerto Vallarta, Meksiko Kategoria: Puerto Vallartan ravintolat ja baarit
  Lisätty: 02.12.2017 Lähettäjä: Pölypeikko
 • tanssi apilaniitty

  Kiva suomalainen tanssipaikka, mahtuu pyörähtelemään.Suomalainen mukava mutkaton henkilökunta.

  Kohde: Gran Canaria, Espanja Kategoria: Gran Canarian ravintolat ja baarit
  Lisätty: 01.12.2017 Lähettäjä: Vieras
 • tanssipaikat ingles Foxi

  Tanssikelkari foxissa älytön tungos, keikkuvat pöydät, kalliit juomat jotka kaatuilee kiikkeriltä pöydiltä, ja tyly palvelu. Ainakin vanhemmille tanssijoille. Kuulin miten yhtä frouvaa jopa tarjoilija huoritteli kaatuneen juoman siivoamisen takia. Tanssijan kyynärpää kaatoi lasit, näin sen itse. Jopa paikan omistaja kävi sitten nolaamassa pöytäseurueen. Nolotti katsoa miten tämä siististi käyttäytynyt jo harmaantunut pari lähti pois rouva itkien. Meni varmaankin lomafiilis siihen. Tapasin parin myöhemmin ja he kertoivat olleensa ensimmäistä kertaa gran canarialla. Niin ja viimeistä. Tämmöistä ei voisi suomessa hyväksyä. Ja kyseessä siis ns. Suomipaikka. No minäkin kyllä boikotoin nykyisin foxia vaikka ennen pidin siitä.

  Kohde: Gran Canaria, Espanja Kategoria: Gran Canarian ravintolat ja baarit
  Lisätty: 30.11.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Keskeisellä paikalla

  Hotelli: RF Apartamentos Bambi - Adults Only

  Hotelli huippupaikalla, aikuisille jotka eivät etsi luksusta vaan perus majoitusta, todella ystävällinen ja avulias henkilökunta. Maksullinen pysäköinti autoille.

  Kohde: Puerto de la Cruz, Espanja Kategoria: Puerto de la Cruzin hotellit
  Lisätty: 30.11.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Finnlinesin laivalla Travemündesta Helsinkiin

  Laivamatka Saksan Travemündesta Helsinkiin (Vuosaaren satamaan) oli mielestäni suht kivuton. Laivaan pääsi myöhään illalla - lastaaminen alkoin n. klo 23, laiva lähti matkaan klo 03. Aamupala oli hyvä (skumppaakin oli tarjolla ;), päivän aikana jonkin verran järjestettyä ohjelmaa oli tarjolla, mutta itse kävimme pyörähtämässä pienessä putiikissa, kuntosalilla ja nautittiin vain olemisesta pitkän automatkan päätteeksi. :) Päivällinen buffetista oli myös ihan kelpo. Toisena yönä keikutti ehkä hieman enemmän, olisiko siinä ollut enemmän avomerta - vähän meinasi olla hankalaa nukahtaa. Seuraavana aamupäivänä saavuttiin Suomeen. Eli matka kestää reilun vuorokauden (n. 30h). Meillä oli 4 hengelle 16m2 kokoinen hytti (ikkunallinen A4-hytti), jossa parivuode ja lapset nukkuivat tyytyväisesti kerrossängyssä. Tämä hytti soveltuu Finnlinesin mukaan erityisesti perheille, ja samaa mieltä olen. :) Huom! Travemünden satamassa on pieni myymälä, josta voi halutessaan vielä viinavarastoj...  Lisää...

  Laivamatka Saksan Travemündesta Helsinkiin (Vuosaaren satamaan) oli mielestäni suht kivuton. Laivaan pääsi myöhään illalla - lastaaminen alkoin n. klo 23, laiva lähti matkaan klo 03. Aamupala oli hyvä (skumppaakin oli tarjolla ;), päivän aikana jonkin verran järjestettyä ohjelmaa oli tarjolla, mutta itse kävimme pyörähtämässä pienessä putiikissa, kuntosalilla ja nautittiin vain olemisesta pitkän automatkan päätteeksi. :) Päivällinen buffetista oli myös ihan kelpo. Toisena yönä keikutti ehkä hieman enemmän, olisiko siinä ollut enemmän avomerta - vähän meinasi olla hankalaa nukahtaa. Seuraavana aamupäivänä saavuttiin Suomeen. Eli matka kestää reilun vuorokauden (n. 30h). Meillä oli 4 hengelle 16m2 kokoinen hytti (ikkunallinen A4-hytti), jossa parivuode ja lapset nukkuivat tyytyväisesti kerrossängyssä. Tämä hytti soveltuu Finnlinesin mukaan erityisesti perheille, ja samaa mieltä olen. :) Huom! Travemünden satamassa on pieni myymälä, josta voi halutessaan vielä viinavarastoja (oikeastaan muuta siellä ei myydä) päivittää suht edullisesti. Ruokailua ei kannata jättää satamaan, sillä siellä on vain yksi to-del-la vaatimaton ravintola, josta saa lähinnä mauttomia schnitzeleitä (kaikki muu oli loppu, en tiedä mistä makuelämyksistä jäimme paitsi). En suosittele lainkaan...

  Kohde: Travemunde, Saksa Kategoria: Travemunden lennot & liikenne
  Lisätty: 28.11.2017 Lähettäjä: maria
 • Säät epävakaat

  Olen ollut heinäkuussa lomalla Riva del Gardalla. Satoi runsaasti koko viikon. Oli viikon kestävät musiikkijuhlat, joka ilta hieno (ilmainen) konsertti kirkossa. Musiikkia lukuunottama täysin epäonnistunut loma. Iso järvi vuorten sylissä, sadeilmat väistämättömiä.

  Kohde: Riva del Garda, Italia Kategoria: Riva del Gardan muita vinkkejä
  Lisätty: 26.11.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Kauvatsan Gulf ja Gulfin baari hakkaa palvelussa kaikki huoltoasemat

  Tämä on koettava itse. Ei niin suurta ongelmaa elämän eri aloilta, etteikö Gulfin Vesku tarjoa heti ratkaisua asiaan. Palvelu on nopeaa ja tehokasta, tai vieläkin tehokkaampaa.

  Kohde: Kauvatsa, Suomi Kategoria: Kauvatsan ravintolat ja baarit
  Lisätty: 24.11.2017 Lähettäjä: Vieras

Matkavinkkejä muille?

Onko sinulla matkakokemuksia tai matkavinkkejä, joista saattaisi olla hyötyä muille matkailijoille?

Kerro kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.