Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset ja matkavinkit: Sivu 27

Toimituksen matkavinkit

Lisää toimituksen matkavinkkejä

Viimeisimmät kävijöiden matkakokemukset

 • Perus Alppimajatalo

  Hotelli: Dorfschmiede

  Perus Alppimajatalo aamupalalla ja suksisäilytyksellä. Lähimmälle hissiasemalle n. 300m.

  Kohde: Ischgl, Itävalta Kategoria: Ischglin hotellit
  Lisätty: 09.02.2018 Lähettäjä: Leo-setä
 • Iso hotellikompleksi valtateiden keskellä kaukana kaupungin keskustasta

  Hotelli: Sheraton Indianapolis Hotel and Suites

  Soveltuu majapaikaksi, jos liikkuu omalla autolla, muuten sijainti on melko hankala. Hotellin palveluihin kuuluu myös viereisen kuntosalin käyttöoikeus.

  Kohde: Indianapolis, Yhdysvallat (USA) Kategoria: Indianapolisin hotellit
  Lisätty: 09.02.2018 Lähettäjä: Leo-setä
 • Pieni, vanha hotelli

  Hotelli: Capinera

  Varsin vaatimaton pikku-hotelli. Ei ilmastointia, joten kesäöinä voi olla varsin lämmintä.

  Kohde: Gardajärvi (Garda), Italia Kategoria: Gardajärven hotellit
  Lisätty: 09.02.2018 Lähettäjä: Leo-setä
 • Vähän isompi Alppimajatalo

  Hotelli: Bergzeit

  Hyvä, toimiva Alppimajatalo aamupaloineen. Lähimmälle hissiasemalle on melkein kilometri, mutta sinne ja muillekin lähiseudun hissiasemille pääsee ilmaisella hiihtobussilla.

  Kohde: Flachau, Itävalta Kategoria: Flachaun hotellit
  Lisätty: 09.02.2018 Lähettäjä: Leo-setä
 • Nykyisin kai osa isompaa naapurihotellia

  Hotelli: Bw Hotel Bahnhof Terminus

  Siisti kaupunkihotelli hyvällä paikalla. Linja-autoasema (kaikki bussit eivät kyllä lähde siitä), rautatieasema ja lähin ruokakauppa ovat melkein vieressä eikä lähimmälle hissiasemallekaan ole, kuin n. 150m.

  Kohde: Davos, Sveitsi Kategoria: Davosin hotellit
  Lisätty: 09.02.2018 Lähettäjä: Leo-setä
 • Pikku-hotelli isompien varjossa

  Hotelli: Edelweiss

  Pieni hotelli ehkä vähän synkässä paikassa isompien rakennusten keskellä. Matkaa bussiasemalle n. 350m ja hissiasemalle reilut 700m.

  Kohde: Courmayeur, Italia Kategoria: Courmayeurin hotellit
  Lisätty: 09.02.2018 Lähettäjä: Leo-setä
 • Perushotelli

  Hotelli: Olimpia

  Perushotelli keskellä kaupunkia. Alakerran ravintolasta kuuluu melua melko myöhään yöhön. Bussiasemalle matkaa vähän toista sataa metriä, kunhan ensin löytää takapihalta alkavan oikotien. Hissiasemalle reilut 300m.

  Kohde: Cortina d´Ampezzo, Italia Kategoria: Cortina d´Ampezzon hotellit
  Lisätty: 09.02.2018 Lähettäjä: Leo-setä
 • Perus Alppimajatalo

  Hotelli: Pension Tyrolia

  Perus Alppimajatalo, kuitenkin vähän syrjässä kaikesta. Hissiasemalle n. 1km. Naapurikylä Canazei voisi olla retkeilijälle ja laskettelijalle parempi majoittumispaikka.

  Kohde: Campitello Di Fassa, Italia Kategoria: Campitello Di Fassan hotellit
  Lisätty: 09.02.2018 Lähettäjä: Leo-setä
 • Perus Alppimajatalo

  Hotelli: Meuble Furggen

  Perus Alppimajatalon palvelut aamupaloineen. Talvella majatalolta rinteeseen ja takaisin pääsee suoraan laskettelusuksilla. Kylään nähden sijainti on korkealla rinteessä vähän syrjäinen, mutta talon pikkubussi kuljettelee pyynnöstä asiakkaita kylään ja takaisin.

  Kohde: Cervinia, Italia Kategoria: Cervinian hotellit
  Lisätty: 09.02.2018 Lähettäjä: Leo-setä
 • Kumivenesafari

  Paikallinen yrittäjä järjestää kylän halki kulkevalla Ziller-joella kumivenesafareita. Veneily aallokkoisessa joessa ei ole mitään kuivaa puuhaa ja retken hintaan sisältyykin matkan ajan käytettävä märkäpuku. Reissuun sisältyy paljon melomista, vaikka myötävirtaan mennäänkin, joten ihan kauhean huonokuntoiselle sitä ei voi suositella.

  Kohde: Mayrhofen, Itävalta Kategoria: Mayrhofenin aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 08.02.2018 Lähettäjä: Leo-setä
 • Jäätikköluolasto

  Tuxin jäätiköllä on luolasto Natur Eis Palast, johon järjestetään kiertokäyntejä. Luolasto on osittain luonnon muovaama ja osittain ihmisten louhima. Reitin erikoisin osuus on jään alainen kanava, joka ajellaan parinkymmenen hengen veneellä edestakaisin. Kävelyreitin jotkin kohdat ovat sen verran ahtaita, että ahtaan paikan kammoiselle käyntiä ei voi suositella. Talvella käynnille voi osallistua laskettelukengilläkin, mutta reitti on monine tikapuineen sen verran hankala, että suosittelen parempia kenkiä.

  Kohde: Tux, Itävalta Kategoria: Tuxin nähtävyydet
  Lisätty: 08.02.2018 Lähettäjä: Leo-setä
 • Keskikokoinen Alppimajatalo

  Hotelli: Rauchenwalderhof

  Perinteinen Alppimajatalo. Melko hyvä sijainti: matkaa pääkadulle, bussipysäkille, polkutyörävuokraamoon, ruokakauppaan ja molemmille hissiasemille on joitakin satoja metrejä, juna-asemalle vähän enemmän. 2h huoneessa parveke, wc, tv. Hotellissa on ilmainen WLAN. Aamupala on ehkä hieman keskiverto majataloaamupalaa runsaampi. Munankeitin, jolla jokainen voi keittää juuri sellaisia munia, kuin haluaa, on kätevä. Alakerrassa on myös pieni baarin tapainen, josta voi ostaa juomia pihaterassilla nautittaviksi. Ystävällinen henkilökunta puhuu saksaa ja jonkinmoista englantia. Itse en majoitukseltani muuta kaipaa, joten annoin tähdet sen mukaisesti.

  Kohde: Mayrhofen, Itävalta Kategoria: Mayrhofenin hotellit
  Lisätty: 08.02.2018 Lähettäjä: Leo-setä
 • Perinteinen Alppimajatalo

  Hotelli: Bergkristall

  Hyvä, rauhallinen sijainti n. 400m hissiasemalta. 2h huoneissa kylppäri, parveke, tv, safety-boksi ja vedenkeitin. Vaatteiden kuivatustilaa voisi olla enemmänkin (kuten aina). Perus majataloaamiainen: kahvia, sämpylöitä, erilaisia leivänpäälisiä ja muroja. Sauna lämpiää illaksi pyynnöstä. Alakerrassa säilytystilat suksille ja monojen kuivausteline. Ystävällinen henkilökunta puhuu saksaa ja kohtalaista englantia. Itse en majoitukseltani muuta kaipaa, joten annoin tähdet sen mukaisesti.

  Kohde: Lanersbach, Itävalta Kategoria: Lanersbachin hotellit
  Lisätty: 08.02.2018 Lähettäjä: Leo-setä
 • Paikallinen yrittäjyys

  Ihan mahtava maa ja loistava kokemus jonka tarjosi meille ennenkaikkea luotettava ja raitis paikallis opas. Hän ei pyytänyt palvelusta mitään ja oli erittäin ystävällinen. Täältä löydät hänet ja toiminta on ammattimaista!!! https://gambiaexperience.webnode.fi/

  Kohde: Gambia Kategoria: Gambian aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 06.02.2018 Lähettäjä: Vieras
 • Cape point

  Hei, käytiin äsken Gambiassa ystävän kanssa ja tykättiin matkasta hyvin paljon. Alkushokista kun päästin yli niin matka oli täydellinen. Toisena päivänä löydettiin meille mahtavaa paikallinen opas joka osasi viedä meitä katsomaan kaikkea ja osasi kertoa kaikesta, kulttuurista, nähtävyyksistä ja historiasta sekä oli meien kanssa iltaisin. Seurattiin paikallista tanssiesitystä sekä reggei musikkia. ”Five stars” bändi seurattiin jopa neljänä päivänä, koska teki mahtavaa musikkia. Rakkaus sitä maata kohtaan ja pala sydämestä jäi sinne. Vaikka maa on köyhää, ihmiset on tosi ystävälliset ja hymyile kokoajana, niin hymyilimme mekin ja nauttisimme matkasta. Jos haluatte hyvän oppaan niin tässä hänen tiedot [email protected] +2207454122 Lamin on hänen nimensä, ottakaa ihmeessä häneen yhteyttä. Enemmän tietoja saa minulta jos sitä kaipaat.

  Kohde: Bakau, Gambia Kategoria: Bakaun muita vinkkejä
  Lisätty: 05.02.2018 Lähettäjä: Vieras

Matkavinkkejä muille?

Onko sinulla matkakokemuksia tai matkavinkkejä, joista saattaisi olla hyötyä muille matkailijoille?

Kerro kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.