Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset ja matkavinkit: Sivu 27

Toimituksen matkavinkit

Lisää toimituksen matkavinkkejä

Viimeisimmät kävijöiden matkakokemukset

 • Paratiisiranta

  Thungwualaen beach chumphonin ulkopuolella. Toukokuussa 2016 lähes yksityisbeach, rantaa pari kilometriä. Todella rentouttavaa lomaa, muutamia hotelleja ja ravintoloita, joissa hyvä ruoka. Muita turisteja aivan muutamia. Ihanaa loikoilua matalassa, kirkkaassa rantavedessä. Mahtava paikka rauhoittua Samuin tai Koh Taonkin jälkeen.

  Kohde: Chumphon, Thaimaa Kategoria: Chumphonin muita vinkkejä
  Lisätty: 14.12.2017 Lähettäjä: Vieras
 • iso hotellialue

  Hotelli: vista flor

  Todella mukava huoneistohotelli hyvällä paikalla maspalomasissa. Lyhyt matka inglesiin raput vaan ylös ja ollaankin jo näköalapaikalla. Hotellissa tosi runsas ja maukas bufeeaamiainen.Vuokrasimme polkupyörät hotellilta ja kurvailimme pitkin poikin maspalomasia. Isoja marketteja ei lähellä ole mutta faro 2 ostoskeskus lähellä. San fernandoon lyhyt matka ja sieltä löytyykin kaikki kaupat.

  Kohde: Gran Canaria, Espanja Kategoria: Gran Canarian hotellit
  Lisätty: 14.12.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Lomalla

  Hyvin on loma tämän Joulukuun alun kulunut. Lämmintä on riittänyt vähän (alle +30 ) eikä ole ollut yhtään sadepäivää. Muutamana yönä kuun alussa tuli kuuroja mutta nehän eivät päivän menoja haitanneet. Yleensähän täällä tulee muutaman minuutin kuuro ja ennenkuin olet hotellilla olet kuiva eikä sateesta ole tietoakaan. Tähän mennessä ei näitä päiväaikaisia kuuroja ole ollut ollenkaan. Kylä on vuosien saatossa pysynyt mukavana pikku kylänä ja ihmiset ovat avuliaita ja rauhallisia. Normaalia varovaisuuttahan kannattaa noudattaa samalla lailla kuin Suomessa. Suomessa on täälläoloaikanani ainakin lehdistössä uutisoitu enemmmän rikollisuutta kuin mitä täällä olen kuullut ja/tai nähnyt. Lasten kanssakin täällä on hyvä olla sillä rannat ovat heillekin sopivia. Tämmönen tapaus tälläkertaa ja kohta käymään kotona ja nokka kohti uusia seikkailuja.

  Kohde: Sosua, Dominikaaninen tasavalta Kategoria: Sosuan muita vinkkejä
  Lisätty: 12.12.2017 Lähettäjä: huh_hellettä
 • Rooma talvisaikaan

  Olimme Roomassa viikon joulukuussa ja en uskalla edes kuvitella millainen tungos siellä mahtaa olla kesällä jos näin talvella on muka hiljaista.. kaikissa liikennevälineissä olo oli kuin sardiinilla purkissa, niin päivällä kuin illalla, arkena ja sunnuntaina. Itse kaupunki oli todella likainen ja katsetta ei juuri voinut nostaa tiestä jos ei halunnut kompastua kapeiden jalkakäytävien loputtomiin kuoppiin ja halkeamiin. Ankea kokemus kaiken kaikkiaan -tuntuu suorastaan uskomattomalta että esim. hurmaava Gardajärven seutu voi sijaita samassa maassa.

  Kohde: Rooma, Italia Kategoria: Rooman vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 10.12.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Herkullista ruokaa Salzburgin vanhassakaupungissa

  Osuimme aivan sattumalta sateen yllättäessä Johanneskeller-nimiseen ravintolaan Salzburgin vanhassakaupungissa. Ravintolassa kreikkalaispainotteinen ruokalista (taisi olla kuvauksessa, että itävaltalaista ja välimerellistä ruokaa tarjolla). Itse pääsimme syömään ulos sisäpihan puolelle (joka on siis katettu), mikä lasten kanssa oli hyvä, sillä sisällä sai polttaa. Suuret suosittelut joka tapauksessa!

  Kohde: Salzburg, Itävalta Kategoria: Salzburgin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 07.12.2017 Lähettäjä: maria
 • Kaunis hotelli Salszburgin vanhassakaupungissa

  Hotelli: Wolf-Dietrich Altstadthotel & Residenz

  Siisti hotelli Salzburgin vanhassa kaupungissa. Hotelli on jaettu kahteen eri rakennukseen, joista toisessa on vastaanotto, ravintola ja sauna/uima-allas sekä huoneita, toisessa rakennuksessa vain huoneita. Meidän huoneemme oli tässä toisessa, eli ruokailu ja uimareissu piti käydä toisella puolen katua, tosin välissä on ehkä 30 metriä ja vanhankaupungin kadut eivät ole liian vilkkaat - toki autotie, ei kävelykatu. Autolle lähellä iso parkkihalli, kadulle ei tarvinnut yöksi jättää. Lähistöllä paljon ravintoloita hyvät shoppailumahdollisuudet. Me ajauduimme sateen yllättäessä Johanneskeller-nimiseen ravintolaan, jossa oli todella hyvää ruokaa! Suosittelen!

  Kohde: Salzburg, Itävalta Kategoria: Salzburgin hotellit
  Lisätty: 07.12.2017 Lähettäjä: maria
 • Ihana perinteinen itävaltalaishotelli

  Hotelli: Hotel Walchseer Hof

  Todella sympaattinen hotelli, joka ulkopuolelta on juuri sellainen, jonka itävaltalaishotellien ajatteleekin olevan. Sisältä moderni ja erittäin siisti. Ruoka hyvää (meillä majoitukseen kuului puolihoito eli illallinen ja aamupala, näin ymmärtääkseni aina). Aamupala monipuolinen ja sen sai nauttia aivan todella upeissa maisemissa - vehreää niittyä ja jylhät vuoret avautui suoraan hotellin eteen. Walchseessä on myös pieni, samanniminen järvi, jonka puhtaus on A1-luokkaa. Tämä siis tarkoittaa, että se on juomakelpoista. Vesi on puhtaampaa kuin usean kaupungin vesijohtovesi. Kaiken kaikkiaan aivan ihana paikka.

  Kohde: Walchsee, Itävalta Kategoria: Walchseen hotellit
  Lisätty: 07.12.2017 Lähettäjä: maria
 • kiva ja siisti

  Hotelli: Citrus Goa

  hyvä henkilökunta siistinettitoimi

  Kohde: Goa, Intia Kategoria: Goan hotellit
  Lisätty: 06.12.2017 Lähettäjä: Vieras
 • tanssipaikat

  Inglesin suomipaikoists apilaniitty ykkönen, ihanat välittömät suomalaiset tarjoilijat,välitön tunnelma. Tanssikellari foxissa törkeän kalliit hinnat ja ihme örvellystä. Bonuksena vielä huono palvelu, lukuunottamatta sitä nuorta miestsrjoilijaa joka kyllä on oikeassa ammatissaan. Näköjään miesasiakkaat ovat siellä suosiossa. Johtunee suuresta naispuolisten asiakkaiden määrästä. Tyly paikka, huono ilmanvaihto.

  Kohde: Playa del Ingles, Espanja Kategoria: Playa del Inglesin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 04.12.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Norwegian round

  Kesällä 2018 meillä on suunnitelma mennä Kilpisjärven rajasta yli ja sitten Skibotnin kautta merenranta tietä aina Birtawarren kylään ja sieltä suunnata Guolasjärvelle ja tarkoitus olisi käydä Halti vuorella.

  Kohde: Skibotn, Norja Kategoria: Skibotnin aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 04.12.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Liikenne ja kadut

  Liikenteen rytmi on varsin hektinen ja autoilijat eivät juurikaan väistä jalankulkijaa. Rantakatu hotellialueella 6-8 kaistainen ja kadun ylittäminen vaatii pelisilmää. Jalankulkijoille ei ole liikennevaloja ollenkaan, vaan on seurattava autojen liikennevaloista liikenteen pysähtyminen. Jalkakäytävät välillä todella korkeita, kapeita ja epätasaisia.

  Kohde: Puerto Vallarta, Meksiko Kategoria: Puerto Vallartan vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 02.12.2017 Lähettäjä: Pölypeikko
 • La Casa de Mi Compadre

  Surffibaari, jossa tarjolla maukasta ruokaa varsin kohtuulliseen hintaan. Isäntäväki ystävällistä ja palvelu tapahtui pieni pilke silmäkulmassa. Rennon meiningin ja hyvän ruoan vuoksi tässä tuli käytyä kolmen iltana syömässä. Suosittelen kalaa nimeltä Mahi Mahi (dolphinfish) kolmella tavalla laitettuna. Valkosipulin vihaajat voivat kiertää paikan kaukaa. Hintataso varsin edullinen. Negatiivisena: ilmastoinnin puuttuminen (tuulettimia) ja katumelu (sijainti pääkadun varressa).

  Kohde: Puerto Vallarta, Meksiko Kategoria: Puerto Vallartan ravintolat ja baarit
  Lisätty: 02.12.2017 Lähettäjä: Pölypeikko
 • Villas Vallartas

  Hotelli: Canto Del Sol Plaza Vallarta All Inclusive

  Canto Del Solin sivuhotelli, jossa tarjolla myös pelkkä aamiaismajoitus. Siisti koruton paikka, jossa ystävällinen henkilökunta. Huone kohtuullisen tilava ilmastoinnilla ja keittiövarustuksella. Aamiaistarjoilu kovin samanlainen matkan jokaisena aamuna. Pöydästä puuttuivat kaikki salaatit ja leikkeleet. Keitettyjä tai paistettuja perunoita sen sijaan löytyi ja tietysti paikallista maissihöystöä asiaankuuluvine lisukkeineen. Hedelmiä kohtuullisen hyvä valikoima. Hotellin sijainti oli hyvä lähellä rantakatua, josta pääsi bussilla tai kävellen kätevästi keskustaan. Ranta parinsadan metrin päässä ja kohtuullisen siisti.

  Kohde: Puerto Vallarta, Meksiko Kategoria: Puerto Vallartan hotellit
  Lisätty: 02.12.2017 Lähettäjä: Pölypeikko
 • Ravintola Rivercafe

  Zona Romanticaa sivuavassa saaressa. Ruoka todella maukasta, joskin hintatasoltaan hieman keskiverron yläpuolella. Erikseen aamiais-, lounas- ja päivällismenut. Palvelu "kuin vanhaan hyvään aikaan" hovimestareineen ja pöytäkohtaisine tarjoilijoineen. Hintataso kolmen ruokalajin illalliselle juomineen n.1500-1800 MXN (75 - 90€) kahdelta hengeltä. Hyvän lounaan hinta n. 800-1000 MXN (40-50€)

  Kohde: Puerto Vallarta, Meksiko Kategoria: Puerto Vallartan ravintolat ja baarit
  Lisätty: 02.12.2017 Lähettäjä: Pölypeikko
 • tanssi apilaniitty

  Kiva suomalainen tanssipaikka, mahtuu pyörähtelemään.Suomalainen mukava mutkaton henkilökunta.

  Kohde: Gran Canaria, Espanja Kategoria: Gran Canarian ravintolat ja baarit
  Lisätty: 01.12.2017 Lähettäjä: Vieras

Matkavinkkejä muille?

Onko sinulla matkakokemuksia tai matkavinkkejä, joista saattaisi olla hyötyä muille matkailijoille?

Kerro kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.