Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Karon Beachillä

Ostospaikkoja Phuketissa

Irene    18.03.2011    Karon Beachin ostokset    Karon Beach

Matkalaukkuja ei kannata täyttää Suomessa vaan vasta Thaimaassa. Siellä on paljon kaikenlaista ostettavaa edulliseen hintaan. Ostosreissuun kannattaa varata useita tunteja aikaa.

Kävimme upeassa Central Festival -nimisessä kauppakeskuksessa, jossa oli mielenkiintoisia liikkeitä, kahviloita ja ravintoloita. Parhaiten sieltä jäivät mieleen 100 % silkkikaitaliina ja kauniit sisustustavarat. Myös herkulliset jäätelöannokset!

Central Festivalin lähettyvillä oli muitakin tavarataloja. Taksinkuljettaja osaa viedä perille.

Yksi Citymarket -tyyppinen, jossa oli lähes ilmaisia vaatteita. Vaatteet ovat olleet yllättävän kestäviä.

Phuket -townissa on paljon ostopaikkoja pikkuliikkeistä tavarataloihin ja kulta- ja jalokivigallerioihin mm. V. multi Gems International Co (www.vmultigems.com/about-us.php), jossa kannattaa käydä vaikka ei ostaisi mitään. Paikka on nähtävyys mahtavine koruhalleineen ja lukuisine myyjineen.

Nettisivulla on esillä vain muutama koru. Liikkeestä löytyy malleja varmasti jokaiseen makuun, valikoima on niin valtava.

Osoite on 154 Thepkrasattri Rd. Phuket 83000 Thailand.

Sain sieltä virallisen sertifikaatin ostamastani jalokivisormuksesta ja paperin, jossa luvataan 30 %:n alennus, jos menen uudelleen asioimaan. Siellä kannattaa tingata reilusti lähtöhinnasta ja pitää päänsä. Sinua voi olla palvelemassa 2-4 henkilöä yhtä aikaa.

Maaliskuussa oli paljon alennusmyyntejä tavarataloissa.

Oletko vieraillut Karon Beachillä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.