Kamarin matkakokemukset ja vinkit

Hyvä paikka

marcus    02.01.2011    Kamarin hotellit    Kamari
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Polydefkis

Viihtyisä pieni hoteli,hyvä sijainti meilkein meren rannassa,mukava pieni uimaallas alue+baari+lintuhäkit,ja erittäin mielyttävät työntekijät,myös asiakkaat

Arvosana hotellille:

Viihtyisä

Rice    11.10.2009    Kamarin hotellit    Kamari
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2009 | Hotelli: Polydefkis

Hyvä sijainti,erittäin siisti

Arvosana hotellille:

To Kati Allo

Vieras    05.10.2009    Kamarin ravintolat ja baarit    Kamari

Vietimme Kamarissa viikon syyskuussa 2009 ja kokeilimme tällä palstalla mainittua To Kati Allo -ravintolaa. Ruoka oli suussa sulavaa (kokeile kermabroileria!) ja palvelu erinomaista. Hintatasokaan ei ollut paha joten suosittelen.

Ravintola löytyy Kiwi-ravintolan takaa rantakadulta katsoen. Rantakadulta Dolphins-hotellin ja Prince-ravintolan välistä ylös.

Toinen mukava paikka oli Danas-ravintola missä tosi miellyttävä tarjoilijarouva hoiti työnsä aina iloisesti hymyillen. Täälläkin ruoka oli hyvää eikä hinnaltaan kuitenkaan rantakadun tasoa. Danas löytyy sen bussipysäkin vierestä mistä lähtee pikkubussi ylös vanhaan Thiraan (serpentiinitietä pitkin). Katu on Archaias Thiras.

Ravintola Jotain Muuta

juntuska    06.07.2009    Kamarin ravintolat ja baarit    Kamari

Polydefkis hotellista "ylospäin" lähdettäessä, Discount Marketille päin on erittäin viehättävä ravintola

nimeltään Te Kati Allo. Paikkaa pitää isä, äiti ja poika. Äiti hoitaa kokkailun kahden apulaisen kera.

Palvelu oli todella ystävällistä ja ruoka juuri Äidin tekemää, todella hyvää. Hinnatkin olivat ehkä jopa hieman alhaisemmat kuin rantatavernoissa. Suosittelen!

Ystävällinen rauhaisa hotelli

juntuska    17.06.2009    Kamarin hotellit    Kamari
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2009 | Hotelli: Polydefkis

Polydefkis hotelli Sanorinin Kamarissa oli vamaan yksi viihtyisimmistä ja rauhaisimmista hoteleista joissa olen ollut. Huoneisiin mennään ulkokautta joten kamalaa käytävämeteliä ei ole. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja iloista. Uima-allas oli pieni, nopeasti syvenevä joten aikuiselle se oli toimiva virkistäytymis allas, mutta pienille lapsille se ei oikein sovellu. Varmaankin rannan läheisyydestä johtuen uima-altaalla oli aina tilaa. Hotellin sijainti on kaikin puolin loistava, aivan keskustassa, lähellä rantaa ja bussipysäkki aivan kulmalla.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Kamarissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.