Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Mauritiuksella

Mauritius kokemuksella

Vieras    14.10.2018    Mauritiuksen hotellit    Mauritius
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2018 | Hotelli: Belle Mare Plage Hotel

Hei, asun Mauritiuksella ja voin auttaa hotellin valinnassa jos apua tarvitaan. Olen lukenut kokemuksianne. On tuluvuori saari mutta tulivuoret eivat ole aktiivisia. Hiekkarantoja loytyy ympari saarta paitsi osalta itarannikkoa. Parhaat hotellit ovat parhaitten rantojen aarella. Paikallisten loma asunnot ovat myos hiekkarantojen aarella joten kannattaa ajatella vuokrausta. Itsellanikin on huvila hiekka rannalla jota vuokraan Airbnb:n kautta (Vila Solen). Koira ongelma on. Koiralla taalla on ihana elama silla ovat ulkona kaiket paivat, valitettavasti ne paasevat lisaantymaan aivan liikaa ja sterilointi on yleista. Kulkukoirat ovat fiksuja ja tulevat toimeen metsastamalla kaniineja ja manguusseja, Suomessa tata ongelmaa ei ole koska koirat pidetaan sisatiloissa ja remmissa. Shoppailuun ei ole paras paikka, mutta paikallisia aarteita voi loytaa. Yo -elama ei myoskaan ole haavi. Tanne kannattaa tulla nauttimaan auringosta, kulttuurista ja ruoasta.

Arvosana hotellille:

Yksityiseltä vuokrattu villa

Vieras    08.12.2014    Blue Bayn hotellit    Blue Bay
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2014 | Hotelli: Villa Azur

Viikko tuli vietettyä yksityseltä vuoratussa asunnossa. Asunnon vuokrauksessa kannattaa olla tarkkana, jotta varmasti vastaa omistajan antamaa kuvausta.

Matkaa rantaan pari sataa metriä ja oma rauhallinen pihamaa. Lähiranta oli paikallisten suosiossa oleva yleinen ranta marine parkin reunalla. Hyvät vedet snorklaukseen / uimiseen ja ihmiset rannalla olivat ystävällisiä ja hyväntuulisia. Rannat ja piha turvallisia ja lapsiystävällisiä. Lähimpään kauppaan (ruokaostoksia varten) oli matkaa 5km eli auton vuokraus oli välttämätön.

Lähin kaupunki Mahebourgh on eläväinen markkinapaikka. Etenki monday market on vierailun arvoinen. Autolla ajaa paikanpäälle 10-15min tai taksilla noin 10e.

Kaikenkaikkiaan kiva ja rauhallinen paikka, mutta ravintolat, baarit ja paikallinen iltaelämä loistivat poissaolollaan.

Arvosana hotellille:

Täyden kympin all inclusive hotelli

mikkiankka    02.06.2011    Blue Bayn hotellit    Blue Bay
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2008 | Hotelli: Blue lagoon

Kaikin puolin mahtava joululomareissu Mauritiuksen Blue bayhin, hotelli Blue lagooniin täräytettiin 2008.

Vaikka kyse oli vain viikon mittaisesta pyrähdyksestä lyhyiden lomien vuoksi, saimme lomasta kyllä kaiken irti..

Aamupala, lounas, iltaruoka kuuluivat pakettiin + tietenkin kaikki juomat, lukuunottamatta zämbänjoita yms.

Pääkaupungissa tuli käytyä pari kertaa. Taxin sai tuolloin 50e:lla käyttöön koko päiväksi.

Hotelli rantoineen ja uima-altaineen ei olisi voinut olla parempi.. Meressä, vaikka matala onkin, oli toisinaan voimakkaita virtauksia, jotka liikuttivat satakiloistakin miestä melko helposti. =)

Ainoa ns. vittumainen asia olivat kaupustelijat, jotka häiritsivät toisinaan rantaelämää. Koruja, korallinkappaleita, pilveä... juovuspäissäni sijoitin noin 60e erilaisiin kotiloihin, jotka nyt haisevat parvekkeellani. :)

Hotellialue oli aidattu ja vartijat pitivät huolta turvallisuudesta.

Hotellin vieressä oli paikallisten uimaranta, jonne ei tullut kyllä pimeyden laskeuduttua enää mentyä.

Lentokentän läheisen sijainnin vuoksi, pääsi lentokoneitakin näkemään pari kertaa päivässä todella läheltä.

Suosittelen.

Arvosana hotellille:

Mahtava lomakohde

Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2007 | Hotelli: Veranda Pointe aux Bishes

Olimme Mauritiuksella häämatkalla 2007. AIVAN LOISTAVA KOHDE!! Olemme käyneet myös Thaimaassa parissa kohteessa, mutta Mauritiusta ei voi missään nimessä verrata Thaikkuihin. Mauritius on todellakin paratiisi! Hotelli oli vielä tuolloin 3+, mutta luokitus on ilmeisesti nykyään korkeampi...palvelu oli kyllä sitä luokkaa, että on ihan aiheellista. Hotelli on myös laajentunut meidän vierailun jälkeen, en tosin tiedä onko positiivinen asia. Hotelli oli kodikas ja viihtyisä & TODELLA SIISTI! Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja asiallista!

Haluaisin matkustaa Mauritiukselle vielä joku päivä!! Suosittelen auringon ystäville!!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Mauritiuksella?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.