Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Gran Canarialla: Sivu 4

Hyvä ruokailupaikka

Vieras    26.12.2008    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Olimme marraskuussa Puerto Ricossa viikon ajan.Kävimme syömässä Ulvovassa Myllärissä useamman kerran.Ruoka oli hyvää ja annokset tarpeeksi isoja.Sousittelen tätä paikkaa.

Ulvovalle Myllärille!!!!!!!!

Kyllä tarkoitin että on parempi tutustua vieraisiin keittiöhin ja nauttia suomalaiset ruuat kotimaassa, jos vain uskaltaa, mutta on monia jotka ei,ehkä kielitaidon tai jonkin muun syyn takia mene muualle kuin suomalaisiin ruokapaikkoihin!

Kyllä näissä paikallisissa on oikein hyvät ruuat ja annokset on myöskin isoja ja varsin edullisiakin. Kaikki kalaruuat on hyvin herkullisia ,sekä erilaiset meren antimet.

Pitää uskaltaa kokeilla muutakin kuin läskisoosia ja pottuja!

Pitzzerioita on suomessakin joka nurkalla.

Ulvova mylläri

Vieras    16.12.2008    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Vaikka ulkomailla ollaan, niin en ymmärrä, miksi toiset vierastavat suomalaisia ruokapaikkoja. Kävimme Ulvovassa myllärissä syömässä, ja voin sanoa, että niin hyvää ja täyteläistä pizzaa en ole Suomessakaan saanut. Myös muiden ruokailijoiden ruoka oli hyvää ja todella isot annokset. Suosittelen!

mukava

Hotelli Corona Roja

Korkea punainen rakennus. Ennakkotiedoista huolimatta koin sen rauhallisena ja mukavana. Siisti ja lämmin. Finmatkojen luokitus FF. Lähellä linja-autoasemaa ja uimarantaa.

hotelli

Asuimme viikon hotelli corona rojassa. Iso hotelli keskeisellä paikalla kapungissa. En kokenut rauhattomaksi ja oli siisti ja viihtyisä. Uima-allas alue siisti. tosin lasten allas joutui aikaisin varjoon ja siellä lapsia paleli.

Walhalla

Kävin Pedron kuppilassa ja söin 8-lautasellista Ameriikan keittoa,tosi hyvää ja ravitsevaa.

T.Joni

Tarjoilijalla hauskaa huonon kielitaitoni takia

Vieras    16.10.2008    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

Menimme ystävämme kanssa syömään, ja tilasin kaksi viherpippuripihviä. Toisen keitetyillä kokoperunoilla itselleni, ja ystävälleni ranskalaisilla perunoilla. Tarjoili alkoi nauraa ihan hysteerisesti (mies). Vähän aikaa ihmeteltyäni ja miettittyäni että mitähän mahdoinkaan sanoa, niin olinkin sanonut, että hän on ranskalainen peruna, kun piti sanoa että hänelle ranskalaiset perunat. Nolotti hiukan, mutta ystäväni ei tajunnut juttua ollenkaan, koska ei osannut sanaakaan englantia, ja huonosti osasin minäkin. Enkä kertonut hänelle koskaan mitä oikein tapahtui.

Loistava aamiainen

Hotelli Orkideasta saatavat aamiaiset ovat aivan omaa luokkaansa. Siis aivan mahtava aamupala, joka peittooaa Ruotsinlaivojen aamisen mennentullen. Tarjonta on aivan hillitöntä, aivan varmasti löytyy kaikille

kaikkea ja kaikki saavat takuulla vatsansa täyteen. Kokki paistaa haluamansa munakkaat, pekonia piisaa, muroja, kahvisortteja joka lähtöön, lapsille oma seisova pöytä... Ou jes! Lämpimät suosittelut!!!

Sultanissa ruoka oli todella hyvää ja maukasta. Palvelu pelasi ja kaikki muukin hoitui mallikkaasti, jopa kolmen pienen lapsen kera. Suosittelen- ruoka superia... myös hinnat tyyriimmät.

Coco Locon sapuskat... Halpaa perushuttua ilman sen kummempia krumeluureja. Suuri plussa iltaisin olevasta ilmaisesta show-tarjonnasta! Plussaa myös "take-away" aterioista, esim allasalueelle.

Jotain uutta Inglesissä

Vieras    15.09.2008    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

www.mummola.info

Maukkaita kiviuunipizzoja

Olimme perheen kanssa reissussa Gran Canarialla toista kertaa keväällä vuonna 2006. Vuokrasimme auton ja ajelimme saarta ristiin rastiin muutaman päivän ajan. Eräänä päivänä nälkä yllätti ja menimme paikalliseen 'baariin' syömään. Paikka ei ollu kovin kummoinen ulkoapäin, mutta sisältä se oli ihan siisti. Sieltä saimme sellaiset pizzat, joista puhutaan vieläkin...oli meinaan sairaan hyvät pizzat ja paistuivat kiviuunissa...nam. Minä olin kuskina ja join vain vettä, mutta vaimolle he toivat uuden tuopin, kun 'olut olisi saattanut väljähtyä pian'. Lisäksi he toivat muutaman hunajarommipaukun kyytipojiksi (mulle 1 ja vaimolle vissiin 4...)

Paikan nimeä en muista, mutta se oli jossain Telden läheisyydessä.

Sinne vois vaikka mennä uudestaankin, ihan vaan vaikka pizzaa mutustelemaan...

Regatta-ravintola

Vieras    21.05.2008    Las Palmasin ravintolat ja baarit    Las Palmas

Aivan loistava ruoka- ja juomaravintola las palmasissa, las canteras "kävelykadun varrella". Henkilökunta oli todella ammattitaitoista ja mikä parasta, sekä ruoka, että juoma kruunasi kaiken. Suosittelen ehdottomasti.

Jäätelöbaari Ciao Ciao

Vieras    09.03.2008    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

Suosittelen kaikille aivan Playa Del Inglésin rannassa sijaitsevaa jäätelöbaari Ciao Ciaota. Siellä voi syödä aitoa italialaista jäätelöä ja siellä on joka ilta jotain mukavaa ohjelmaa (esim. vierailevia tähtiä eri maista). Palvelu pelaa loistavasti ja Super Enrique on lyömätön esiintyjä jäätelöbaarissa. Ciao Ciaon vieressä oleva La Piazza ravintola on kanssa mainio ja palvelu pelaa. Suosittelen kaikille lämpimästi! Ciao Ciao ja La Piazza on helppo löytää, koska se sijaitsee aivan rannassa :)

Oletko vieraillut Gran Canarialla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.