Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Fuerteventurasta

Lentokone bongailua

Lentokone bongailusta innostuneet saavat ainakin jotain ehkä irti tulemalla Galeta de Fusteen. Lentokenttä pienen matkan päässä. Laskeutumis-reitti kulki aivan hotellimme päältä. Näki jos minkälaista ja kuinka monta eri yhtiön koneita. :)

Video Corralejosta

Vieras    06.07.2015    Fuerteventuran muita vinkkejä    Fuerteventura

Tässä hyvä video Corralejosta :)

www.youtube.com/watch?v=EBg_4hXT7kM

Gran Canaria helmikuussa 2015

Vieras    19.02.2015    Fuerteventuran muita vinkkejä    Fuerteventura

Kylmää kylmää ja kylmää... ilmastonmuokkaus (chemtrails, kemikaalien sumutus yläilmakehään estämään auringonsäteitä ) on vaikuttanut kanarian saariin jo niin paljon, että siellä on kylmää ja sateista.

Olimme viikon siellä palelemassa hotellissa missä ei ollut ilmastointia/lämmitystä. Yöt olivat tosi kylmiä ja petivaatteet kosteita, lattia oli jäätävän kylmä, tuli ikävä suomeen jo ekana yönä. Aurinko kyllä lämmitti päivisin jos se sattui paistamaan kemikaali-pilvien takaa.

nim. ei enää kanarialle talvisin.

ranta-/kohdevertailu

fiorentina    11.10.2011    Costa Calman muita vinkkejä    Costa Calma

Fuerteventuralla (Kanariansaaret) suosittelen matkakohteeksi Jandiaa Costa Calman sijaan, erityisesti jos harkitset yli viikon oleskelua. Costa Calman ranta ei ole niitä parhaita mahdollisia kun taas Jandiassa on. Costa Calmalla ei ole edes baaria jonne istahtaa lauantai-iltana, tai no .. oli siellä pari baaria, mutta ei oikeen hyviä vaihtoehtoja. Jotkut vuokraavat Costa Calmalta paikallisten asuinalueelta kämpän pariksi kk ja se voisi olla jo parempi valinta, mutta se turisteille tarkoitettu apartamentos-alue ei oikein vakuuttanut.

Todellista lomaa!

Vieras    31.01.2011    Jandian muita vinkkejä    Jandia

Olimme (keski-ikäinen pariskunta) tammikuun alussa tänä vuonna (2011) Jandiassa, hotelli Barchelo Jandia Mar. Ehdottomasti paras etelän loma ikinä! Paikka rauhallinen, tilaa jokaiselle, ei tyrkyttäviä kauppiaita juurikaan, symppis kalastajakylä Morro Jable, sää just sopiva suomituristille, ruoka hyvää ja ihmiset ystävällisiä. Upeat rannat, lämmintä merivettä, mahdollisuus vaellukseen eri korkuisille vuorille, hyvät maantiet autoiluun - mitä ihmettä muuta voi lomalta toivoa? Seuraavan kerran ehdottomasti kahdeksi viikoksi! Hotelli oli hyvä, jos jotain negatiivista pitää hakea, niin onneton äänieristys, mutta onneksi ko. hotelli ei taida muutenkaan olla bilettävän nuorison suosiossa eli nukkua sai rauhassa :-)

Suosittelemme ehdottomasti muillekin rauhaa rakastaville.

Yleistä Jandiasta

Vieras    23.04.2010    Jandian muita vinkkejä    Jandia

Olemme olleet kolme kertaa Fuerteventurassa; kerran Corralejossa ja kahdesti Jandiassa. Jandia näistä ehdottomasti parempi kaikella tapaa. Jandiassa (v. 2007 ja 2008) olimme koko perheen kanssa ja Corralejossa (v. 2000) mieheni kanssa kahdestaan.

Jandia ei ole niin perinteinen turistipaikka, koska siellä on "tilaa" molella tapaa. Mm. rannalla ei joudu olemaan "sillit suolassa". Rantaa siis riittää ja saa olla rauhassa. Ja muutenkin paikka ei ole täyteen tupattu kaikenlaista turismia varten (lukuunottamatta rantakatua, mutta se ei ole liian häiritsevää).

Olemme vuoden tauon jälkeen lähdössä (viime vuonna olimme Lanzaroten Playa Blancassa, kiva paikka sekin) taas Jandiaan 31.12.2010.

Sitä odotellessa...

Ihanteellinen sää maaliskuussa

Vieras    03.04.2010    Fuerteventuran muita vinkkejä    Fuerteventura

Olimme kahden viikon lomamatkalla maaliskuun puolesta välistä alkaen Corralejossa. Olimme varautuneet epävakaiseen ja tuuliseen säähän, mutta koko lomamme ajan sää oli mitä parhain. Aurinko paistoi joka päivä ja lämpötila kohosi useana päivän varjossakin yli 30 asteeseen. Öisinkin lämpötila oli 20 asteen paikkeilla. Tuulta ei juurikaan ollut, joten nautimme täysin siemauksin olostamme.

Kohteesta on helppo poiketa laivalla naapurisaarelle Lanzarotelle, missä myöskin oli erittäin lämmin ja aurinkoinen sää. 18-reikäinen minigolf Bakussa oli mukava kokemus, ja innostuimme kiertämään sen jopa kahteen kertaan. Rantaravintoloiden tarjonta, ja erityisesti maukkaat kala-ateriat olivat mieleemme.

Palasimme matkalta ruskettuneina ja tyytyväisinä odottamaan kotimaan kevättä ja lumien sulamista.

CORRALEJO

eira45    18.09.2009    Fuerteventuran muita vinkkejä    Fuerteventura

Corralejosta löytyy vielä paikallisia, sen huomaa varsinkin karnevaalien aikaan.

Erilaisissa konserteissa ja tapahtumissa enemmän paikallisia, kuin turisteja.

Rannoista suosittelen El Cotilloa, kaupungista länteen. Kaupungin omakin ranta menettelee, mutta aika pieni.

Sitten on tietysti dyynit !!

CORRALEJO

eira45    18.09.2009    Fuerteventuran muita vinkkejä    Fuerteventura

Rauhalliseen lomailuun oivallinen paikka. Aurinkomatkojen huoneistohotelli Fuente Park aivan keskustassa,

silti rauhallinen. Myös Las Marismasta voin suositella, hieman keskustan ulkopuolella.

Jo 8 talvea olen siellälomani viettänyt, ja edelleen haluan juuri Corralejoon.

Ravintoloita löytyy. Varsinkin rannan tuntumassa La Casa de la Carne, isot ja edulliset annokset.

( Aikaisempi nimi La Terraza) Loistavat kokit ja Said joukkoineen palvelee....

Rauhallinen lomakohde

Vieras    13.03.2008    Jandian muita vinkkejä    Jandia

Jandia on rauhallinen ja lämmin paikka lepolomalaisille. Saksalaisia eläkeläisiä on joka paikassa, mutta menoa ja meininkiä löytyy nuorille viikonlomalaisillekin. Ranta on Kanarian hienoimpia ja tilaa löytyy! Vaeltajille on turvallisia, mutta mahtavat näköalat omaavia reittejä Zarzan huippulle ja rinteiden yli Coffeteen. Ja rantaa pitkin voi vaellella etelään ja pohjoiseen niin pitkälle kuin sielu sietää. Morro Jablen kylä on pieni, mutta idyllinen paikallisine asukkaineen, jota voi seurailla kuin tv:n viihdesarjaa. Olemme olleet siellä 4 kertaa 3 viikkoa ja edelleenkin voimme mennä taas...

Oletko vieraillut Fuerteventuralla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.