Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Fuerteventuralla

Huippu pihviravintola EL TORO BRAVO Corralejossa

Vieras    27.02.2014    Fuerteventuran ravintolat ja baarit    Fuerteventura

Jos menet Corralejoon lomailemaan. Käy ihmeessä tässä ravintolassa. Hintataso sisäfileet, T-bone steak kaikilla herkuilla n. 13-14e/annos. Hinta laatu kohdallaan. Palvelu myös huippu luokkaa! Suosittelen lämpimästi!

Corralejon kiinalaistista ravintoloista ASIA carden, ihan sama juttu. Huippu palvelu ja ruoka!

Infoa .ruokailu

Vieras    03.02.2013    Corralejon ravintolat ja baarit    Corralejo

Mukava pieni paikka,todella rauhaa rakastaville! Ei tarvitse pelätä liikkumista edes iltaisin! Teidän On pakko käydä syömässä CANNESISSA,kanaruokapaikka+hampurilaisia ym.auki klo.23.50.Ette paempaa kanaa löydä koko saarelta.hinta n. 6e per annos.(ilman salaattia tietenkin).Ei ollut mitään ongelmia vatsan kanssa kun jätti vihannekset lautaselle.Paikka joskus hyvin tuulinen+illat viileitä! lämmintä mukaan.

Muutamia hyviä ravintoloita Corralejossa

Vieras    06.01.2013    Corralejon ravintolat ja baarit    Corralejo

Jos karaokesta tykkää, kannattaa käydä Jukebox-baarissa, jossa on myös suomenkielisiä biisejä. Las Palmeras -ostoskeskukseen on avattu suomalaisten omistama Lumi -baari (iso olut ja iso Magners-siideri yht. 4,50 eur). Toisessa ostoskeskuksessa, jonka nimeä en nyt muista, on suomalaisnaisen omistama Jelly Fish.

Ruokapaikoista suosittelen El Toroa sekä Little Italya. Mahtava, ystävällinen palvelu molemmissa, ja maistuvat ruoat tietenkin :)

Edullinen ja hyvä palvelu

Corralejo, Fuoerteventuralla ja ravintola La Casa de La Carne (entinen La Terazza).

Voi, ne kanavartaat ja tirisevä kalkkuna-annos,edullista, isot annoksen, miehetkään ei jää nälkään.

Oletko vieraillut Fuerteventuralla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.