Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Fuengirolan matkakokemukset ja vinkit

Iso Hotelli

Vieras    24.03.2019    Fuengirolan hotellit    Fuengirola
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2019 | Hotelli: Aparthotel Veramar

Hotellia remontoitu ja remontti jatkui edelleen. Mainoksissa oli Skybaari - suljettu ja Polkupyörän vuokrausta mitä ei ollut. Kuntosali joka ei myöskään ollut käytössä. Huone oli siisti ja ystävälliset Siivoojat, mutta keittiössä ei kauhean paljoa astioita ja nekin vähän niin ja näin. Allaspuoli vesi oli kylmää ja piha muutenkin ei viihtyisä, lapsille pieni allas, mutta muuten ei mitään leikkipaikkaa. Henkilökunta oli ystävällisiä.

Arvosana hotellille:

Caravan Life Nro You Tube kanava

Tällä kanavalla pääsette seuraamaan kahden eläköityneen Caravaanarin unelman toteutumista.Aloimme harrastamaan Caravaanari eloa 1989 hankittuamme ensimmäisen matkailuvaunumme.Silloin jo heti unelmoimme päivästä jolloin olisimme työelämästä vapaita ja saisimme kierrellä matkailuvaunuillen ympäri eurooppaa.Sittemmin ovat unalmamme ja haaveilumme realisoituneet ja jopa vähän enemmänkin .Nyt kierrämme ympäriinsä eri maissa matkailuautolla.Ensimäinen eläkeläisenä suunnattu matkamme tapahtui 2017 talvella.Suuntasimme automme keulan Vuosaaren satamaan ja siitä laivalla Saksaan ja Trawemundeen.Tarkoituksella kävimme heti alkuunsa 14 eri valtiossa 98 päivän aikana.Ajokilometrejä kertyi yht.10918 kilometriä mikä on melkoisen paljon.Tämä reissumme samoin kuin talvella 2018 tekemämme toinen Euro Road Trip näkyvät Yuo tube kanavallamme Caravan Life Nro.2018 vierailimme kesällä myös Baltiassa ja Puolassa ja itse asiassa siitä reissusta on juuri menossa 11 videon jaksot Yuo Tubessa.Marraskuun lopulla starttaamme 5 kuukauden matkalle jälleen eurooppaan ja siellä vietämme joulun perheen kanssa Lissabonissa josta jatkamme ajoamme matkailuautoillen Gibraltarille ja edelleen sieltä Espanjaan useisiin kaupunkeihin.Tältä uudelta matkaltamme myös joka viikko uusi video You Tubeen.Tämän tubetuksen otin itselleni harrastuksena eläkepäiville ja ilkoksen olen siinä saanut uusia ystäviä ja tilaajiakin,joskus jopa tykkäyksiäkin mikä lämmittää tekijän mieltä kovin.Käykää katsomassa tuotoksiani Caravan Life Nro kanavallani ja tilatkaa kanavani niin pysytte helposti matkassa mukana virtuaalisesti.Videoilleni pyrin laittammaan myös hiukan infoa paikoista.GPS kordinaatit ,osoitteet jne.Niille ketkä uskaltautuvat matkustella näitä reittejämme henkilöautoillen mikä on täysin mahdollista uskallan luvata myös videoillani rahan arvoisia neuvoja miten olla ja asua euroopassa edullisesti.Ei muuta kuin mukaan ja matkaan.Meille Senioreille tämän on mitä parasta antia eläkepäivinämme.Tässä linkki kanavalleni.www.youtube.com/channel/UC-f...subscriber

Paikan todellisuus

Vieras    28.09.2018    Fuengirolan muita vinkkejä    Fuengirola

Karmea Kivikylä! Ei juuri mitään Espanjalaista. Paljon Suomalaisia jotka etsivät kadotettua nuoruutta... Juovat aivan liian paljon ja heiluvat joka viikonloppu baareissa. Alkoholistin paratiisi. Menen muualle tod. Espanjaan kun sinne menen.

Paritalo Torreblankassa

Vieras    15.02.2018    Fuengirolan vaarat ja ongelmat    Fuengirola

Vuokrasin suomalaiselta naiselta, Nina Rintaselta asunnon Torreblankasta. Viikon asuttuani, alkoi asunnossa juoksennella rottia, ja hiiriä. Yksin asuvana naisihmisenä voitte kauhun tunteeni kuvitella. Jätin asun välittömästi, ilmoitin Ninalle. Hänen mielestään asunnossa ei ole ollut mitään. Paikalle kutsumani, hänen tuttunsa näkivät myös jyrsijät. Takuuni oli 500 euroa, Nina ei suostu maksamaan mitään takaisin, onpa vielä tekaissut minulle velkalistan, jossa olen kuulema vienyt hänen tavaroitaan. Pahaksi onnekseen, hänen tuttavansa olivat paikalla kun pakkasin kamani, antoivat minulle kyydin odottamaan ystävääni, ja luovutin avaimet samalla heille. Olen ollut useana talvena Espanjassa, ja jos joku on minua huijannut, se on aina ollut suomalainen.

Fuengirolan varkaat

Vieras    28.03.2017    Fuengirolan vaarat ja ongelmat    Fuengirola

Saavuimme Mediterraneo Real hotelliin 4.3.2017 matkanjärjestämämme kautta ostamalla bussikyydillä. Ennen kun jäimme bussista ulos Mediterraneo Real ja Nuriasol hotellin edustalla, oli bussimme kuljettaja nostanut matkalaukkumme ulos bussin ruumasta. Olimme viimeiset bussistamme ulos tulijat. Siinä vaiheessa oli bussin kuljettaja jo siirtynyt antamaan laukkuja bussin vastakkaisesta ruumasta bussin toiselta puolelta. Tässä vaiheessa varkaat iskivät käsilaukkuuni. Tunsin, että minua tönäistiin bussista ulos tullessani, samalla huomasin, että joku tuntematon mies yrittää varastaa matkalaukkuni, jonka kuljettaja oli nostanut ulos bussin ruumasta. Puolisoni oli tuossa vaiheessa ottamassa omaa matkalaukkuaan vieressäni. Sain matkalaukkuni tuntemattomalta haltuuni.

Huomasin varkauden tapahtuneen vasta astuessani hotellimme vastaanottoon, jolloin virkailija pyysi passejamme. Matkakansioni, jossa oli passini, vakuutuskorttini ja matkakassani totesin kadonneeksi bussista astuessani ulos.

Käsilaukkuni, jossa matkakassani ja passini yms. sisälsi oli käsilaukkuni vetoketjun takana. Käsilaukkuni hihna ryöstön tapahtuessa oli kaulani ympärillä.

Kuinka tämä varkaus tapahtui on minulle ja puolisolleni täysi mysteeri. Kumpikaan ei tätä varkautta huomannut.

Kaikeksi onneksi huolimatta rahallisesta menetyksestä , varas oli heittänyt matkakansioni hotellimme oven eteen. Kaikki muu oli tallella paitsi rahat.

Kiitos suomalaiselle kanssamatkustajalle, joka tuli hotelliimme samalla bussilla!

Olimme selvin päin ja klo oli aamupäivällä klo 11.

Jälkeen päin kuulimme, että ryöstöpaikka on yksi Fuengirolan vaarallisimmista paikoista.

Olemme matkustaneet yli 40 maassa.

Meidät on ryöstetty tänä aikana 3 kertaa ja nämä kaikki ovat tapahtuneet Espanjassa.

Ei enää koskaan Espanjaan tämän suuren rikollisuuden takia!

Vanha hotelli

Vieras    10.12.2016    Fuengirolan hotellit    Fuengirola
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2016 | Hotelli: Hotel Las Palmeras

Pahasti vesivaurioinen rakennus, jossa majoittumista ei voi enää valitettavasti suositella.

Arvosana hotellille:

VÄLTTÄKÄÄ! !

Vieras    31.08.2016    Fuengirolan hotellit    Fuengirola
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2016 | Hotelli: Apartamentos Nuriasol

Vanhempani olivat tässä paska kasassa 10 päivää.

Siivooja kävi vaihtamassa lakanat ja varasti samalla äidin käsilaukkuunsa piilottamat vihkisormukset, timantti sormuksen ja korvakorut. Hotelli ei tehnyt asian eteen mitään. Että ei voi suositella kenellekään kun kaikki tavara kolutaan läpi.

Arvosana hotellille:

Restaurante Antonio Videra - vältä

Vieras    29.04.2016    Fuengirolan ravintolat ja baarit    Fuengirola

Ruoka on varmaan ihan ok. Tarjoilija kaatoi viinipullon syliini, tuskin edes pahoitteli ja laskutti täyden hinnan. Tätä kannattaa todellakin välttää!

KIva ravintola marinassa

Vieras    14.07.2015    Fuengirolan ravintolat ja baarit    Fuengirola

Fuengirolan marinasta ihan satama-altaan reunalta löytyy kiva ravintola 'Captain Cook', hyvää ruokaa hyvään hintaan. Syödessä voi ihailla veneitä ja nauttia Fuengirolan rantakatua rauhallisemmasta tunnelmasta.

absences

Vieras    09.06.2015    Fuengirolan hotellit    Fuengirola
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2015 | Hotelli: DoubleTree by Hilton Hotel Resort & Spa Reserva del Higueron

I wanted to let you know you absences:

some people played tennis too late in the evening (at 22.45) and also dog barking was heard through the walls from other appartments.

In the same floor corridor people spoke very loudly early in the morning (at 7.00). There was no soundproofing at all.

Arvosana hotellille:

vuokra asunto

Vieras    03.12.2014    Fuengirolan muita vinkkejä    Fuengirola

Tommylta vuora asunto .takuu rahaa on turha odotella saavansa takaisin meille kävi niin .vuosi jo men eikä ootullut mitään kaikista lupauksista huolimatta jorma

Tyrmäystipat, ryöstö, raiskaus ja pahoinpitely aurinkorannikolla

Vieras    03.09.2014    Fuengirolan vaarat ja ongelmat    Fuengirola

Tämä on vakava ongelma täällä aurinkorannikolla. Esim. Fuengirolassa underground baarien tarjoilijat laittavat tyrmäystippoja sopivien uhrien juomiin. Omien juomien tarkkailu ei siis riitä ollenkaan!

Tänne tulee jatkuvasti nuoria, jotka eivät ymmärrä tämän rikollisuuden todellisuutta. Discoihin ei voi mennä lainkaan mikäli olette liikkeellä pienellä porukalla. Pelkkä näkyvä iPhone riittää, että olet todennäköinen saman yön rikoksen uhri.

Varkaat myös nuijivat hetkessä humalaisen isonkin miehen toimintakyvyttömäksi.

Täällä yritetään jatkuvasti varoittaa tulokkaita, mutta usein varsinkin nuoret eivät usko. Raiskausilmoituksia tulee jopa 50 yhdessä viikonlopussa pelkästään Fuengirolassa. Tätä on todella vaikea uskoa itsekään todeksi, mutta nyt myös oma lapsi joutui uhriksi.

Vanhemmat, te ette saa päästää lastanne, varsinkaan tyttöjä täällä discoihin yhtä ainotta kertaa! Oma tyttäreni meni vain tämän yhden kerran. Toivomme ettei hän saanut HIV:iä. Testiin pääsyä pitää odotella useita viikkoja.

Muuten täällä on ihan turvallista, kun pysyy vilkkailla kaduilla ja selvin päin. Taksia ei myöskään saa ottaa lennosta, vaan se tilataan aina taksikeskuksesta, josta saadaan taksin tilausnumero joka kuljettajan pitää tietää. Kotiin ei koskaan kävellä, jos meni ilta pitkäksi! Älä myöskään kulje hiljaisia kujia pitkin edes päivällä.

Haluan varoittaa kaikkia nuoria ja nuorten vanhempia olemaan ottamatta riskiä. Suomessa on satunnaista, jos vastaava rikos tapahtuu. Täällä on enemmän kuin todennäköistä, että päädyt rikoksen uhriksi, jos et ole tässä asiassa ylivarovainen. Mitään poikkeuksia ei saa tehdä, vaikka tulisi iso riita nuoren kanssa!

Hyvä Huoneistohotelli

Vieras    15.03.2014    Fuengirolan hotellit    Fuengirola
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2014 | Hotelli: Apartamentos Nuriasol

Olimme kuukauden Nuriasolissa tammi-helmikuussa 2014. Loma oli tosi kiva ja Nuriasol saa täydet pisteet.

Kaikki toimi hyvin ja palvelu oli hyvää. Huoneston hintaan ei kuulunut siivous, mikä oli vain plussaa. Keittiövälineitä oli riittävästi ja alakerran kiinalaikaupasta sai pikkuvälineitä melkein ilmaiseksi. Olimme 6-kerroksessa uima-altaan puolella ja aurinko paistoi klo 14-alkaen iltaan saakka parvekkeelle. Huoneisto oli tosi siisti ja mitään ääntä ei naapureista kuulunut ainakaan meille. No ne sohvat oli ainut miinuspuoli. Aika huonot istua ja kuluneet, mutta puhtaat mikä oli tärkeää.

Ravintolan ruoka oli ensiluokkaista ja meidän aikaan oli hyviä esityksiä.

Tulipa Liekeissä/Jari Sillanpääkin nähtyä.

Roskat todella vietiin itse, mutta kaikki hoitui siististi ja helposti kauppareissulla.

Joka paikkaan (Fuengirolan Keskusta) oli kävelymatka ja ranta lähellä.

Suosittelen Hotellia ! On Hyvä Valinta.

Maake Heinolasta

Arvosana hotellille:

Hostel Nevada raitis ja rauhallinen

Vieras    24.12.2012    Fuengirolan hotellit    Fuengirola
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: Hostel Nevada

Mukava pieni Hostelli Fuengirolan keskustassa.Palvelut lähellä kaikki ja lyhyt matka rantaan.

Henkilökunta on oikein mukava ja rauhallinen meno koska siellä ei tarjoilla alkoholia ollenkaan.

Kaikki oli ok eli suosittelen todella lämpimästi esim.lasten kanssa kaupunki/rantalomaa suunnitellessa!

Arvosana hotellille:

Turvallinen, laadukas

Vieras    18.03.2012    Fuengirolan hotellit    Fuengirola
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Hotel ILUNION Fuengirola

Erittäin hyvä sijainti. Koin hotellin erittäin viityisäksi ja turvalliseksi, kun muissa hoteleissa saatat herät yöllä siihen, että musta mies seisoo eteisessäsi. Ei hyvä lainkaan.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Fuengirolassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.