Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Falirakissa

Falirakin vesipuisto

Vieras    28.08.2012    Falirakin aktiviteetit ja harrastukset    Faliraki

Petyimme hieman mennessämme Falirakissa sijaitsevaan vesipuistoon. Pienille lapsille ja lapsiperheille paikka on hieno kokemus, lapsille on paljon mäkiä ja kiipeilytelineitä. Kouluikäisiä lasten mäet voivat kyllästyttää mutta he eivät vielä pituutensa tai ikänsä puolesta pääse kaikkiin aikuisten mäkiin, heille paikka voi olla hieman tylsä. Aikuisillekaan puisto ei ollut ihan odotusten täyttymys. Aikuisten mäkiä oli ihan hyvä määrä, mutta jos haluaa oikeasti jännitystä, sitä monikaan mäistä ei tarjoa. Mäet olivat loivia tai hieman huonokuntoisia. Koko puistossa oli yksi ruokapaikka, josta sai pikaruokaa. Puistoon kannattaa tutustua netissä ennen sinne menemistä.

Tekemistä riittää

Auringonottajat voivat loikoilla auringossa, uimarit ja vilvoittelijat uida hotellien hienoissa uima-altaissa tai ihanassa meressä. Hotelli Epsilonin kohdalla merenranta on kivipohjaista, mutta muutaman sadan metrin päässä se muuttuu ihanaksi hiekkarannaksi. Uima-altaalla lähes joka päivä oli aamulla noin parisen tuntia mukavasti ohjattua vesijumppaa. Falirakissa on myös Euroopan suurin vesipuisto " Water Park",jonne pääsee edullisesti bussilla(n.2e)tai taksilla.(n.5e) Myös lasten mieleen sieltä löytyy Taikalinna, eli Magic Castle, ja huvipuisto Luna park. Niihin pääsee myös edellä mainituilla kulkuvälineillä :)

Siellä voi myös kokeilla snorklausta, vesihiihtoa,nousuvarjoliitoa sekä Kallithean lahdella, uponneen muinaiskaupungin raunioilla sukelluskoulua.

Näin muutaman "banaanilaivan" elikkäs jonkinmoisen kanootin rannalla ja ns.risteilyveneitä.

On myös mahdollisuus tehdä opastettuja saarikierroksia tai rannikkoristeilyjä.Taikka omatoimisia tutustumisreissuja :)

Iltaisin alkoi mm. karaoketanssit yökerhossa(ainakin muutamissa). Nuorisolle oli tarjolla discoja. Ratsastus mahdollisuuskin on. Falirakista löytyy myös pieni eläintarha ja akvaario museo. Golffaajille upea golf-kenttä ja rantalentispelaajille oma paikka rannalla : )

Paljon menoa ja meininkiä!

Oletko vieraillut Falirakissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.