Matkakokemukset - Hotelleja Falirakissa

Kiva perheen hoitama hotelli

Artomakinen    04.10.2021    Falirakin hotellit    Faliraki
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2021 | Hotelli: Dimitra

Oikein kiva muuten mutta viereisen yökerhon mökä häiritsi öisin.

Arvosana hotellille:

viihtyyisä hotelli

Vieras    06.05.2015    Falirakin hotellit    Faliraki
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Telhinis Hotel

hyvä sijainti ,pienen kävelymatkan päässä rannasta,mukavan rauhallisella paikalla,mahtavat näkymät merelle, todella mukava henkilökunta auttavat ja neuvovat kaikessa mitä vaan osaat kysyä/pyytää, hyvä allasalue, taatusti palaan uudestaan ja palasinkin ja palaan vieläkin . ja lähellä on mahtava ruokapaikka missä saa oikeeta paikallis ruokaa eikä mitään turistimössöä !

Arvosana hotellille:

huonoa kokemusta hotellista

Vieras    02.05.2015    Falirakin hotellit    Faliraki
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: Louis Colossos Beach Hotel

Olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa hotellista.hotellihuone haisi hirveelle ja lakanat.sängyt natisi ja olivat kovia.ei kunnon ohjelmaa.musiikki pauhasi allas alueella kovaa myöhään yöhön.poissa puoli oli vain minibaari jojon sai veden kylmenemään.hotellilla kallis kauppa.venäläisiä melkein hotelli täynnä.aamusta lähtien buffetissa soi musiikki.aina sama musiikki.siivous pinta puolista huoneissa mutta aikaa siivottiin koko ajan.ruoka sitä koko viikon.henkilökunta ei niin ystävällistä. En mene kyseiseen hotelliin enään koskaan.

Arvosana hotellille:

Viihtyisä ympäristö

Vieras    31.10.2014    Falirakin hotellit    Faliraki
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 1996 | Hotelli: Epsilon

Olin majoittunut tuonne luokkakavereiden kanssa viikoksi. Kaksi yleisavustajaa saapui sinne aamuisin ja auttoi aamutoimissa. Respassa oli palvelua sekä suomeksi että englanniksi.

Arvosana hotellille:

hyvä hinta laatusuhde

Vieras    13.07.2014    Falirakin hotellit    Faliraki
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2012 | Hotelli: Telhinis Hotel

kiva hotelli ja mukava henkilökunta hienot maisemat parvekkeelta iso allasalue

Arvosana hotellille:

likainen kaksio

Vieras    07.09.2013    Falirakin hotellit    Faliraki
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2013 | Hotelli: Epsilon

Huoneisto oli todella kulunut ja pinttyneen likainen. Siivous oli kyllä joka päivä mutta siivooja luuttusi kaikki huoneet samalla vedellä ja luutulla. Keittiössä ei ollut ollenkaan pistorasiaa joten vedenkeitintä piti käyttää nk.olohuoneessa. Näköalat parvekkeelta olivat hienot ja rantakin ihan uitava kun vaan muisti laittaa uimakengät. Sängyt olivat huonot ja joinakin öinä kuulunut kova, ilmeisesti generaattorin ääni tekivät nukkumisesta tuskallista. Kokonaisuudessa huoneisto oli pettymys enkä suosittele kenellekkään epsilonin kaksioita, yksiöt ovat kuulemma siistejä ja remontoituja.

Arvosana hotellille:

olihan kokemus

Vieras    18.08.2013    Falirakin hotellit    Faliraki
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Louis Colossos Beach Hotel

Matkalle lähtiessä tiesimme, että hotelli olisi vanhahko ja ehkä hieman nuhruinenkin, mutta perille päästyämme saimme huomata omin silmin kuinka huonosssa kunnossa hotelli tosiaan oli.

Huoneemme sijaitsi siivessä eli päärakennksen oikealla puolella. Huoneeseen mentiin päärakennuksen ala-aulan kautta ja se reitti oli todella näkemisen arvoinen :) Kuluneet kokolattiamatot, joissa kaikenlaisia länttejä, halkeamia..

Huoneiden ovet olivat kuin ohutta levyä..seinät huoneessa kuin paperia siis kaikki kuului selvästi..jopa kuorsaaminen naapuri huoneesta..;)

WC oli vanhanaikainen ja haisi viemärille! Pyyhkeet olivat karheita ja haisivat myös pahalle! Kaiken huippu oli itse huone..ei parisänkyä vaan erilliset sängyt..nooh vedettiin ne yhteen, mutta kas kummaa toinen sänky olikin matalampi..oli se koomista kun toinen nukkui ylempänä ja ei tuo avioelämän hoitaminen ihan helppoa niissä puitteissa ollut!!!

Huoneessa oli kerrossängyt ikkunan edessä joten auringon tai ylipäätänsä päivänvaloa oli vaikea huoneeseen saada ja parveke oli keskinkertainen..näkymä ei silmiä hivellyt, mutta olihan edes parveke jossa kuivattaa ja tuulettaa vaatteita.

Kokolattiamatto huoneessa oli kamala ja petivaatteet myös. Kokonaisuudessaan huone oli vaatimaton ja vaikka siellä nyt vietettiinkin vain yleensä vähän aikaa ja pääasiassa vain nukuttiin niin kyllä parempi huone ja viihtyisyys on mukavaa ja ennenkaikkea siisteys ja riittävä tilavuus.

Sitten muutama asia itse hotellista..Henkilökunta ihan osaavaa j amukavaa, ystävällistä, mutta suuri miinus on se, että palvelu on tarkoitettu enemmän kuitenkin Itä-naapurin matkaajille. Ohjelmisto oli suunnattu heille ja yhtään kreikkalaista tunnelmaa ei hotellista löytynyt. Yksi kitariti siellä oli joka soitteli aamupäivällä allasalueella ja illalla ravintolassa mutta ohjelmisto kokoajan sama joten viikossa opimme hyvin mikä laulu seuraavakis tulisi ja laulut olivat pitkälti venäläisiä.

Ruokapuoli oli ensin kiinnostava ja etenkin all inclucive..kun oli joka hetki jotain saatavilla, mutta joka päivä samaa ruokaa ja loppu lomast aalkoi toden teolla etomaan ne hajut ja maut..astiat oli likaisia, juomat oli lantrattu aina enemmän ja vähemmän vedellä.

Kaikenkaikkiaan hotellille ei voi antaa hyviä pisteitä..mutta loma muuten Falirakissa oli hyvä ja aurinkoa ja lämpöä riitti kun mittari kipusi joka päivä +35 asteeseen. Meri vesi oli ihanaa vaikkakin tosi suolaista ja kannattaa hankkia jotkut ranta-tai uimatossut joilla kävelee rannalla..kiviä, hiekkaa, ja todella kuumaa astella pajjain jaloin!

Hotellista on helppo liikkua busseilla Rhodokselle ja Falirakin keskustaan..lippujen hinnat huokeat! Me käytiin pari kertaa Rhodoksen tunnelmaa katselemassa ja ruokailemassa kun hotellin ruoat ei maistuneet enää ja pari kertaa piipahdettiin Falirakin keskustassa! Lopuksi voin sanoa että samaan hotelliin emme enää mene !

Arvosana hotellille:

hyvä hotelli

Edith    17.11.2012    Falirakin hotellit    Faliraki
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2007 | Hotelli: Irinna

kohtuullinen kävelymatka rannalle ja syömään, hyvä ranta Falirakissa, hotellissa oli suomalainen nainen vastaanotossa

Arvosana hotellille:

Lapsiperheiden hotelli

Miiaaa    15.11.2012    Falirakin hotellit    Faliraki
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2008 | Hotelli: Epsilon

Oli kyllä tosi miellyttävä hotelli. Hotellihuoneesta oli hyvät näköalat merelle. Lisäksi mikä oli minusta aika mukavaa oli se, että hotellissa oli ns. pieni ostoskeskus ja 3 baaria. Allasalueet oli isot. Ranta oli osittain huono uida.

Arvosana hotellille:

Hyvä hotelli kaikinpuolin

Vieras    03.06.2012    Falirakin hotellit    Faliraki
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2012 | Hotelli: Epsilon

Epsilon oli kokonaisuudessaan oikein hyvä hotelli.

Allasalueella järjestettiin päivittäin kivaa ohjelmaa, mm. vesipalloa, jumppaa, pilatesta, rantalentistä ja muuta sellaista.

Hotellin yhteydessä oleva ostoskeskus oli kiva lisä, siellä oli kaksi minimarkettia, alkoholikauppa, oliivituotteita myyviä kauppoja, perus krääsäkauppoja, ravintola, baari, kultaliikkeitä ja turkisliike. Hotellin aulasta löytyy myös yksi minimarketti.

Aulassa oli baari (allasbaarin lisäksi), pelihalli ja bilispöytä minimarketin vieressä. Pingispöytä löytyy -1 kerroksesta, ja löytyyhän sieltä myös muutama kuntoilulaite.

Hotellin edustalla olevat rantatuolit ovat ilmaiset hotellin asiakkaille.

Hotellissa oli ihana henkilökunta, kaikki hymyilivät ja olivat ystävällisiä.

Kaksiot olivat hieman kuluneita, vain yksi pistorasia oli sopiva meidän laitteille. Sängyt eivät myöskään olleet maailman parhaimmat, mutta eipä tuo haittaa lyhyellä lomalla. Yksiöt ovat uudempia.

Epsilonista on aika pitkä kävelymatka keskustaan, mutta jos ajattelee liikunnan kannalta niin se on hyvä asia.

Huonokuntoisten kannattaa valita hotelli lähempää.

Suosittelen Epsilonia erityisesti lapsiperheille ja toimintaa vaativille, mutta myös rauhaa rakastaville.

Arvosana hotellille:

Hotelli meren rannalla

Tuutikki100    14.07.2011    Falirakin hotellit    Faliraki
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 1998 | Hotelli: Epsilon

Siisti huoneistohotelli, josta matkaa merenrantaan alle 100m. Hotellin yhteydessä myös isot uima-altaat, joiden vesi kuitenkin hirmuisen kylmää, siksi uinti meressä houkuttelee enemmän. Mutta vesiliukumäki on erityisesti lasten mieleen! tilavat huoneistot joissa tilavat terassit/parvekkeet.

Arvosana hotellille:

Hieno hotelli

mimmu72    28.05.2010    Falirakin hotellit    Faliraki
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2010 | Hotelli: Epsilon

mahtava henkilökunta, todella ystävällistä!! siivous päivittäin, tosi hyvää palvelua. allasalue siisti ja hyvin hoidettu. lämmitetty allas sisäpihalla lisäsi viihtyvyyttä.

hyvät ostosmahdollisuudet ostarilla, mm kolme ruokakauppaa, tavernaa, baaria ja ravintolaa useita, kultaliikkeitä ja vaatekauppoja, matkamuistoja yms.

bussi keskustaan 2 euroa, taksi 5.

Arvosana hotellille:

viihtyisä

Vieras    16.06.2009    Falirakin hotellit    Faliraki
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 1998 | Hotelli: Epsilon

Siisti. Rauhallinen. Sopii lapsille ja myös vanhemmille. Hotellilta ei ole pitkät matka Falirakin keskustaan. Ruokailu mahdollisuudet on hyvät ja lähellä, joko ihan hotellissa kiinni tai 500 - 600m päässä.

Tosin jotkin pistorasiat eivät toimineet.

Arvosana hotellille:

Hieno hotelli

Hanmani    01.01.2009    Falirakin hotellit    Faliraki
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2004 | Hotelli: Epsilon

Huoneet ja ympäristö viihtyistät. Varustelu hyvä. Allasalue ja ohjelma kivaa myös lapsille.

Arvosana hotellille:

Ihan hyvä valinta

jaana.m    27.08.2008    Falirakin hotellit    Faliraki
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2008 | Hotelli: Epsilon

Niin kuin matkaesitteessä kerrottiin, Epsilonin kaksioissa oli havaittavissa kuluneisuutta. Huoneisto oli kuitenkin riittävän tilava neljälle ja parvekekin oli vielä merelle päin. Pistorasioden kanssa oli ongelmia, ainut varmasti toimiva pistorasia oli lattian rajassa. Siinä sitten ladattiin vuoron perään kännyköitä tai keitettiin vettä vedenkeittimellä. Muut pistorasiat toimivat satunnaisesti. Uima-allas oli hyvä ja siellä italialaiset nuoret pitivät melkein joka päivä vesijumppaa. Itse en siihen osallistunut. Merikin oli sopivan lähellä hotellista. Se, että hotellin yhteydessä oli supermarketteja ym. liikkeitä oli hyvä. Ei tarvinnut lähteä keskustaan ostoksille.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Falirakissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.