Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Benidormista

Kiva kaupunki hyvillä rannoilla.

nosusa    17.02.2009    Benidormin muita vinkkejä    Benidorm

Olen käynyt Benidormissa 5 kertaa ja seurannut kaupungin kasvamista ilahtuneena. Ekalla reissulla 80-luvulla viihdykkeitä ei ollut ihan hirveästi tarjolla (ja olin niin nuori etten niitä kaivannutkaan), mutta vuosien saatossa kaupungista on tullut "kaikille jotain" kohde. Rannat ovat loistavat uintia, auringonpalvontaa ja pitkiä kävelyitä varten ja päärantojen välissä olevalta korkealta niemenkärjeltä on mukava katsella maisemia. Paikallista elämää on nähtävillä, on markkinaa ja toreja sekä ostoksia voi tehdä monenlaisissa puodeissa jotka myyvät muutakin kuin pelkkää turistikrääsää. Autonvuokraus avartaa reviiriä kummasti ja viimeisellä kolmen viikon reissulla meni yksi viikko pitkin Espanjan kaunista rannikkoa kurvaillessa. Hotelleista ei ole pahaa sanottavaa, vaikka yksi torakka on tullut huokeimmassa hotellissa nähtyä. Minulle ehdottomasti rakkain paikka Espanjassa.

seuraavat paikat

Gristalli    26.06.2008    Benidormin muita vinkkejä    Benidorm

Espanjassa liikkuessa kannattaa käyttää "Renfeä",pakallista junaa.Lipin hinta on halpa ja matka taittuu vauhdilla.

Costa de Solin alueella Renfe lähtee Malagan postin vierestä ja päättyy Torremolinokseen.Matkalla kuljetaan eri lähiöiden läpi,niissä asuvat huonoimmin toimeen tulevat.Älä siis jää koskan pois Renfestä,kun kuulutetaan seuraavat paikat:Denidorm,Cordoba,Carihuela,Puerto del Carmen,Salamanca,San Sebastian tai Torreveija.

Joudut vain ryöstetuksi ja alueet ovat lähes slummeja.

Oikeat pysähdyspaikat Malagasta lähtien on Torremolinos ja Fuengirola.

Jos et osaa ostaa lippua automaatista,Renfen henklökunta auttaa sinua,vaikkei kielitaitoa olekaan.He ovat tottuneet turisteihin.

Oletko vieraillut Benidormissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.