Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Barbatin matkakokemukset ja vinkit

Ihana, pieni huoneistohotelli Captain's Barbati

Nea    20.06.2009    Barbatin muita vinkkejä    Barbati

Voin suositella tätä pientä ja tunnelmallista huoneistohotellia. Se sijaitsee rinteessä, ja näkymät merelle ovat upeat. Huoneet ovat melko pieniä, mutta niissä on kaikki tarvittava (hiustenkuivaajaa lukuunottamatta :)

Keittovälineitä ei tosin tarvita, kun paikalliset tavernat tarjoavat niin ihania ruokia, eikä maksa paljon!

Hotellia pitää todella mukava vanhempi rouva, joka päivystää koko päivän uima-altaan lähellä olevassa vastaanotossa / baarissa. Saimme häneltä jopa pienen matkamuiston poislähtiessämme!

Hotellin yläpuolella sijaitsee supermarketti, joka on hintatasoltaan halvempi kuin alhaalla pääkadun varressa sijaitsevat. Monikaan turisti ei tunnu tietävän kyseisestä kaupasta (en ihmettele, kun se sijaitsee rinteessä, missä ei juuri turisteja liikukaan).

Barbati on ehdoton suosikkini rantalomakohteena. Mitä muuta sitä tarvitseekaan kuin aurinkoa, kirkkaan ja lämpimän meren sekä ihanaa kreikkalaista ruokaa rannalla vietetyn päivän jälkeen!

Erinomaisesti toimiva, hyvin varusteltu ja kodikas, kiva ranta ja taverna

Vieras    22.05.2009    Barbatin hotellit    Barbati
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2008 | Hotelli: La Riviera Barbati

Hei vaan!

Olemme käyneet jo kaksi kertaa perättäisinä vuosina Barbatissa ja juuri tuossa La Rivierassa. Varaus on tehty myöskin tälle vuodelle, kokemuksemme kun ovat yksipuolisesti vain positiivisia. Vietettyämme useampia kymmenniä lomia eri puolella Kreikkaa (lähinnä saarilla) päädymme nykyään Barbatiin... jaa ja miksikö?

* rauhallinen pikkukylä, tarjoaa kuitenkin tarvittavat palvelut ja ostoksille pääsee mukavasti bussilla Korfun kaupunkiin.

* kiva ranta (kaksikin), kirkas ja puhdas vesi, snorklatessakin näkee meren eläimistöä.

La Riviera on erinomaisesti varusteltu, toimiva, siisti ja kodikas; ensimmäisellä kerralla olimme kaksiossa lähellä rantaa ja viimeksi kaksikerroksisessa kaksiossa (rinteessä), josta oli aivan upea näköala merelle (kaksi parveketta).

Rannan tavernasta saa maukasta ja mutkatonta kreikkalaista ruokaa ja "virkistäviäkin" juomia, toki muitakin hyviä ruokapaikkoja löytyy.

Ihmiset ystävällisiä, etenkin La Rivieran oma " rouva", hän pykii siihen, että kaikki toimii, ohjaa asukkaat huoneistoihin ja ottaa mm. toiveita/pyyntöjä vastaan.

On se taas mukava odotella tulevaa lomaa, eikä tarvitse miettiä, jotta mihinkäs "murjuun" sitä joutuu mahdollisen diskomusan keskelle.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Barbatissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.