Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Alcudiassa

Vähän jo elämää nähnyt hotelli

maria    10.08.2017    Alcudian hotellit    Alcudia
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2017 | Hotelli: Grupotel Gran Vista

Olimme Mallorcalla helmikuussa, eli hyvin off season -aikaan. Hotellissa oli paljon saksalaisvieraita ja useimmat heistä pyöräilijöitä. Hotellin aamupala oli hyvä ja monipuolinen, päivällistä kokeilimme kerran ja se riitti - pettymys hintaansa nähden. Aamupalalla kävi kyllä mielessä, että mitenkähän kesäkaudella pahimpaan ruuhka-aikaan aamiaisbuffetista selviää... Uima-allasta kiemurteli pihassa, mutta vesi tietysti siihen aikaan oli niin kylmää, ettemme käyneet uimassa. Sisäuimaltaassa tarkeni, ja myös lapset saivat tulla sinne. Hotellilla oli myös hyvä ja siisti spa (K16) sekä koris-, jalkapallo- ja tenniskentät. Koris-/futiskenttä oli hyvässä kunnossa (olimme ainoat käyttäjät), mutta tenniskenttä oli kyllä suht heikossa jamassa. Mutta ehkä se kunnostettiin ennen kesäkautta? Playa de Muron hiekkarannalle reilu 5 min kävelymatka. Hotellihuoneiden taso ilmeisesti vaihtelee huomattavasti, osa on päivitetty ja osa on vielä todella "ysäreitä", ihan siistejä tosin. Talvikaudella Mallorcalla useat hotellit ovat kiinni, joten valinnanvaraa on huomattavasti vähemmän (vaikka saari onkin loistava aktiivimatkakohde juuri alkukeväällä, kun lämpötila vain n.20c). Olisimme todennäköisesti valinneet jonkun muun hotellin, jos vaihtoehtoja olisi ollut.

Arvosana hotellille:

perheille sopiva

Vieras    22.08.2013    Alcudian hotellit    Alcudia
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Viva alcudia sunvillage

Todella mukava hotelli lapsiperheille. Hotellin sijainti on mainio. Se on ikäänkuin syrjässä, omassa rauhassa, mutta kuitenkin vain n. 5-10 min kävely rannalle sekä ravintoloihin ja ostoksiin. Hotellin vieressä on supermarket, jonka yhteydessä myös kahvila. Bussilla pääsee helposti sekä Alcudian huvivenesatamaan että vanhaan kaupunkiin. Hotellin vieressä on myös minijunapysäkki.

Hotellissa on kaksi erillistä lastenallasta, joista toisessa on merirosvolaiva ja liukumäkiä. Lisäksi aikuisten altaan yhteydessä on matalampi pääty. Aurinkotuoleja oli riittävästi, joten niitä ei kenenkään tarvinnut varailla, vaan aina löytyi vapaita.

Ruoka oli erittäin hyvää. Aamiaisella tarjolla joka päivä samoja, mutta valikoima niin suuri, että sai helposti vaihtelua. Illallisella ruokalajit vaihtuivat päivittäin. Myös alkupaloissa vaihtelua, vaikka tietysti kurkut, tomaatit yms. olivat joka päivä. Myös paellaa oli tarjolla lähes joka päivä. Ja jälkiruokapöytä notkui herkkuja.

Huoneet olivat siistit ja tilavat (kaksio). Perusastiat ja tarvikkeet löytyivät, joten ruokaa voi laittaa itsekin.

Arvosana hotellille:

Hotellimme Viva Sunrise

Markku11    13.01.2010    Alcudian hotellit    Alcudia
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2006 | Hotelli: Viva Sunrise

Hotellimme, jossa olimme ensi kertaa vuonna 2006 ja toisen kerran vuonna 2007 oli todella laadukas. Hotelli luokitus oli 3 tähteä, mutta minä annan sille yhden tähden lisää. Hotelli oli todella viihtyisä, kaunis ja siisti. Uima-altaita oli monta ja puutarha oli hieno ja hyvin hoidettu. Henkilökunta oli ystävällistä ja suomalaisiakin oppaita löytyi. Hotelin ruokaa emme paljoa syöneet. Hotelin välittömässä yhteydessä oli myös Minimarket, josta ostimme ruokaa ja muuta sellaista. Hotellihuoneet olivat nättejä ja kaikin puolin hienoja. Aktiviteettejäkin hotelista löytyi. Hotelli on yksi parhaista, joissa olen käynyt.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Alcudiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.