Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Agios Stefanosissa

Ranta ja snorklaus

Uimaranta on upea ja se soveltuu erinomaisesti lapsiperheille: ranta on tilava, hiekka on pehmeää, meren aallot kilpistyvät hiekkasärkille ennen rantaa ja vesi syvenee hitaasti.

Snorklaaja ei kuitenkaan löydä muuta kuin hiekkaa. Kylästä järjestettävät veneretket (esim. paleo by boat) kuitenkin antavat mahdollisuuden snorklata mielenkiintoisemmissa vesissä.

autoilu, ratsastus, paikallisliikenne

Kylän jokapäiväinen elämä on erittäin rauhallista ja siksipä kannattaa lähteä erilaisille retkille. Auton vuokraaminen on varsin edullista. Tiet ovat kapeita, mutta paikallinen liikenne soljuvaa ja rauhallista. Autolla pääsee tutustumaan aitoihin korfulaisiin kyliin. Korfun korkeimmalle kohdalle, Pantokratorille, menee mielenkiintoinen tie, jonne ajaminen rotkojen reunoilla ja vuorten rinteillä sijaitsevien pienten kylien läpi on mieleenpainuva kokemus. Jos paikallinen mummo tai pappa pysäyttää sinut, ota hänet kyytiin; liftaaminen on vanhojen ihmisten tapa kulkea vuorilla olevien kylien ja rannikoiden kaupunkien välillä. Autolla helposti saavutettavia nähtävyyksiä ovat myös Angelokastro ja Paleokastro. Näihin kohteisiin ajaessa voi tien varrelta ostaa pullon oliiviöljyä ja/tai paikallista viiniä suoraan niiden tekijöiltä.

Agios Stefankosesta järjestetään myös ratsastusretkiä. Ratsastustalli sijaitsee Kassiopissa, jonne kylästä järjestetään autokyyti. Ratsastukselle Kassiopi tarjoaa upeat maisemat, mutta laukkaamaan siellä ei juurikaan pääse, koska maasto on hyvin epätasaista.

Korfulaiset paikallisbussit ovat edullisia ja moderneja. Agios Stefanoksesta pääsee Korfun kaupunkiin useita kertoja päivässä ja matka kestää noin puolitoista tuntia. Bussilla voi mennä myös naapurikylään Avliotesiin, joka on 100% korfulainen kylä. Siellä on mm. upea kirkko ja mukava taverna.

Oletko vieraillut Agios Stefanosissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.