Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Zermattin matkakokemukset ja vinkit

Interhomen kautta asunto

Vieras    14.04.2011    Zermattin aktiviteetit ja harrastukset    Zermatt

Olimme 5-12.3 .2011 Zermatissa laskettelemassa. Asuntomme (70 neliömetriä) oli rinteessä, eli portaita tuli raputtua. Ikkunasta näkyi hyvin Matterhorn. Sää suosi. Ihanat leveät rinteet ja hyväkuntoiset. Rinteitä oli joka lähtöön helppoa ja vaativampaakin löytyi. Ei tarvinnut olla hississä koko päivää. Ihmiset ystävällisiä. Laskimme myös Cerviniaan yhtenä päivänä ja yhtenä päivänä Vernounencheen. Hieno kokemus oli. Siellä oli todella loman tuntua, aivan kuin olisi taivaassa. Maisemat oli upeat ja hienoja kuvia sekä videopätkää laskettelusta. Rinteisiin kannattaa lähteä aamusta. Sähköbussit kulki rinkiä ja busseissa oli tunnelmaa, kuten myös hisseissä.

T&H

Zermatt on paras

Vieras    01.11.2009    Zermattin aktiviteetit ja harrastukset    Zermatt

Zermatt on ehdottomasti yksi parhaista hiihtokeskuksista missä olen ikinä lasketellut. Zermatt on vähän vaikean matkan takana, mutta ehdottomasti sen vaivan arvoinen. Ihana alppikylä ja upeat rinteet. Mitä muuta voisi toivoa. Rinteitä on ehdottomasti kaikentasoisille laskijoille. Alue on niin valtava, että yhdessä päivässä et ehdi käydä kaikkia rinteitä läpi. Ja jos Zermattin puolelta loppuu rinteet, voit laskea Italian puolelle Cerviniaan. Itse en ole käynyt, mutta Sveitsin puoleiselta huipulta olen Cerviniaan kuitenkin katsellut. Ainakin silloin, kun itse viimeksi kävin Zermattissa, siellä ei ollut ollenkaan tavallisia autoja, vain sähköautoja. Eikä auto tarvitsekaan, joka paikkaan on kävelymatka. Sähköbusseja kyllä löytyy jos ei jaksa kävellä.

Zermatt on niin korkealla, että lunta riittää melko varmasti joka vuodelle. Vierailun arvoinen paikka!

Oletko vieraillut Zermattissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.