Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Zell am Seen matkakokemukset ja vinkit

Mukava Alppi-majatalo

Leo-setä    10.02.2018    Zell am Seen hotellit    Zell am See
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2008 | Hotelli: Alpenrose

Perus Alppi-majatalo kylän laidalla. Lähimmälle hissiasemalle 100m ja kylän "pääkadulle" puolisen kilometriä. Täyttää hyvin retkeilijän ja laskettelijan perustarpeet. Vaatteiden kuivatustilaa saisi olla enemmän (kuten niin usein).

Arvosana hotellille:

Hyvä kesämatkakohde

Monet pitävät Itävallasta talviaktiviteettien vuoksi, mutta sehän on mitä mainioin kesämatkakohde ja ehkä elokuu on paras kuukausi matkustaa sinne. Zell am Seessä voi viettää rantalomaa Zellerjärven rannalla. Uida altaissa taikka järvessä. Harrastaa kuntosalilla, pyöräillä mitä kauneimmissa maisemissa, kävellä ja vaeltaa huiman kauniissa vuoristossa. Ratsastaa, maalata, tutustua museoihin jne. Paikka on niin monipuolinen kaikin tavoin ja tietysti upea luonto ympärillä. Kameraa on pakko kantaa jatkuvasti mukana.

tekemistä ja nähtävää riittää!

Olimme aurinkomatkojen viikon reissulla Zell am Seessä kesäkuussa 2007. Majoituimme Alpenrose guesthousessa, joka oli oikein mukava ja siellä sai mielettömän hyvää aamiaista. Oli erilaisia kokojyväleipiä useampia ja makkaraa ja juustoa erilaista sekä kasviksia. Lisäksi oli jogurttia, jonka kanssa sai mysliä ja hedelmää sekä makeita leivonnaisia. Oikein mukava ja viihtyisä paikka. Voi lämpimästi suositella!

Tekemistä tuolla Zell am Seessä riittää yllin kyllin kesäaikaankin. Siellä on patikkareittejä, joissa oli helppo kulkea itsekseenkin, vaikkei todellakaan mikään suunnistaja olekaan. Reittien vaikeusasteet oli hyvin karttaan merkitty värikoodein. Helppo ja keskivaikea sujui ihan keskikuntoisilta hyvin. Lisäksi alueella on hyviä pyöräilyreittejä, ratsastusta ja kesäkelkkaratakin lähistöltä löytyi. Järveenhän pääsee tietysti uimaankin.

Kävimme aurinkomatkojen kautta ohjatulla alkupatikalla heti reissun ensimmäisenä päivänä, jolloin laskeuduttiin Schmittenhöheltä alas kylään. Lisäksi käytiin jäätikköä katsomassa sekä Salzburgissa. Itse kylä on aika pieni, mutta sieltä kyllä löytää jotakin osteltavaa ja ruokapaikkoja. Kaikki peruspalvelut kyllä löytyvät ja alueella on hyvät julkiset kulkuyhteydet.

Parasta a-luokkaa

schmittenhöhe    13.01.2009    Zell am Seen hotellit    Zell am See
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2007 | Hotelli: Alpenrose

Pakko antaa täydet pisteet tälle erittäin mukavalle pensionaatille.

Tosi siistit huoneet mukava emäntä ja huippu hyvä aamiainen tunnelmallisessa aamupalahuoneessa.

Sekä tiettty ihmisrakkaat isäntäperheen koirat.

Oleskeluhuoneessa jääkaappi josta voi ottaa itse juomaa,kun vaan muistaa merkata vihkoon.

Arvosana hotellille:

Outdo

Outdo järjestää mm. koskimelontaa kymmenen hengen kumiveneellä,sekä kanjonivaellusta.

Itse kävin koskimelonnassa ja oli unohtumaton kokemus. Järjestäjät (ruotsalainen ja tanskalainen) olivat erittäin mukavia heppuja.

Sopii myöskin kokemattomille.Itse olin koskenlaskussa ensikertalainen.

Kyseinen pulju sijaitsee schmittenstrassella,Zell am seen keskustassa.

Suosittelen.

Oletko vieraillut Zell am Seessä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.