Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Visbyssä

Visby

villevalo    16.07.2015    Visbyn nähtävyydet    Visby

Visby vaikutti ja ei vaikuttanut. Mielestäni Gotlantia ei ainakaan niiltä osin, mitä itse näin, niin voi kutsua paratiisisaareksi. Koin, että matkanteko saarelle ei ollut helppoa eikä nopeata. Baatti, joka Gotlantiin liikennöi, niin oli suhteellisen vaatimaton. Gotlannissa oli hiukan loistoa ja näin myös paikkoja, jotka olivat varsin vaatimattomia. Olen käynyt Gotlannissa kerran ja yksi kerta riittää. Visbyn keskusta oli kuitenkin suht uudenaikainen ja miellyttävä eli, jos mielit Visbyyhyn, niin vieraile ihmeessä Gotlannissa. En suosittele. Lapsille Visbbystä löytyy Peppi ja kaikille heille, jotka rakastavat Peppiä, niin Visbyy on must.

Keskiaikafestivaali.

TravelerWillem    03.08.2014    Visbyn nähtävyydet    Visby

Visbyn vanha kaupunki on todella mainio. Ihan maailmanluokan kohde kaikkineen. Kohteesta tulee vielä huomattavasti mainiompi keskiaikapäivien (-viikon) aikana, jolloin asukkaat ja osa turisteistakin ottaa mainittavan ahkerasti osaa pukeutumalla oikein ja järjestämällä keskiaikaisia tapahtumia ihan ritarien taistelusta, markkinoihin, musiikkiin, jonglöörausesityksiin ja vaikka mitä muuta. Paikalla näkee usein myös ihmisiä omien maidensa aikalaisvaatteissa.

Kohde sopii erinomaisesti perheille ja kaikenikäisille. Halutessaan matkalainen voi myös kiertää saarta ja kokea kaikenmoista luonnossa. Varoituksen sana: varaa majoituksesi ajoissa. Hinnat nousevat pilviin ja huoneita on todella niukasti saatavilla lähellä tapahtumahetkeä.

Ihana kaupunki, kaunis saari

Ahmat12    22.06.2011    Visbyn nähtävyydet    Visby

Gotlanti ja sen kaupunki Visby on ihastuttava kesälomakohde. On kokemusta kahdesta hotellista eli Best Western Solhem ja BW Strand.

Loistava palvelu, tilavat huoneet, hyvä aamiainen, sijainti molemmissa erinomainen eli ei pitkä matka minnekään kaupungissa.

Edullista autonvuokrausta löytyy, saarta kannattaa tutkia enemmänkin. Ruusut kukkivat keskikesällä mutta myös syksy on varteenotettava vaihtoehto aikana, silloin ei ole tungosta, vaikka tosin kaikki nähtävyydet maaseudulla eivät ole silloin avoinna. Lennot joutuu järjestämään Tukholman kautta silloin.

Keskikesälläkään ei ole liian kuuma vaikka Gotlanti on kesäsiin Ruotsin lämpimintä seutua. Meren vaikutus tuntuu ja näkyy.

Gotlantilaisilla on pitkä perinne turistien palvelemisessa ja siitä on etua matkailijalle. Jos ei ruotsia osaa riittävästi, sikäläiset ovat kielitaitoisia eli englannilla asiointi sujuu.

Oletko vieraillut Visbyssä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.