Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Vilnasta

sähköt pois päältä

Vieras    05.07.2014    Vilnan muita vinkkejä    Vilna

useammassa budgetpaikassa, vaikka on ulkona lämmin, huone voi olla kylmä, koska sähkölämmitys oli kytketty pois huhtikuussa. ja lämmintä mukaan muutenkin.

kesä

aiaiai    28.03.2009    Vilnan muita vinkkejä    Vilna

Kaupunki on varmasti kaunis kesäaikaan. Puistoja on paljon jossa voi viettää kiireetöntä loma-aikaa vain istuskellen ja katsellen kaupungin vilinää ja ihmisiä.

Hieno kohde

pikku.poika    09.07.2008    Vilnan muita vinkkejä    Vilna

Vilnassa uusi ja vanha on sulassa sovussa. Liettua pesee kovasti kasvojaan. Yleisilme ylipäätään on siisti ja maa kovasti modernisoitumassa. Kannattaa käydä!

Matka Vilnaan

pikku.poika    11.06.2008    Vilnan muita vinkkejä    Vilna

Ehdottomasti positiivinen kokemus käydä Vilnassa. Siisti kaupunki joka henki historiaa. Kaikki tämä käsikädessä uuden ja modernin rakentamisen sekä aikamme elämänmenon kanssa.

Liettuan paras hotelli

ellimelli    13.04.2008    Vilnan muita vinkkejä    Vilna

Olimme huhtikuussa 2008 Vilnassa. Yövyimme Hotel Reva Liettuvassa. Hotellin sijainti oli täydellinen vanhan kaupungin kupeessa ja suurien ostoskeskusten vieressä. Vilnan vanha kaupunki on kooltaan moninkertainen verrattuna Tallinnan vanhan kaupungin alueeseen. Örveltäviä punanaamaisia suomalaisia ei näy katukuvassa. Vanha kaupunki on restauroitu melkein kokonaan ja vanhaa neukkumeininkiä näkyi ainoastaan muutamissa rakennuksissa.

Oletko vieraillut Vilnassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.