Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Wienissä

Hotelli hyvällä paikalla.

TravelerWillem    03.08.2014    Wienin hotellit    Wien
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Lenas Vienna Hotel

Lenas hotelli on paikallisen metron pysäkin vieressä ja lähellä lukusia ravintoloita. Matkaa ydinkeskustaan on vähän ja hotellin alueen ruokalat ovat laadukkaita. Melkein hotellin vieressä on myös 'tyttöbaari' ja noin kymmenen minuutin kävelyn päästä löytyy pari edullista ruokakauppaa hyvillä valikoimilla. Hotelli ottaa myös rennosti matkaajien maksuominaisuuksien kanssa. Myös silloin, kun luottokortti on unohtunut kotimaahan (laskuttavat luottokortilta, jolla varaus tehty ilman mutinoita). Hotelli on myös yllättävänkin hiljainen. Suurimmat äänet kuuluvat hotellin sisäpihalta, jossa vieraskanta ajoittain juhlistaa päivää tai iltaa tai yötä.

Arvosana hotellille:

Hotelli rauhallisella alueella

Vieras    13.04.2014    Wienin hotellit    Wien
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2014 | Hotelli: Novotel Wien City

Moderni hotelli hiljaisella alueella. Ulkoa ei kuulunut ääniä huoneisiin. Hyvä ja kattava aamiainen joka päivä klo 11 saakka! Keskustan ulkopuolella, mutta metropysäkki 100m päässä ja metromatka keskustaan alle 10min.

Arvosana hotellille:

Tyylikäs hotelli keskustassa

matkallamaltalle    27.10.2013    Wienin hotellit    Wien
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2013 | Hotelli: Hotel Kummer

Olimme juhannuksen aikaan Wienissä ja yövyimme hotelli Kummerissa.

Se sijaitsee hyvällä paikalla vilkkaan Maria Hilferstrassen varrella lähellä läntistä rautatieasemaa, johon tulee bussi lentoasemalta.

Hotelli oli miellyttävä ja tyylikäs, hinta/laatusuhde kohdallaan. Parasta oli ehkä kuitenkin satojen hotellien joukossa se, että ko. katu oli verraton ostos- ja ravintolakatu, joka sopi mainiosti turistille.

Sää oli helteinen(+30 astetta), mikä pakotti suunnittelemaan päiväohjelman huolella. Liikkuminen metrolla helpotti helteessä, iltaisin oli miellyttävä kävellä kaupungilla ja piipahtaa mm. ihastuttavaan wieniläiskahvilaan, jossa oli joka ilta elävää musiikkia( se sijaitsi Operan takana). Voimat riittivät myös Schönbrunnin linnanpuistoon tutustumiseen, linna on nähty jo aiemmin -80 luvulla. Vain jokiristeily oli pettymys, reitti ei ollut erityisen kiinnostava ja päihtynyt saksalaisryhmä möykkäsi koko risteilyn ajan.

Uskon,että poikkeamme Wienissä uudelleen joskus tulevaisuudessa!

Arvosana hotellille:

Vaatimattomalle matkaajalle

Enpuske    01.11.2011    Wienin hotellit    Wien
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: A&O Wien Stadthalle

Majoitumme A&O Wien Stadthallen kahden hengen huoneeseen kolmeksi yöksi.

Hotelli sijaitsee vilkkaan tien vieressä ja ikkunoista kuului liikenteen äänet aika hyvin läpi. Burggassen metroasema sijaitsee aivan hotellin vieressä, metrolla pääsee kulkemaan todella kätevästi. Lähistöllä oli ostoskeskus jossa oli iso ruokakauppa laajalla valikoimalla tuoreita tuotteita salaateista leipiin. Tupakkakioski/automaattikin oli lähellä. Kävellen pääsee suoraa katua pitkin Maria Theresia Platzille ja vanhaan kaupunkiin eikä tarvitse puikkelehtia sokkeloissa.

Huone oli hyvin pieni mutta emme suurta halunneetkaan. Huoneessa ei ollut mitään kaappeja ja matkalaukkujen sijoittaminen ahtaaseen tilaan oli hieman hankalaa mutta reppumatkaajalle ei mikään ongelma (me otimme hieman liian suuret matkalaukut tarpeeseemme nähden..). Suihku ja wc tila oli hyvin siisti ja toimiva. Käytävät olivat siistit ja muutenkin tilat pidettiin hyvässä kunnossa.

Vastaanoton henkilökunta oli nuorta, kielitaitoista ja ystävällistä. Alakerran baarissa tarjottiin tervetuliaisjuomat, juomatarjonta oli melko perus baaritarjontaa ja hinnat olivat mielestäni halvat verrattuna Suomeen (esim. kaikki 4cl shotit 2,90€). Baarimikon kanssa oli kiva jutella.

Hotellissa oli maksullinen internet (joko hotellin koneilla tai omalla) joka toimi hyvin. Oleskelutiloissa oli mahdollista pelata jotain pelejä.

Aamiaisen sai 4 eurolla, joka veloitettiin hotelliin tullessa. Tarjolla oli kahvia, teetä, tummaa ja vaaleaa leipää, jogurtteja, salaattia, leikkeleitä, juustosiivuja, muroja, mysliä, omenoita, hilloja ja sunnuntaina lämpimiä croissantteja. Leivät sai paahtaa itse jos halusi. Mahdollista oli myös ostaa eväitä mukaan.

Yleisilme hotellilla oli nuorekas ja kansainvälinen. Palvelu toimi hyvin. Suosittelen lämpimästi kyseistä hotellia, mikäli ihan "tavallinen" riittää!

Arvosana hotellille:

Myös ongelmia Hostel Hütteldorf huoneissa

Vieras    07.08.2011    Wienin hotellit    Wien
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2010 | Hotelli: Hostel Huetteldorf - Youth Hostel

Meillä oli myös samantyyppinen sekaannus. Oltiin varattu oma huone ja perillä meille annettiin sängyt yhteismajoitushuoneesta. Lisämaksua vastaan päästiin alunperin varaamiimme huoneisiin. Henkilökunta oli kyllä muuten ystävällistä, mutta tuo sekaannus harmitti!

Arvosana hotellille:

ONGELMIA- EN suosittele

Vieras    07.08.2011    Wienin hotellit    Wien
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2011 | Hotelli: Hostel Huetteldorf - Youth Hostel

Varasin kahdelle pariskunnalle ja kahdelle vauvalle yhteensä kaksi kahden hengen huonetta hyvissä ajoin ennen matkaa. Hostelli käyttää hotellin kirjausjärjestelmää, jonka vuoksi huoneiden kanssa tuli karmeeta säätöä. Jouduimme ensin nukkumaan kaikki samassa huonessa ja kun saimme omat huoneet joduimme maksamaan lähes kolmesataa euroa lisää. Henkilökunta kertoi varausjärjestelmästä aiheutuvan paljon ongelmia, mutta eivät voineet hyvittää hinnasta. Keskustelin asiasta pomon kanssa ja hän vain kielsi koko ongelman. Syytti meitä kirjautumisen epäonnistumisesta. Lisäksi siivoojat ja huoneen "tarkastajat" saapuivat huoneeseen yllättäen avaten oven lähes yhtäaikaa koputtaessaan. Majoituspaikasta jäi todella huono maku! EN SUOSITTELE lapsiperheille enkä pariskunnille! Jos kuitenkin halvan hinnan vuoksi varaat huoneen, niin tarkista etukäteen hostellista, että varaus ja hinta on oikein, jotta matkasi ei mene pilalle!

Arvosana hotellille:

Rauhallinen hotelli

Vieras    07.07.2009    Wienin hotellit    Wien
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2009 | Hotelli: Austria Trend Hotel Rathauspark

Erinomainen hotelli aivan Wienin keskustassa rauhallisen yksisuuntaisen kadun varrella. Lyhyet matkat kaikkiin nähtävyyksiin ja hyviä ravintoloita ympäristössä. Maanalaisen ja ratikan pysäkit lähellä, joten kulku on kauemmaksikin helppoa. Henkilökunta on mukavaa ja kielitaitoista. Aamiainen runsas ja maittava. Viihdyimme loistavasti. Suosittelen etenkin vanhemmille matkustajille.

Arvosana hotellille:

Edullinen pieni hotelli ostoskatujen lähellä

Vieras    11.03.2008    Wienin hotellit    Wien
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2002 | Hotelli: Hotel Fürst Metternich

Hotel Furst Metternich sijaitsee pienellä Maria Hilferstrassen poikkikadulla, sijainti on hyvä, ostoskatdut aivan lähellä, hotelli on kävelymatkan päässä muistakin nähtävyyksistä, hotellin huoneet tilavat ja siistit, riittävä aamiainen pienessä ravintolassa alakerrassa, joka on suosittu baari iltaisin, ainoa negatiivinen asia on että hotellissa ei ole ilmastointia, kuumalla joutuu pitämään ikkunaa auki, jo aamulla varhain alkaa kuulumaan liikenteen yms melu, sitten hotellissa on paljon portaita, kaikkiin kerroksiin ei pääse hissillä, suosittelen tätä hotellia, hyvä hinta-laatusuhde

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Wienissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.