Veronan matkakokemukset ja vinkit

Sopiva parin yön yöpymisiin

Vieras    29.07.2013    Veronan hotellit    Verona
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: ibis Verona

Viivyimme hotelissa viikon ajan isomman seurueen kanssa. Asiakaspalvelu oli vaihtelevaa,riippuen siitä keitä oli työvuorossa. Huoneet siistejä ja siivous toimi hyvin.Suihkutila ei ollut käytännöllinen/turvallinen,kylpyhuoneen matot loppuivat . Ainoa huonopuoli oli se,että hotelli oli kaukana keskusesta.Keskustaan pääsi vain taksilla tai kävellen.(matkaa 4km)Lähistöllä ei ollut iltaisn kunnon ruokapaikkaa. Hotelli sijaitsee teollisuusalueella,moottorien läheisyydessä.Aamupala maittava ja riittävä.

Arvosana hotellille:

Viehättävä Verona

Vieras    31.05.2012    Veronan nähtävyydet    Verona

Verona on historiallinen, upea kulttuurikaupunki, jossa kannattaa oleskella vähintään viikonlopun ajan, mutta mielellään pitempäänkin. Nähtävää riittää koko viikoksi.

Veronan amfiteatteri, Areena 1. vuosisadalta teki todella vaikutuksen, samoin sen ulkopuolella olevat gladiaattorit.

1800-luvulta alkaen matkailijat ovat käyneet kaupungin keskustassa sijaitsevalla Julian pihalla. Siitä on tullut parvekkeineen ja pronssipatsaineen yksi suosituimmista kohteista Veronassa. Ihmisten voimakkaat tunteet aisti hyvin Julian parvekkeen alla. Rakastavaiset jättävät puumerkkinsä piha-alueen seiniin.

Upeat linnat, palatsit, aukiot ja kujat ovat kiinnostavia. Kauniit puistot tekevät Veronasta romanttisen kaupungin. Paikalliset nuoret parit ja perheet nauttivat selvästi viherkeitaistaan.

Parasta Veronassa on tunnelma; ihmiset ovat rentoja ja hyväntuulisia. Jokapuolelta löytyy toinen toistaan ihastuttavampia kahviloita ja ravintoloita. Suomalaisen on hyvä tietää, että maitokahvi ( il cafe macchiato) juodaan Italiassa vain aamupäivisin.

Verona soveltuu myös ostosten tekoon. Tarjolla onp utiikkeja, kävelykatu täynnä liikkeitä ja markkinoita.

Ystävällinen yhden tähden halpa hotelli

Vieras    11.09.2011    Veronan hotellit    Verona
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2011 | Hotelli: Valverde

Oltiin 3 yötä oopperamatkalla tässä pikkuhotellissa. Saatiin itse valita mikä huone otetaan, valittiin iso 3hh toisesta kerroksesta (suomalaisittain kolmas krs). Tullessa ja lähtiessä laukun kanssa hissin puute häiritsi.

Sijainti mitä parhain, 600m Verona Arenalta. Ympäristö turvallisen oloista ja rauhallista, käveltiin yöllä kaikessa rauhassa. Erittäin ystävällinen henkilökunta, respassa ja aamiaisella. Buffettaamiaisella monenlaista kahvia ja teetä, mehua, sämpylää, croisantteja, paahtoleipää, juustoa, kinkkua, jugurttia jne - oikein riittävää. Hyviä ruokapaikkavinkkejä henkilökunnalta. Huone siisti, pyyhkeet ym vaihdettiin päivittäin, ilmastointi toimi hyvin, katuäänet kuului vähän. Sänky oli napakka, ei kotieläimiä. Naapurin äänet kuului, samoin meiltä. Sopii sellaiselle, joka tarvitsee yöpaikan ja kulkee päivät nähtävyyksissä ja shoppailussa. Mukavasti lähellä rautatieasemaa, josta kätevä junayhteys mm. Peschieraan, josta käsin vietimme yhden helteisen päivän Gardajärven rannikkoa laivalla koukkaillen, ihanaa. Eihän kaikki lamput palaneet, ja yhden sähköpistokkeen johdot repsotti, mutta hiustenkuivaaja toimi ja oven sai lukkoon, vesi tuli ja meni ja suihkugeeli oli laadukasta. Voisinpa lähteä siihen hotelliin toistekin. Tai sitten kokonaan Gardalle. p.s. Respan signorinat katsoivat toisiaan silmiin ja räpyttelivät kun kehuimme hotellia...

Me taas investoitiin matkakassaa shoppailuun, nähtävyyksiin ja oopperaan, ja tietenkin ihanaan ruokaan!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Veronassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.