Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Venetsiasta

Minne päin Venetsiasta

Vieras    19.07.2018    Venetsian muita vinkkejä    Venetsia

Olen lähdössä Venetsiasta eteenpäin junalla ja bussilla. Mihin päin lähtisitte. En ole käynyt Grado, Trieste alueella. Kenelläkään kokoemuksia? Entä Veronan suuntaan? Kiitos vinkeistä.

Lidon saari

Vieras    09.07.2017    Venetsian muita vinkkejä    Venetsia

Ihastuttava matkakohde, rauhallinen ja siisti. Uimaranta aivan upea, tosin 4 matkapäivän aikaan rannalle alkoi ilmestyä meduusoja.kulkeminen venetsiaan ja muille saarille sujui vaporeteilla sujuvasti , kun ostaa matkakortin .lentokentältä kannattaa ottaa venetaxi on nopea tapa tulla lidoon.yleisesti ruoka venetsiassa oli suht.hyvää hintaansa nähden.

Ihana hääloma-matka-kohde

So-Exciting    07.03.2010    Venetsian muita vinkkejä    Venetsia

Italiahan jo sinällään edustaa rakkautta,mutta omien kokemuksieni perusteella voisin väittää,että Venetsia kaikkein eniten Italian kaupungeista.Venetsia on kesällä aivan upea lomakohde,ja sopii upeasti varsinkin romanttisiin lomiin.-Vietimme mieheni kanssa siellä häälomamme,ja upeaa oli!-Ruoka oli ihanaa,ihmiset herttaisia,ja usein myös kelit olivat puolellamme.

-Asuin italialaissyntyisen äitini kanssa Roomassa 11vuotiaaksi asti,ja ehdottomasti Venetsia on romanttisempi kohde kuin esimerkiksi juuri Rooma.Venetsiassa ihmisiä todella riittää,mutta ahdistavaa siellä ei kuitenkaan ole.

Ehdottomasti viisi tähteä lomastamme Venetsiassa :-)

Kuin pätsissä..

Mariaana    08.01.2009    Venetsian muita vinkkejä    Venetsia

Olimme elokuulla Venetsiassa, onneksi vain päivän retkellä. Enempää emme olisi kestäneet. Sehän on paikallistenkin lomakuukausi ja se näkyi ja tuntui. Oli niin paljon turisteja, että liikkumaan ei päässyt juuri missään. Melkein meni käsirysyksi. Lisäksi hirveä helle ja ilma niin kosteaa kuin ois märkä rätti kasvoille heitetty. Venetsiassa on paljon näkemistä ja kokemista, mutta jos haluaa liikkua vähän väljemmin niin kannattaa mennä vaikka alkukesästä tai loppu syksystä.

Oletko vieraillut Venetsiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.