Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Washington D.C.:ssä

The Fairfax embassy Row

Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2017 | Hotelli: The Fairfax at Embassy Row, Starwood Luxury Collection

Kyseinen hotelli tuli valittua sen sijainnin perusteella, sillä ajattelimme, että siitä on helppo kulkea ja kyseinen hotelli oli tarjouksessa ebookersin sivuilla, kun varausta teimme.

Oletimme saapuvamme neljän tähden hotelliin ja tältä touhu näyttikin aulassa jäykkine respatyöntekijöineen ja piccoloineen.

Huone oli pieni, siisti ja vanhanaikaisesti maalaisromanttinen.

Itselleni tärkeää on, että hotellissa saa nukuttua yönsä hyvin. Tässä hotellissa se ei onnistunut. Huoneen ovi oli paperinohut ja kun oven sulki, jäi oven alaosaan ja lukkopuolelle noin senttimetrin mittaiset raot, joista käytävän valo loisti iloisesti huoneeseen. Kaikki kulkeminen ja äänet kantautuivat käytävältä huoneeseen aivan, kuin liikenne olisi käynyt huoneemme läpi.

Ilmastointi oli mielenkiintoinen. Jäähdytysjärjestelmä napsahti päälle tasaisesti puolen tunnin välein ja tuntui, että pyörremyrsky olisi iskenyt huoneeseen. Laite myös piti aina päälle mennessään rasittavaa naksuttavaa ääntä, joka häiritsi erittäin paljon yöaikaan.

Ikkuna oli sisäpihalle päin, joten ulkoa ei häiritsevää meteliä kuulunut.

Wc:ssä ei tainnut olla minkäänlaista ilmanvaihtoa, vaan jo ensimmäisen suihkussa käynnin jälkeen saimme todeta, että siellä ei kuivu mikään. Tila jäi kosteaksi ja oli sitä vielä 12tuntia suihkussa käynnin jälkeenkin.

Hotellin asiakaskunta näytti olevan pääsääntöisesti lentokapteeneja, lentoemäntiä, sekä business-matkailijoita, joten huomasimme kyllä penseän suhtautumisen suomalaiseen rockariin, kun ei pukua päällä ollut.

Hotellin ravintolaa emme käyttäneet kertaakaan, sillä epäilimme hintatason olevan aivan omissa sfääreissään.

Kyllä ko. hotellia tukikohtana käytti sijaintinsa puolesta, mutta jos saisin valita uudelleen, valitsisin jotain aivan muuta.

Arvosana hotellille:

Hyvä siisti hotelli

Vieras    03.10.2010    Washington D.C.:n hotellit    Washington D.C.
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Fairfield Inn & Suites by Marriott Washington, DC/Downtown

Rauhallinen, ottaen huomioon Washingtonin keskustan. Kävelymatkan päässä paljon nähtävää.

Henkilökunta erittäin ystävällinen, järjesti meille parihuoneen (3) henkeä 8 kerros.

Kulman takana hyvä aamiaispaikka , itsepalvelu maksat mitä syöt lautanen punnittiin.

Nimim. 3 eläkeläistä.

Arvosana hotellille:

Hyvällä paikalla

shooter    08.04.2010    Washington D.C.:n hotellit    Washington D.C.
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Washington Court Hotel

Hotelli hyvällä paikalla kävelyetäisyydellä monilta nähtävyyksiltä ( kongressi,valkoinentalo...). Hinta/laatu suhde ei mielestäni hyvä. 5 hengeltä huone 253$/ yö, tähän ei sisältynyt aamupala. Huoneet laadukkaat, mutta hieman jo kuluneet ja vanhanaikaiset. Palvelu huonoa, matkalaukkujen kanssa ei apua löytynyt vasta kuin ulko-ovella vaikka olin sitä pyytänyt muutaman kerran respasta, tippiä kyllä henkilökunta odotti joka käänteessä.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Washington D.C.:ssä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.