Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Varnasta

aivot pihalle

Vieras    05.06.2009    Varnan muita vinkkejä    Varna

Olen käynyt ihan muutama kuukauden ikäsestä joka kesä bulgariassa, tosin nyt en ole muutamaan vuoteen päässyt. Tänä vuonna lähen heinäkuussa kaheks viikoks kaverin kanssa. Niin kuin sanoitte bulsasta löytyy paljon valittamisen kohteita, mutta myös paljon hyvää. Jos ei halua nähdä bulgariasta muuta kuin hienot hiekkarannat ja turisteille tarkoitetut kalliit liikeet, niin silloin kannattaa pysyä ihan vaan turistialueilla, siellä on myös ne hyvät vessatki. Mutta jos haluaa nähä millasta siellä oikeeesti on nii lähtee muualle. Sen mä tiedän et bulgaria hieno ja kaunis paikka, siellä on kaikkia ihania virityksiä ja juttuja. Tietysti parantelemisen varaa olisi, eihän siellä nyt ihan luksusta ole, mut ei se sit olis enää bulgaria jos sitä lähettäis muuttamaan. Nyt jo tämän 17 vuoden aikana mitä mä olen siellä käyny nii muuttunu hyvin paljon muiden rikkaampien valtioiden kaltaisiksi. Sen takia sieltä onkin kadonnut jo vähän bulgarian omaa persoonallisuutta.

Olen kyllä huono arvostelemaan paikkaa, sillä se on mulle kuin toinen kotimaa, tai onhan se tavallaan olenhan puoliksi bulgarialainen.

Mutta sen tiedän että jonain päivänä aijon muuttaa sinne, ainakin joksiki aikaa:)

Kaameaa...

Vieras    31.03.2008    Varnan muita vinkkejä    Varna

olin sunny beachillä ja poikkesin Varnassa, joka oli kyllä aikas järkyttävä kaupunki, mutta silti mielenkiintoinen..olisin halunnut enemmänkin haahuilla hieman syrjemmälle keskustasta, jos ei olisi ollut valittavaa matkakumppania mukana...Varna on ehkä sellainen kaupunki, jonkalaiseksi olen kuvitellut jonkun Bosnia-Herzegovinan...

Varnassa kävelin (ensimmäistä ja viimeistä) kertaa läpi pikku kojukujan läpi ja repiminen oli aivan järkyttävää, fyysisesti käytiin kiinni ja ruvettiin aivan väkisin tunkemaan takkia päälle ja aluksi valehdeltiin ja sanottiin, että kaksi euro, mutta kun piti maksaa, olikin se jo muuttunut 12 euroksi.. Palo pinna siinä aivan totaalisesti ja rynnin kujan loppuun höyry päästä sauhuten.Kauheimmat vessat löytyivät myös Varnasta, tosin myös yksi parhaimmistakin pienen hotellin baarista..mutta pääasiassa kauheita..

Oletko vieraillut Varnassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.