Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Tukholmassa

ostokset 7. kannelta

SiljaLine5    23.06.2009    Tukholman ostokset    Tukholma

Tukholmasta löytää kaikille jotain. Muistoesineitä on laidasta laitaan. Suositelen Tukholmaa.

Värtähamnin Hamn Cafe.

SiljaLine5    21.06.2009    Tukholman ostokset    Tukholma

Niukoista aukiolo-ajoistaan huolimatta, cafe tarjosi hyvät leivät ja juomat. Olimme satamassa 3h ennen laivan lähtöä, joten päätimme ostaa vähän pureskeltavaa. Itsetehdyt leivät, ahh, parasta. Mureat ja rapeat pullat, Kermakakut ja cappucinot olivat minun makuuni. nam!

Kukkakauppa

SiljaLine5    21.06.2009    Tukholman ostokset    Tukholma

Tukholman keskustassa, lähellä gamla stania sijaitsee pieni, mutta halpa kukkakauppa. Hienoja orkidejoja, tulppaaneja, orvokkeja, ruusuja, belargonioita ja liljoja. Koostaan huolimatta kukkakauppa ja sen asiakkaat ovat aina positiivisia. kaupassa on arviolta n. 5 henkilöä töissä, mutta se ei hidasta menoa. Suosittelen kauppaa niille, jotka eivät löydä halpaa kukkakauppaa suomesta, joka tosin on epätodennäköistä.

PARAS

jennieh    29.04.2009    Tukholman ostokset    Tukholma

Tukholma on aivan ehdottomasti paras paikka olla shoppailemassa. Siellä on kaikki mahdolliset liikkeet. Sinne pääsee halvalla. Ja monella suomalaisella viellä asuu tuttuja siellä niin pääsee siellä olonkin kanssa halvalla. Kuninkaan linnan piha on aivan ehdoton nähtävyys kesällä..

Ostokset

lauwaa    14.04.2009    Tukholman ostokset    Tukholma

Tukholmassa ei shoppailija kyllästy! Rahaa voi törsätä mieli määrin, sillä täältä ei kaupat lopu kesken!

Käyn Ruotsissa shoppailemassa

söpö    31.03.2009    Tukholman ostokset    Tukholma

Vähän yli vuosi sitten kävin Tukholmassa ostamassa Louis Vuittonin laukun, kun ei Suomessa vielä kyseistä liikettä ollut. Olin myös kuukausi sitten ystäväni kanssa shoppailureissulla Tukholmassa, ja silloin mukaani tarttui mm. wescin huppari ja t-paitoja, lacosten paitoja ja Guccin upea laukku! :)

Suosin Tukholmaa shoppailukohteena, kaikki mikä miellyttää minua löytyy sieltä - yhdessä paketissa!

Hotelli

weefi    10.03.2009    Tukholman ostokset    Tukholma

Olimme siskoni ja äitini kanssa hotellissa ihan Tukholman satamassa. Äiti meni ostamaan hotellin kioskista suolaista ja tuli huoneeseen nuuskapurkin kanssa. Äitini luuli niitä pähkinöiksi... :-/ No minä menin sitten reippaana tyttönä kysymään vaihtavatko sen sipseihin ja ystävällinen myyjä tietenkin vaihtoi avatun nuuskapurkin ja äiti oli onnellinen. Joskus on onni pienestä kiinni! :)

Stockholm Quality Outlet

matkalainen    11.06.2008    Tukholman ostokset    Tukholma

Stockholm Quality Outletista löydät 55 liikettä täynnä todella edullisia merkkilöytöjä: vaatteita, kenkiä, laukkuja yms.

Paikalle pääsee helposti Tukholman päärautatieasemalta paikallisjunalla ja bussilla (paikallisjuna Jakobsbergiin, josta bussi 567 suoraan Outlet Centeriin).

Lähialueelle on myös Ikea sekä koko joukko muita liikkeitä.

Lue lisää:

www.qualityoutlet.com

Oletko vieraillut Tukholmassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.