Tsarevon matkakokemukset ja vinkit

ei koskaan

Vieras    29.06.2022    Tsarevon aktiviteetit ja harrastukset    Tsarevo

EN voi suositella kenellekkään !! hotellin ulkopuolella ei mitään näkemistä harvat myynti pisteet heikosti varustettuja. paikkaa voisi verrata pikku kylään pohjois savossa eli harvoja turisteja tuijotetaan ja yritetään kusettaa viikko hampaat irvessä meni 5 päivänä käytiin burgasissa siellä oli jotain elämää.

rantaloma

Vieras    18.07.2013    Tsarevon vaarat ja ongelmat    Tsarevo

Mulla on todella aika synkät kokemukset. Tuntui siltä että buluarialaisen haluu vain lypsää rahat ja jos tulee mahdollisuus jopa varastaa ulkomalaisilta sekä rahoo että omaisuutta. Todella synkkä paikka ja paskoo

mustalais-rosvojen yhteisö

Vieras    18.07.2013    Tsarevon vaarat ja ongelmat    Tsarevo

En suositele lähteä siinne. Bulgarialaiset yritävät varastaa kaikki ulkomalaisilta. Minun apartamenti oli ryöstetty pari kerta. Meni kellot, pari paitaa, jopa hammastahnakin hävisi. Rosvot ovat rosvoja!

Mahtava paikka

Vieras    23.06.2009    Tsarevon muita vinkkejä    Tsarevo

Suosittelen lämpimästi kaikille jotka pitävät rauhallisesta lomapaikasta,jossa ei ole turismi vielä pilannut tätä ihanaa paikkaa.Ystävällistä porkukkaa.Sää suosi ainakin meitä kun oltiin siellä viime vuonna(-08) heinäkuun alussa ja tänä vuonna mennään elokuun lopulla sinne.Hotelli oli aivan mahtava ja sijainti mitä parhain.Hotellimme oli Finnmatkojen Zebra hotelli.Ruoka oli maittavaa ja siellä ainakin vielä aikas edullista.

Oletko vieraillut Tsarevossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.