Tokion matkakokemukset ja vinkit

GU edullinen vaateliikeketju ilmeisesti Aasiassa

sinikka.eronen    09.06.2015    Tokion ostokset    Tokio

Ikebukurossa ainakin tällainen löytyi, eka kertaa Tokiossa ja nettihaulla löytyi vähemmän vinkkejä kuin esim. Euroopan kohteissa.

Iso hotelli Sunshine ostoskeskuksessa

sinikka.eronen    09.06.2015    Tokion hotellit    Tokio
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2015 | Hotelli: Sunshine City Prince Hotel Ikebukuro Tokyo

Naritasta/Naritaan airport limousine-kuljetus, kohtuuhintainen, huone ei suuren suuri, mutta kaikki tarvittava. Ikebukuron asemalle lyhyt matka ja siitä pääsi julkisilla minne halusikin.

Arvosana hotellille:

tokio drift

Shimo    11.04.2009    Tokion lennot & liikenne    Tokio

elokuva nimeltä tokio drift on kehitetty tokiossa..

Tempura Tendon Tenya

icky-d    09.04.2009    Tokion ravintolat ja baarit    Tokio

Japanilaista perinteistä ruokaa, seesaminsiemenöljyssä uppopaistettua katkarapua/kurpitsaa/vihreitä papuja/mustekalaa riisipedillä ja soijakastikkeella. Ihastuin ja ravintolassa tuli käytyä monta kertaa. Sijaitsee Akebonobashi -nimisellä alueella Shinjukun kaupunginosan laitamilla hyvien yhteyksien päässä. Hintataso todella edullinen, koko täyttävä ateria alle 5 euroa. VIihtyisä ympäristö ja auttavainen henkilökunta, kielimuurista huolimatta.

tokiotoverista näköalat niinpitkälle kuin silmä kantaa

Vieras    03.02.2009    Tokion nähtävyydet    Tokio

kävin japanissa tokiossa tammikuun lopussa. mielestäni sinne kannattaa mennä maalis-huhtikuussa. silloin on kirsikkapuut kukassa. ne olisivat aivan mahtavia, temppelipuistoissa joissa niitä on paljon ja vähän jokapuolella. tammikuussa lämpötila on + 5-12 c. mutta kyllä sielä näkemistä on mutta vaatetusta kannattaa olla mukana. paraspaikka oli tokiotover, -eifeltorni josta näköalat on 333 m korkeudelta komeat, koko tokio näkyy niinpitkälle kuin silmä kantaa, ja sieltä näkyy vain korkeita ja matalia taloja pitkälle.... eli iso kaupunki., luotijuna oli kanssa mukava kokemus. vauhti ei niin tuntunut 400 km/h muuten kuin tolpat sujahtaa äkkiä ohi. mutta komea juna oli aivankuin delfiinin nokka oli junan nenä. tokiossa on myös maailman korkein maailmanpyörä- oloin lasisessa kopissa eli jalkojen alta näkyi kaikki. huh ihan jähmettävä kokemus ja ylhäältä komeat näköalat jokapaikkaan. fujivuorikin näkyi. sitten kiva oli käydä elektroniikkatavarataloissa. siel on paljon tavaraa, kova meteli, mainoksia mikrofionista. ja uusimpia tv tä ja nettejä pesukoneikta ja kotirobotteja . se oolis maksanut 700 e. halvin 300 e. ja sit se robotti olisi siivonnut kokoajan lattioita ja hakisi itse lisää virtaa kun loppuu akku. ulkonäkö oli samanlainen kuin paksu lautanen, se pyörisi lattialla kunnes laitat sen kiinni. miehet kulkevat tokiossa pukupäällä ja niitä on paljon, metroa ei saa säikähtää se on kattava iso asema tokiocenteristä mutta opasteet ovat hyviä ihmiset auttavaisia ja kulkeminen on suht koht helppoa. vaikka se on maailman suurin metroasema. voi kaikenlaista kokemusta sieltä tuli hankittua ja kaikkein mukavinta sinne pääsee helsingistä suoraa tokioon finnairilla n 10 tunnissa. mutta sinne kannattaa mennä huhtikuussa

terveisin eija ojala

seinäjolelta

Puistot

Aittis    02.06.2008    Tokion nähtävyydet    Tokio

Tokiossa lähes kaikki puistot ovat hienoja. Lisäksi junilla pääsee helposti kansallispuistoihin.

junalla joutuin

valperi    12.05.2008    Tokion lennot & liikenne    Tokio

Lisää matkabudjettiisi pari sataa ja hommaa Japanin rautatieden (JR) Railpass vaikka viikoksi. Se kyllä kannattaa sillä luotijunilla (shinkanse) hurauttelet hetkessä ympäri matta vaivattomasti ja kerkiät käydä tosi monessa kiinnostavassa kohteessa.

JR toisiaan toimii. Junat tulevat ja lähtevät minuutilleen aikataulujen mukaan, pysähtyvät asemilla metrilleen siihen kohtaan mihin vaunun numero on merkitty ja kaiken lisäksi ovat tosi siistejä ja mukavia (käymälöitä myöten)

lisätietoja:

www.japanrailpass.net/

tokyo

Shimo    06.05.2008    Tokion lennot & liikenne    Tokio

tokiossa on erittäin vaarallista koska siellä on liikennettä paljon. kannattaa varoa ettei jää auton alle

tokiossa on tappelusaleja

Shimo    25.04.2008    Tokion aktiviteetit ja harrastukset    Tokio

tokiossa on paljon tappelu saleja. siellä harjotellaan liikkeitä jotka voivat satuttaa ihmistä pahasti. Suomalaisetkin harjoittelevat niitä liikkeitä ja varsinkin lapset satuttavat niillä liikkeillä ihmisiä.

tokion lentomatka

Shimo    24.04.2008    Tokion lennot & liikenne    Tokio

tokion lentomatka kestää korkeintaan 3 tuntia

siksi ehotan ottamaan tekemistä mukaan nimittäin minulla tuli tosi tylsää :(

liikenne

Shimo    24.04.2008    Tokion lennot & liikenne    Tokio

tokiossa on kovaliikenne kannattaa varoa ettei jää auton alle

Oletko vieraillut Tokiossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.