Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Sydneyssä

Cronulla ja Bondi

Vieras    01.12.2013    Sydneyn nähtävyydet    Sydney

Kävimme Sydneyssä 8/2012, nähtävyyksiä ja ihmettelemistä kaupunki tarjoaa reilusti: on rantoja, museoita, Harbour bridge kiipeilyä, tower eye, akvaario, Rocksin kaupunginosa ym ym. Julkinen liikenne oli helppoa käyttää kun osti lipun jolla saa käyttää kaikkia julkisia, myös kaupungin lautat ( vihreät) kuuluvat sen piiriin. Lautalla pääsi helposti circular quayn asemalta lahden toiselle puolen, eläintarhaan ja mukavahan niillä oli ajella huvikseenkin lahdella. Ostoskeskukset menivät melko aikasin kiinni (klo 18:00) kaupat olivat n. 23:00 auki. Hintataso oli keskustan liepeillä jonkin verran kalliimpi kuin suomessa, esim 0,5l cola 4 AUD, cappucino+kakunpala 10 AUD mutta sivummalla missä mekin asuttiin (cronulla beach) oli halvempaa. Lämpötilat olivat elo-syyskuun vaihteessa 20 C asteen molemminpuolin päivisin.

Manly

Vieras    05.11.2009    Sydneyn nähtävyydet    Sydney

Tosiaan kokemisen arvoinen paikka. Niin kuin koko Sydney. Aikaa oli vain yksi päivä eikä siinä ehtinyt kuin hipaista nähtävyyksiä. Kuitenkin kannatti. Suosittelen

Sydneyn oopperatalo

söpö    31.03.2009    Sydneyn nähtävyydet    Sydney

Olin Australiassa matkailemassa, Cairns nimisessä kaupungissa kuukauden ajan, mutta lopussa kävin myös Sydneyssa. Menin turistiristeilylle joka kiersi oopperatalon, suosittelen kaikille katsottavaksi tätä upeaa nähtävyyttä :)

Merimuseo

jumppis    23.02.2009    Sydneyn nähtävyydet    Sydney

Museossa mm Endeavour (repsica) Kapteeni Cook'in aluksesta.


Oma matka

  • Sydney
    Lähtö: Maaliskuu 02, 2008
    Paluu: Maaliskuu 18, 2008

"Olympia stadion 2000"

jumppis    23.02.2009    Sydneyn nähtävyydet    Sydney

Sinne pääsee laivalla tai junalla keskustasta


Oma matka

  • Sydney
    Lähtö: Maaliskuu 02, 2008
    Paluu: Maaliskuu 18, 2008

Manly

jem    12.01.2009    Sydneyn nähtävyydet    Sydney

Manly..aah..aivan paras paikka..ilmapiiri rento ja letkeä, kaunis ranta, ihana lauttamatka takana..kannattaa käydä..jopa enemmän kuin Bondi Beachillä! Saa kauniita taidekuvia lautalta otettuna iltahämärässä Opera Housesta ja sillasta.

Oletko vieraillut Sydneyssä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.