Sunny Beachin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 4

Nessebar

Hansu    21.01.2009    Sunny Beachin nähtävyydet    Sunny Beach

Jos menet käymään Bulgarian Sunny Beachilla, kannattaa samalla käydä myös vanhassa kaupungissa nimeltä Nessebar.

Se on pieni, mutta idyllinen vanha kaupunki:)

Bussimatka maksaa Sunny Beachilta Nessebariin noin0,50-0,75senttiä yhteen suuntaan:)

Eli halpaa nähtävyyksiin nähden.

Matka kestää noin 20minuuttia.

Pieni hotelli

erKku-    30.12.2008    Sunny Beachin hotellit    Sunny Beach
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: Central

En suosittele centrallia kenellekkää hotelli on aivan kämänen. Aamupala ei ollut hyvää. Muualla aamupala oli paljon parempaa. Mutta oikeastaa aikaa tuli vietettyä muualla kuin hotellilla niin hotelli oli siinä suhteessa halpa.

Arvosana hotellille:

Bussilla SB:llä

shaaba    23.12.2008    Sunny Beachin lennot & liikenne    Sunny Beach

Paikan päällä Sunny Beachillä kulkeminen oli todella halpaa. Eka päivänä käytimme taksia, joka sekään ei ollut kallis, mutta loppuloman kuljimme hotellista keskustaan ja toisinkin päin paikallisella bussilla, joka liikennöi SB:n ja Nessebarin välillä. Kyyti maksoi levan aikuiselta ja lapsi meillä (5v) matkusti ilmaiseksi. Sillä pääsi helposti myös käymään Nessebarin pikkukaupungissa, muuten oli sama hinta, mutta tuolloin piti lapsestakin maksaa. Mutta 1,5 euroa suuntaan kolmelta ihmiseltä ei päätä huimaa. Bussit kulki vartin välein, joten kyytiäkään ei tarvinnut kauoa odotella.

lapset mukaan

peku88    08.12.2008    Sunny Beachin muita vinkkejä    Sunny Beach

olimme 08 syyskuun alussa sanny beachlillä.lämpöä oli +27 yes.lapset viihtyy 9v11v nauttivat täysin riemuin uitiin syötiin ja muuta mukavaa.ja ei pelkoa et sinne eksyy kadut on suoria ja tasasii.ensi kesänä taas mennään.edulinen vaihtoehto.ihmisiä on mutta sekaan vaan ja rohkeesti.kannattaa tinkiä ja kierrellä hinta eroja on.ja tavaraa riittää.vaikka samoja putiikeja on vieri vierrin.rahan vaihdon kanssa kyselkää oppailta että saatte parhaan kurssin.postii ei ikävä kyllä voi luottaa ei ehkä kortit tule suomeen.noin muuten mukkava paikka.

Elite

Vieras    31.10.2008    Sunny Beachin ostokset    Sunny Beach

Asuttiin hotelli Elitessä elokuussa -06. Hotelli oli siisti, ja altaalla sai aina pulikoida rauhassa.

Ostosmahdollisuudet oli kyllä huikeat, "merkkivaatteita" tuotiin kassikaupalla, esim. biletoppi pikkubasaarista maksoi 7 levaa, siis noin 3 euroa. Isäntä osti Niken hupparin, 30 levaa, 15 euroa. Kotelomekko ( Dolce&Gappana) 25 levaa, reilu kymppi. Kävimme syömässä joka ilta eri ravintolassa elämysmielessä, ja kallein annos jonka söin, kana-saslik-varras veneperunoilla, salaatilla ja valkoviinilasilla maksoi yht.19 levaa, siis n.8 euroa. Suomessa saan pizzan tähän hintaan! Suosittelen, jos haluaa nautiskella, ja jos harrastaa tuliaisia...;) Niin, ja breezer-pullo 3 levaa...

AAMUPALA

j_uuppa    14.10.2008    Sunny Beachin hotellit    Sunny Beach
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: Glarus Beach

HIRVEE aamupala, astiat likasia..... HYII! Postikortit ei koskaan tullu perille ku ne lähetettiin hotellin kautta... Muuten nice.. PLUSSAA rannan läheisyys!!

Arvosana hotellille:

RAVINTOLAT VAGABOND JA THE CASTLE

Otsikossa mainituissa ravintoloissa rahaa ei anneta takaisin oikein joten ainakin niissä TASARAHALLA!!!!!

Sunny Beachin ``taskuvarkaat´´

Siellä ei niitä paljon puhuttuja taskuvarkaita ainakaan meidän kimpussa kuhissu. Silti tavarat piti olla visusti itsellä. Sen sijaan kannattaa aina antaa tasaraha. Siellä ne eivät anna oikein takaisin, ja sitte livahtaa takahuoneeseen. The Castle:ssa me annoimme rahat ja odotimme vaihtorahaa mutta mies vain kiitteli tipistä ja häipyi. Koitimme toiselle tarjoilijalle selitää haluavamme rahat takaisin mutta hänkin häipyi... ENGLANTIA JA SUOMEA OSATAAN HYVIN!!

Laatukenkiä halvalla

dandelion    25.08.2008    Sunny Beachin ostokset    Sunny Beach

Pääkadun varrella basaarialueen nurkalla ja myös basaarialueella on putiikit, joista hyvästä valikoimasta saa erittäin hyviä anatomisesti muotoiltuja Carioca-nimisiä sandaaleita. On kokemusta muutaman vuoden ajalta, viidet olen ostanut ja ekatkin ovat vielä ihan hyvät. Hinta 40 levaa eli n. 20 euroa.

Loistokkuutta vanhan tilalle

Vieras    21.08.2008    Sunny Beachin hotellit    Sunny Beach
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2008 | Hotelli: Galab

Tulin juuri eilen ko. hotellista ja muutos oli minullekin täysi yllätys. Toisaalta positiivinen, toisaalta negatiivinen. Negatiivinen siksi, ettei asiasta oltu kerrottu missään, joka puolella puhuttiin vain vanhasta Galabista ja kuvatkin matkoja myydessä ja vielä kesälläkin olivat vanhoja.

Mutta se uudistus kyllä oli hieno; vanha 3-krroksisen tilalle oli tullut uusi kaunis 6-kerroksinen hotelli ilmastoineen. Huone oli kaunis ja kaunista oli kaikki muukin. Juuri lähtiessäni valmistui Galabin ja Sokolin (taitaa olla nykyään joku Alexia) oma vastaanottoaula ja se oli todella upea!

Tämä hotellirykelmä on nimeltään Victoria Group, kuuluneeko siihen sitten myös hotelli Victoria Chaika Beachin, Galabin ja Sokolin lisäksi?

Sokol oli myös saanut uuden ilmeen, eipä olisi samaksi uskonut.

Uima-altaalla oli väkeä, mutta kaikille riitti rantatuoleja, tämä on plussaa samoin kuin koko päivän raikkaana ja ainakin puhtaannäköisenä pysynyt vesi.

Alueella on kaikenlaista pikkunättiä; puiden juurille istutetu pikku kukkia, ja laitettu pienet lamput ym. ym.

Pyyhkeet vaihdettiin joka päivä ja yhtenä päivänä mun huoneeseeni oli ilmestynyt kaunis pieni kukkakimppu. Somaa.

Spa-osasto oli valmis; upean väriset ja -näköiset sisustukset, saunaa on joka lähtöön (suomalainen, venäläinen, höysauna, "tuoksusauna" jne ja erilaisia hoitohuoneita ja -tiloja. Lisäksi tietenkin kampaajan ja kosmetologin erilaiset palvelut.

Miinusta oli se, että allasalueella ei ollut wc-tiloja eikä suihkuja eikä Galabin puolelle päässyt sisään kuin yhdestä ovasta - oli pitkä matka käydä toisessa päässä olevassa huoneessa.

Ja ne ekat raput hissitasanteelle, huono juttu sekä se, että oli vain kaksi hissiä.

Muuten suosittelen lämpimästi.

Arvosana hotellille:

uusi hieno hotelli

Vieras    06.08.2008    Sunny Beachin hotellit    Sunny Beach
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2008 | Hotelli: Galab

Oltiin varattu kaksio huoneistohotelli Galabista Finnmatkojen kautta, saavuttiinkin aivan uuteen hotelliin joka oli iloinen yllätys:) Vanha Galab olikin purettu talven aikana ja tilalla oli täysin uusi rakennus.

Meillä oli suuri yksiö ja mukavan kokoinen parveke ja todella paljon tilaa, jenkkisänky, parisänky ja nuorimmaiselle matkasänky. Ravintolaa eikä baaria ollut ja spa osastokin oli rakenteilla kuten ravintolakin. Uima-allasalueelle ehkä tulossa allasbaari, ainakin näytti siltä kun miehet teki hommia siinä. Lasten-allas oli hyvä, aikuisten allas iso ja siinä oli myös hieman syvempi lasten-allaskin. Tuo matalampi lasten-allas oli 50 cm syvä ja sopi hyvin pienillekin.

Meillä oli aamiainen ja päivällinen Chaica Beach hotellissa joka oli samassa pihapiirissä. Todella runsaat ateriat! Se mikä oli miinusta vain hotellissa oli se että oli yhdet raput noustava kunnes pääsi hissiin. Matkarattaat olovatkin kätevät mutta yhdistelmiä olisi ollut raskas nostaa.

Arvosana hotellille:

Nuorten ja nuortenmielisten kohde

marina    10.07.2008    Sunny Beachin muita vinkkejä    Sunny Beach

Musiikkia ympäri vuorokauden ja voimalla.

1.kerroksessa olevaan X-baariin menijät olivat hilpeitä ja vielä hilpeämpinä huutelivat kommenttejaan pois tullessaan tai kutsuivat kauempana olevaa taksia. Klo 4.00 suljettiin ja n klo 5.00 tuli henkilökunta iloisen pulisevana joukkona ulos ja jäi hetkeksi haukkaamaan happea (siihen hotellihuoneeni ikkunan alle).

Kuitenkin Sunny Beach oli ihan hyvä aurinkoinen paikka. Hiekkaranta hyvä sopivasti syvenevä. Uima-allas oli käytössä ja vesikin toisella viikolla puhdistui kirkkaaksi.

Ostospaikkoja löytyi. oli vaatetta ja kenkää suuremmoisille naisille ja muille.

Löytöjä myös "isoille" tytöille

ruhanlee    03.07.2008    Sunny Beachin ostokset    Sunny Beach

Voi mikä isorintaisten naisten ostosparatiisi. Suomessa hyvät rintsikat (kuppikoko 90D) maksaa maltaita. Alle 50 €:n ei tahdo löytyä. Mutta Bulgariasta löytyy. Ostimme ystävättäreni kanssa Sunny Beachin kaupoista varmaankin yhteensä kymmenet liivit hintaan a´4 €. Ja tämä on totta. Ja ovat muuten hyviä.

Samoin muitakin vaatteita löytyy tosi kivasti, mm. capreja ja tunikoita n. 7 €. Hupparit myös ihania ja halpoja samopin lasten vaatteet. Siis oikeastaan kaikki

Ihana All Inclusive

All Inclusive -hotellin valinta kannattaa Bulgariassa, jos haluat viettää helppoa ja supermukavaa luksuslomaa hotellin allasalueella ja sen läheisyydessä.

Ruokaa ja juomaa riittää tarjolla aamusta yömyöhään notkuvissa seisovissa pöydissä ja baareissa. Vaikka maan hintataso onkin edullinen, puhuu helppous all inclusiven puolesta. Suosittelen lämpimästi.

Ruoka

Ruoka ei ehkä ole Bulgarian matkailuvaltti mutta halpaa se on! Mieheni halusi tilata pippuripihvin n. 7€, niin kokki sanoi että tarjolla on lehmää ja nautaa ja molemmat lihat ovat huonoa verrattuna Suomen lihaan. Aika hyvä myyntipuhe :) Nessebarissa sain parasta ruokaa, pikkuinen ravintola viiniköynnöskaton alla ja emäntä opasti miten esim. syödään perinteitä Bulgarialaista leipää eli päälle jogurttia ja jotain bulgarian maustetta..? Hyvää oli muutenkin! Lounaaksi voin ehdottomasti suositella kanakeittoa 2€ ja sen kanssa valkosipulileipää 0,5- 1€, aivan ehdoton. Niitä on ikävä! Kanakebab rulla 2€ maistui iltaisin, nam! Myös bulgarialaiset valkoviinit ovat hyviä, myös tuliaisina. Moni myös tykkää Shopska-salaatista 2,5€, joka on siis vihreä salaatti johon tulee lampaanjuustoa, hyvä myös kevyeksi lounaaksi. Usein myös ravintolat tarjoavat jälkiruoka snapsin ilmaiseksi. Ihastuin myös kakkuihin, jotka olivat hyviä ja halpoja. Kakku pala + cappucino 2€.

Oletko vieraillut Sunny Beachillä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.