Matkakokemukset - Muita vinkkejä Sunny Beachistä

Kahden viikon matkat

Vieras    18.08.2019    Sunny Beachin muita vinkkejä    Sunny Beach

Toukokuu olisko eka t. toka lähtö 16.5.2020 allinc. 16pv. 405€.Top 10 matkat olin viimex äijien kanssa Regata Palace 31.5-7.6.2018 allinc. kaikinpuolin mahtava reissu, mutta mulle liian lyhä.Niimpä teen 2020 matkan soolona ja nautin kaikin mahdollisin tavoin reissusta ja aktiiviteeteistä parissa viikossa ei tartte niin paljo hötkyillä.Kesäkuux takasin Finlandia so moro rentoa ja aurinkoista mieltä kaikille!

Kävellen Nesebaariin

Vieras    12.08.2018    Sunny Beachin muita vinkkejä    Sunny Beach

Olen käynyt SB:llä lähes 20 kertaa ja meidän traditio on kävellä rantaa pitkin Nessebaariin ja joskus myös takaisin. Saa mukavasti aurinkoa, kun kävelee varpaat vedessä rantaviivaa pitkin. Välillä pysähtyy rantabaarissa oluella ja Sopska salaatilla. Nessebaarin rannan päässä on pieni ulkobaari muutamalla pöydällä ja siinä viimeinen pysähdys ennen jatkoa Nessebaariin. Jos takaisin ei jaksa kävellä, niin sitten veneellä tai muutamalla junalla takaisin. Jos tulee minijunalla takaisin, niin on hyvä muistaa, että junia tarvitsee 3 Nessestä lähelle Sveti Vlan päätä.

sanny beach

mahtava paikka hyvät rannat ja aurinko aina

kokovartalokuorinta,suklaahoitonaamio ja hieronta

Vieras    27.06.2010    Sunny Beachin muita vinkkejä    Sunny Beach

tämä hoito oli elämäni paras!

Balaton hotellista oikealla noin 50metriä, pieni putiikki. Tytöt tekivät jalka-ja käsihoitoja. Nuori mies teki erilaisia hierontoja ja naamioita ym. Erittäin asiallinen mieshoitaja. Koko hoito kesti pari tuntia ja maksoin mielelläni 30 euroa tästä.(suomessa pelkkä kasvosuklaahotio on n70 euroa). Koko hoidon aikana ei tullut kiusallista tunnetta että mihin kädet seuraavaksi osuvat.Paikan nimeä en muista mutta näyttää miehen nimi olevan Lyubomir Dimitrov Tel ?359899351448.

Thaimaassa, jossa kerrotaan hieronnan osaajien olevan ,en koskaan ole saanut vastaavaa kymmenen vuoden aikana ja jopa sokeain hierotankeskuksessa pitää olla hoksottimet tarkkana kun kädet alkavat vaellella levottomina ja rentous on kaukana.

lapset mukaan

peku88    08.12.2008    Sunny Beachin muita vinkkejä    Sunny Beach

olimme 08 syyskuun alussa sanny beachlillä.lämpöä oli +27 yes.lapset viihtyy 9v11v nauttivat täysin riemuin uitiin syötiin ja muuta mukavaa.ja ei pelkoa et sinne eksyy kadut on suoria ja tasasii.ensi kesänä taas mennään.edulinen vaihtoehto.ihmisiä on mutta sekaan vaan ja rohkeesti.kannattaa tinkiä ja kierrellä hinta eroja on.ja tavaraa riittää.vaikka samoja putiikeja on vieri vierrin.rahan vaihdon kanssa kyselkää oppailta että saatte parhaan kurssin.postii ei ikävä kyllä voi luottaa ei ehkä kortit tule suomeen.noin muuten mukkava paikka.

Nuorten ja nuortenmielisten kohde

marina    10.07.2008    Sunny Beachin muita vinkkejä    Sunny Beach

Musiikkia ympäri vuorokauden ja voimalla.

1.kerroksessa olevaan X-baariin menijät olivat hilpeitä ja vielä hilpeämpinä huutelivat kommenttejaan pois tullessaan tai kutsuivat kauempana olevaa taksia. Klo 4.00 suljettiin ja n klo 5.00 tuli henkilökunta iloisen pulisevana joukkona ulos ja jäi hetkeksi haukkaamaan happea (siihen hotellihuoneeni ikkunan alle).

Kuitenkin Sunny Beach oli ihan hyvä aurinkoinen paikka. Hiekkaranta hyvä sopivasti syvenevä. Uima-allas oli käytössä ja vesikin toisella viikolla puhdistui kirkkaaksi.

Ostospaikkoja löytyi. oli vaatetta ja kenkää suuremmoisille naisille ja muille.

Ihana All Inclusive

All Inclusive -hotellin valinta kannattaa Bulgariassa, jos haluat viettää helppoa ja supermukavaa luksuslomaa hotellin allasalueella ja sen läheisyydessä.

Ruokaa ja juomaa riittää tarjolla aamusta yömyöhään notkuvissa seisovissa pöydissä ja baareissa. Vaikka maan hintataso onkin edullinen, puhuu helppous all inclusiven puolesta. Suosittelen lämpimästi.

Oletko vieraillut Sunny Beachillä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.