Matkakokemukset - Vaarat ja ongelmat Sunny Beachillä

Hotelli sun palace

Vieras    25.11.2019    Sunny Beachin vaarat ja ongelmat    Sunny Beach

Kun ostaa nettilipun(salasana hotellin langattomaan nettiin) pitäkää salasana tallessa, muualla kuin hotellin pöydällä. Nimittäin kun siivoojat käy, niin kaikki muut turhat roskat kuitit yms pistetään pöydälle, mutta salasana laput katoaa. Ja nettikin kummasti pätkäisee kerran päivässä, jolloinka salasanaa kysytään uudelleen. Ja se wifi juttu on niinkuin kertakäyttöinen ei pysty 2 laitetta olemaan samaan aikaan samalla salasanalla

Auton vuokraus

Vieras    11.05.2016    Sunny Beachin vaarat ja ongelmat    Sunny Beach

Kävin juuri palauttamassa vuokra-auton easyrent nimiseen autovuokraamoon. Vuokraus sujui hyvin mutta palautuksessa alkokin helvetillinen älämölö. Omistaja vai mikä dirikka se olikaan alkoi messuamaan, että olen vaurioittanut auton etuvannetta ja rengasta. Renkaassa oli vekki jonka olin kuvannut ennen vuokrausta. No eivät kuvat auttaneet koska niitä on kuulemma helppo manipuloida. Sanoi vaan tai oikeastan huusi, ettei maksa 200 euron takuuta takaisin. Siinä sitten meuhkattiin puolin ja toisin. Autonpesijäkin haettiin todistamaan, että auto oli kunnossa ennen vuokrausta. Onneksi kuitenkin yksi kaveri oli rehellinen ( venäläinen ) ja todisti että rengas oli vaurioitunut. Omistaja vähätteli tätäkin asiaa vetoamalla ettei venäläinen ymmärtänyt asiaa. Lopulta sain rahani mutta päivä on pilalla. Onneksi on suht halpaa olutta. Opetuksena: Käy auto ihan helvetin tarkasti läpi henkilökunnan kanssa, kuvaa kaikki kahteen kertaan, varmista että kaikki kolhut on merkattu papereihin. Sitten vaan hyvää matkaa ja toivottavasti kaikki menee hyvin.

varkaat ynnämuut

Vieras    10.08.2012    Sunny Beachin vaarat ja ongelmat    Sunny Beach

yksin ei kannata liikkua eikä umpikännissä. riski et kaikki tavarat lähtee on silloin suuri. pimeään taksiin ei kannata astua. pysy siellä missä liikkuu paljon ihmisiä aina. älä anna rahaa kerjääjille tai muille kusettajille. koko mestassa oli sellasta rahastuksen makua turistisesongin ollessa huipussaan. esim pizza maksaa sen saman 5-7 euroa kun suomessa. pihvit enemmän. yökerhot on niin täys et sekaan ei mahdu ja musa vitun kovalla. Itse ranta on hieno ja kannattaakin kävellä useimmiten.

Varo pimeällä!

Hansu    21.01.2009    Sunny Beachin vaarat ja ongelmat    Sunny Beach

Sunny Beachilla ilta pimeällä kannattaa pitää laukustaan lujasti kiinni pitäen sitä olalla eteenpäin suunnattuna.

Eli älä pidä olallasi taaksepäin suunnattuna sillä se on suht helppo saalis neroille rikollisille joita Sunny Beachilla on paljon!!

Pimeillä rannoilla kadun varrella saattaa olla hevosia joilla voi "pientä" maksua vastaan käydä ratsastamassa, mutta niihin EI kannata mennä...

Vaikka kuinka houkuttelisi pimeällä ratsastaa romanttisesti rannoilla niin sinut on todella helppo varastaa siellä/periä huimasti hintaa ratsastuksestasi!!!!

Kukaan ei kuule eikä ole auttamassa kun ratsastat pimeellä rannalla..

Jos haluaa ratsastaa niin päivänvalolla talleille:)

Sunny Beachin ``taskuvarkaat´´

Siellä ei niitä paljon puhuttuja taskuvarkaita ainakaan meidän kimpussa kuhissu. Silti tavarat piti olla visusti itsellä. Sen sijaan kannattaa aina antaa tasaraha. Siellä ne eivät anna oikein takaisin, ja sitte livahtaa takahuoneeseen. The Castle:ssa me annoimme rahat ja odotimme vaihtorahaa mutta mies vain kiitteli tipistä ja häipyi. Koitimme toiselle tarjoilijalle selitää haluavamme rahat takaisin mutta hänkin häipyi... ENGLANTIA JA SUOMEA OSATAAN HYVIN!!

Ei taskuvarkaita

mpiil    19.06.2008    Sunny Beachin vaarat ja ongelmat    Sunny Beach

Siis itse turistikohteessa eli hotellikylässä ei ole taskuvarkaita muuten, se on totta että mafia pitää huolen siitä! Nimittäin hotelialueelle paikallisilla täytyy olla lupakortti, jos ei ole siellä töissä tai aja taksia, ei alueelle ole mitään asiaa. Alue on suljettu puomein ja sitä vartioidaan 24/7. Mutta heti puomien tuolla puolen kaikki on mahdollista!

Huijarit ja ryöstäjät

mpiil    19.06.2008    Sunny Beachin vaarat ja ongelmat    Sunny Beach

Matkasimme Albenasta Varnaan taksilla, hyvä juttu jos sopii että maksaa vasta kun on illalla takaisin hotellilla ja sopii hinnan etukäteen. Varnassa näkyi kerjäläisiä, katulapsia jotka söivät Mc Donaldsin ulkopöydistä turistien tähteitä ja huijareita: eli kadulla yrittivät myydä meille kelloja, mutta olimme juuri sellaiset ostaneet ja livahdimme nopeasti tilanteesta sillä hänen ilmeinen rikoskumppaninsa seisoi aivan selkämme takana ja olisi varmastiyrittänyt ryöstää meidät! Huonenaapurimme hotellista kertoi että heidän kaulastaan oli viety kultaketjut aivan huomaamatta, aika ammattimaista touhua. Albenassa sukulaiseni maksoi Visalla kultakaupassa ja se kopioitiin. Korttia oli käytetty mm. Sveitsissä ja muualla euroopassa. Onneksi pankki korvasi kaiken!

taskuvarkaat

Vieras    29.05.2008    Sunny Beachin vaarat ja ongelmat    Sunny Beach

Ei siellä mitää taskuvarkaita ole. Mafia pitää huolen että pikkurikolliset pysyy poissa. Kanoilta katkee kaula alta aikayksikön jos tulee sinne pöllii turistien rahoja

taskuvarkaat

Paljon taskuvarkaita liikkeellä, valppaus on hyväksi!

Oletko vieraillut Sunny Beachillä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.