Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja St. Julian'sissa

Simppeli budjettihotelli

Mrjaa    05.04.2011    St. Julian'sin hotellit    St. Julian's
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Gorgianis

Simppeli hotelli, sopii hyvin tällaiselle opiskelijalle, kuten minulle. Henkilökunta erittäin, erittäin ystävällistä ja auttoivat ja neuvoivat aina. Vinkit olivat hyviä.

Baareihin ja baareista kulkevat ihmiset saattavat häiritä öisin. Matkakumppania häiritsi enemmän kuin minua, joten riippunee ihan unenlahjoista.

Arvosana hotellille:

Pieni ja kaiken keskellä

lauwaa    14.04.2009    St. Julian'sin hotellit    St. Julian's
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2008 | Hotelli: Villa Rosa Global Village

Hyvällä sijainnilla oleva suhtkoht vanha hotelli. Huoneissa ei ole kehumista, sängyt ja muutama hassu kaappi. Likainen vessa. Sängyt ja tyynyt kovia, ei ilmastointia. Likaista. Hotelli sijaitsee kaiken keskellä St. Julian'sissa. Baarikadulle on matkaa vain n.200m ja ranta on tien toisella puolella.

Arvosana hotellille:

Sellaista sattuu

roque    07.12.2008    St. Julian'sin hotellit    St. Julian's
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2007 | Hotelli: Blue Sea St. George Park & La Vallette Resort

Hotelli näytti todella hienolta ulkoa päin ja sijaitsi loistavassa paikassa, kaikki oli lähellä. Kun astuimme eteis aulaan niin kaikki näytti oikein suurelta ja kauniilta ja ihmisetkin olivat mukavia, kun pääsimme hissiin ja huoneeseen. No se oli ihan sievä hotellihuone neljälle ihmiselle, kerrossänky ja kaksi normaali sänkyä, mutta sängyt olivat kivikovat. Meillä ei ollut ilmastointia, mutta oli lämmitys ja kattotuuletin. Ensimmäisen viikon jälkeen huomasimme, että meidän suihkumme on rikki, hanasta vain vähän lorisi vettä ja vessanpönttöä ei voinut vetää kuin puolen tunnin välein, joka oli aika järkyttävää. No onneksi matkasta jäi hyvä kokemus eikä hotellin puutteellisuus ollut haitaksi koko matkalle.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut St. Julian'sissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.