St. Julian'sin matkakokemukset ja vinkit

Mahtavia nähtävyyksiä

Vieras    24.10.2013    St. Julian'sin nähtävyydet    St. Julian's

Asuimme st. Julian'sissa viikon ajan ja rakastimme paikkaa. Jos haluaa nähdä vähän laajemmin maltan saarta ja sen ympäristöä, kannattaa lähteä laivalla Gozoon tai Cominoon. Gozolta löytyy mm. blue window ja paljon historiaa. Kaikista paikoista eniten suosittelisin lähtemään cominoon, Blue lagooniin. Matka maksaa about 20e ja paikka on henkeä salpaava!

Baarikatu

Vieras    24.10.2013    St. Julian'sin ravintolat ja baarit    St. Julian's

St. Julian's baarikatu on upea! Baareja on moneen eri makuun ja tunnelma katossa. Baarit alkavat täyttyä siinä kahdentoista aikoihin ja meno jatkuu sieltä sinne ihan aamuyöhön. Ilmaisia juomia ja happy houreita ei kannata myöskään unohtaa! LOVE IT!

Bussilla liikkuminen

Vieras    24.10.2013    St. Julian'sin lennot & liikenne    St. Julian's

On totta, että bussilla liikkuminen on halpaa (n.2,60e päivälippu), mutta se on myös aivan älyttömän hidasta. Menimme yhtenä päivänä ystävien kanssa vallettaan ja matka kesti yli kaksi tuntia! Suosittelen myös takseja :-)

Vessojen viehättävyyden kadotus

Eve    29.05.2011    St. Julian'sin muita vinkkejä    St. Julian's

Yleisesti jokaisessa ylesisessä vessassa kahdesta vessasta toinen on tukossa. Vessapaperia ei kopeista löydy, vaan ne hankitaan 50sntllä kondoomikoneen näköisestä lootasta, joten muista nämä vinkit ainakin Baysteet ostoskeskuksen alakerrassa, ennen kuin syöksyt koppiin.

Vauhtia tukka hulmuten

Adrenaliinit virtasivat, kun tämä tyttö pääsi bannaanivene ajeluun. Hurjaa menoa, vauhdilla ja aallokoista. Mieleenpainuva kokemus, suosittelen!

Simppeli budjettihotelli

Mrjaa    05.04.2011    St. Julian'sin hotellit    St. Julian's
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Gorgianis

Simppeli hotelli, sopii hyvin tällaiselle opiskelijalle, kuten minulle. Henkilökunta erittäin, erittäin ystävällistä ja auttoivat ja neuvoivat aina. Vinkit olivat hyviä.

Baareihin ja baareista kulkevat ihmiset saattavat häiritä öisin. Matkakumppania häiritsi enemmän kuin minua, joten riippunee ihan unenlahjoista.

Arvosana hotellille:

Baarikadun tungos

Maltalta löydät baareja enemmän kuin kauppoja, tietenkin turstikauppoja löytyy myös paljon, mutta vaikka marketteja löysin vaan kaksi St. Julian'sin alueelta kolmen viikon lomamatkan aikana. Kun kello alkaa tikittää kohti yhdeksää alkaa St. Julian'sin baarikatu täyttyä ihmisistä. Baareja löytyy joka sormelle. On saavutus jos pääset baarikadun läpi kävellen ilman, että kädestäsi löytyy kahta ilmainen juoma -lappua tai osta yksi saat yhden kaupanpäälle -lappua. Paikallisista miehistä melkein jokainen yrittää flirttailla sunun kanssasi. Vaaleilla hiuksilla jos on sinut varustettu ovat kaikki kimpussasi.

Vinkkejä

lauwaa    14.04.2009    St. Julian'sin muita vinkkejä    St. Julian's

St. Julian'siin kannattaa lähteä,jos tykkää rantaelämästä ja bileistä!

Ongelmat

Maltalla en monia ongelmia tai vaaroja huomannut. Oma valppaus on avuksi. Joskus hullut kuskit kruisailevat joten kannattaa katsoa milloin sen tien ylittää. Hotelleista liikkuu huhu,että ainakin joissain siivoojat varastelee tavaroita. Itse en tätä huomannut, arvotavarat lukkojen taakse matkalaukkuun :) Baarikadulla kannattaa pitää hyvää huolta laukustaan/kamerasta/puhelimesta!

Lennot

Lensimme Lufthansalla Frankfurtin kautta Maltalle, Luqan lentokentälle. Kaikki sujui mainiosti. :-) Takaisin tullessa sama lentoyhtiö ja reitti käänteisesti. Maltalla pääsee melkein mihin tahansa bussilla, joilla on helppoa ja halpaa kulkea.

Aktiviteetteja

St. Juliansista löytyy menoa joka lähtöön! Vesiurheilua,elokuvia,keilausta, muuten vain olemista! Kukaan ei kyllästy.

Baareja baarien perään.

PACEVILLE. Voiko enempää toivoa? Bilettäjän paratiisi. Pitkä baarikatu,josta löytyy jokaiselle baari missä viihtyy! Halpoja juomia,kesän hittibiisit ja mukavat ihmiset. Suosittelen!

Pieni ja kaiken keskellä

lauwaa    14.04.2009    St. Julian'sin hotellit    St. Julian's
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2008 | Hotelli: Villa Rosa Global Village

Hyvällä sijainnilla oleva suhtkoht vanha hotelli. Huoneissa ei ole kehumista, sängyt ja muutama hassu kaappi. Likainen vessa. Sängyt ja tyynyt kovia, ei ilmastointia. Likaista. Hotelli sijaitsee kaiken keskellä St. Julian'sissa. Baarikadulle on matkaa vain n.200m ja ranta on tien toisella puolella.

Arvosana hotellille:

Splash & Fun -vesipuisto

Vesipuistoa kuvattiin paljon hienommaksi mitä se oikeasti oli. Oikeasti puisto oli jopa tylsä, mutta tulipahan käytyä.

Plush -baari

Meno on ehkä hiukan rauhallisempi kuin muissa baareissa, ja hiukan erilaista musiikkia. Itse kävimme plushissa vain joskus.

Oletko vieraillut St. Julian'sissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.