Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Sozopolissa

Pieni hotelli, lähellä rantaa. Hotellilla ei vakuutuksia

mml    30.08.2016    Sozopolin hotellit    Sozopol
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2016 | Hotelli: Tabanov Beach

Olimme mieheni kanssa ensimmäistä kertaa Bulgariassa. Sozopol on todella halpa paikka ja kiva viikon mittaiselle lomalle. Pidemmällä lomalla vaatisi retkiä johonkin tai toisen kohteen.

Kaupunkina siis ihan ok paikka, voisi mennä toistekin.

Mutta... hotelliksi valitsisin ikävän tapahtuman johdosta toisen kuin Tabanov Beach-hotellin.

Ensimmäisenä päivänä hotellissa pelailimme meidän kattoterassilla mieheni kanssa korttia ja nautimme lämmöstä. Mieheni sanoi menevänsä käymään

nopeasti suihkussa viilentääkseen oloaan. Hetken päästä kuului joku ääni parvekkeelle mutta en vielä mennyt katsomaan, mietin vaan että mikäköhän siellä tippui.

Sitten mieheni huusi minut katsomaan ja suihkukulmauksen lasi oli kirjaimellisesti räjähtänyt pieniksi palasiksi, jättäen haavoja mieheni ranteen sivuun ja toisen jalan varpaisiin.

Mieheni tuli varovasti vessasta pois, varoen astumasta lasinsiruihin mitä vessan lattia oli täynnä nurkkia myöten.

Kyselin mitä oli tapahtunut ja mieheni selitti että oli laittanut suihkun päälle ja työntänyt normaaliin tapaan ensin toisen suihkulasin kiinni ja sen jälkeen toisen. Stoppariin osuessa vasemman puoleinen lasi räjähti sirpaleiksi.

Soitin heti oppaalle jonka olimme hetkeä aikaisemmin nähneet aulassa. Hän oli ehtinyt jo lähteä mutta lupasi tulla mahdollisimman pian takaisin selvittämään tapahtumaa.

Lähdin yrittämään selvittää vähän huonolla englannilla aulaan mitä oli tapahtunut ja hetken päästä omistajista vanhempi mies saapui huoneeseemme.

Häntä ei ollenkaan kiinnostanut mitä oli tapahtunut, tai oliko miehellä kaikki hyvin. Ainoa asia mitä kyseli niin oli meidän oma kasko, ja että ottakaa valokuvia!!!

Ei olisi tullut mieleenkään että meidän tarvitsisi miettiä omia vakuutuksia koska lasissahan oli selvästi joku jännite mikä aiheutti stoppariin osuttua lasin hajoamisen.

Opas tuli ja selitin vielä tapahtuman kulkua hänelle, ja hän sanoi lähtiessään että menee selvittämään tätä omistajien kanssa ja että ette te joudu tätä maksamaan.

Siihen yritin sitten luottaa,kunnes parin päivän päästä opas oli taas hotellilla ja sanoi olevan meille huonoja uutisia.

Joutuisimme maksamaan 150Levaa(n.75€)suihkulasista. Ei sinänsä hirveän iso raha mutta toisaalta iso raha kuitenkin ajatellen että eihän vika ollut meidän!

Olimme aika raivoissaan tilanteesta ja siinä hetken asiaa pöyriteltyä lähdimme takaisin altaalle.

Voin sanoa että se loma oli pilalla. Jonkin ajan päästä menimme takaisin aulaan koska mieheni ajatteli että maksetaan se nyt heti pois kun opaskin oli vielä siinä,jos tulisi jotain kysyttävää vielä.

Opas lupasi vielä selvittää korvaako matkatoimisto tätä mitenkään.

Tapahtuman jälkeen tämä omistajista vanhimmasta miehestä aisti että emme olleet enää samalla viivalla muitten hotellin vieraitten kanssa. Se oli todella ärsyttävää.

Meiltä ei pyydelty anteeksi tapahtumaa, ei kysytty halutaanko vaihtaa huonetta(en tosin tiedä oliko siellä edes vapaita huoneita).

Suihkunurkkauksen lasia ei käyty korjaamassa meidän olo aikana siellä. sillon vaan rikkalapiolla otettiin lasin sirut pois ja huuhdeltiin lattia suihkulla. Ei siis edes imuria käytetty. Eli pieniä lasin siruja siis jäi joihinkin kohtiin, mitä sitten itse siellä laittelimme roskiin ettei tullut lisää haavoja.

Haavat eivät onneksi vaatineet lääkärikäyntiä. Saimme desinfiointiaineen kun pyysimme aulasta ja KAKSI laastaria..onneksi oli omia laastareita mukana.

Täytyy sanoa että mielellään joka päivä aina poistui hotellista kiertelemään ja otti päähän palata hotelliin ja nähdä hotellin henkilökunta tapahtuneen johdosta, lähinnä tämä vanhin miehistä.

Kuulimme myös että joltain oli samaisessa hotellissa mennyt muovituoli hajalle ja olivat joutuneet sen maksamaan. Eli hyvä hotelli varmaan siihen asti kun et hajoita mitään.

Ainakaan tällä hotellilla ei ole mitään vakuutuksia, siksi ilmeisesti asiakkaat maksavat jos jotain hajoaa. Mielestäni se ei ole kyllä syy laskuttaa asiakkaita siinä tilanteessa jos hajoaminen ei ole asíakkaan vika!

Lomaa vietettiin päivä kerrallaan, onneksi kaikki muu meni hyvin mutta hotellin osa lomamatkalla on mielestäni aika suuri.

Muutama päivä ennen loman loppua opas soitti että matkatoimisto korvaa 40€ takaisin lasista. Se oli parempi kuin ei mitään, olimme ihan tyytyväisiä vaikka korvausvelvollisia olisivat olleet kyllä hotelli tässä tapauksessa.

Saimme myös kirjallisen selosteen tapahtumasta, jos laitamme asian vakuutusyhtiölle.

Sanoimme kyllä että emme olleet varautuneet kuin matkatavaravakuutukseen sekä vakuutukseen mikä korvaisi mahdolliset lääkärikulut. Ei tullut mieleenkään ottaa vakuutusta mikä korjaisi esinevahingot tällaisessa tapauksessa..automaattisesti ajattelee esim. tällaisessa tapauksessa että hotelli korvaa lasin kun ei ole itsestä johtuvasta syystä hajonnut.

Haluaisimme mennä toistekin Bulgariaan, ehkä jopa samaan kaupunkiin mutta TODELLAKIN eri hotelliin. Tarvitsee kyllä selvittää ensi kerralla että onko kaikissa hotelleissa sama käytäntö että vakuutuksia ei heillä ole.

Onneksi tapahtuma ei sattunut kellekään lapselle, olisi varmasti pelästynyt ja paljon.

Arvosana hotellille:

Pieni perhehotelli

Vieras    16.06.2016    Sozopolin hotellit    Sozopol
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2016 | Hotelli: Kavaler

Pieni perhehotelli Sozopolin merkein korkeimmalla kohdalla, vain neljätoista huonetta. Siisti perushotelli paljon liikkuvalle joka ei vietä aikaa hotellissa. Rantaan lyhyt matka kävellä. Aamupala vaihteli paljon, yhtenä aamuna leipä vanhaa ja toisena aamuna loistava omeletti eri lisukkeilla. Respa ei ole paikalla joka päivä mutta emmepä palveluja kyllä tarvinneetkaan. Lyhyt matka kävellä vanhaan kaupunkiin ja taksiasema lähellä josta pääsee Burgasiin ostoksille. Pieni ravintola hotellin kyljessä josta saa tarvittaessa pientä syötävää. Englantia osaavat huonosti johtajaa lukuunottamatta, hänellä myös toinen uudempi ja tietojensa mukaan parempi kahdentoista huoneen hotelli Sozopolissa uima-altaalla sekä rannassa. Kaiken kaikkiaan onnistunut Bulgarian matka ennakkoluuloista huolimatta. Ruoka oli kaikkialla hyvää ja halpaa ja palvelu toimi.

Arvosana hotellille:

Siisti hotelli uudesta kaupungista

Vieras    29.06.2011    Sozopolin hotellit    Sozopol
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Hotel Relax

Olimme juhannusviikon Sozopolissa perheen kanssa. Matkan tilasimme Bulgarian Airways'n kautta. Aikaisemmin varaamamme hotelli oli ylibuukattu, joten meidät majoitettiin viereiseen hotelliin, kahteen huoneeseen. Hotelli oli ilmeisesti juuri avattu sesonkiin, sen verran vähän oli majoittujia. Hotelli Relax oli netin mukaan peruskorjattu 2011 ja se oli siistissä kunnossa. Aamupala tuotiin pöytiin, lautasella oli englantilaistyyppisesti juustoja, makkaraa jne lisäksi paahtoleipää ja kahvia/mehua. Aamupala oli viikonloppuna seisovasta pöydästä, sitä se olisi voinut olla koko ajan, nytkään tenavat eivät koskeneet juustoihin ym. Hotelli sijaitsee verrattain kaukana vanhasta kaupungista, n. 2 km. Kävelyä tuli siis reippaasti.. Hotelli kannattaa varata kyllä lähempää! Allas oli hyvä, terassilta näkyi vähän merta. Ilmastointi toimi hyvin.

Sozopol oli odotuksiin nähden parempi. Vanha kaupunki on siisti, hyviä näköaloja merelle. Ravintoloita on runsaasti, lähinnä kävimme rantakadun ravintoloissa juuri matkan vuoksi (alle km). Hintataso näyttää nousevan verrattuna vanhaan kaupunkiin. Uimarannat ovat loivasti syveneviä, vesi kirkasta ja snorklausta ajatellen paljon erilaisia kaloja vrt Välimeri eikä ole merisiilejä! Haittana on se, että helposti aallot kasvavat korkeiksi, jolloin uini kielletään.

Hintataso on edullinen joka oli meille viisihenkiselle perheelle tärkeä asia mm. ravintolasyömistä ajatellen.

Maa on turvallisen tuntuinen, palvelu asiallista ja hyvää ja englannilla pärjää.

Kaupungissa on pari pientä museota, enemmän niitä löytyy esim. Burgasista, jonne menimme paikallisella bussilla. Hinta oli 4 levaa/hlö -suuntaan. Burgasissa kierreltiin ostoskaduilla ja tutustuttiin meren vieressä olevaan 5km pitkään rantapuistoon. Tämä oli erinomaisen hieno paikka, kannattaa ajella minijunalla kierros.

Matkasta jäi senverran mukava muisto, että todennäköisesti palaamme Bulgariaan uudestaankin, ei välttämättä Sozopoliin, mutta Bulgariaan kuitenkiin!

Arvosana hotellille:

Viihtyisä ja pieni hotelli

Vieras    11.11.2010    Sozopolin hotellit    Sozopol
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2010 | Hotelli: Tabanov Beach

Vierailimme Sozopolissa avomieheni kanssa äkkilähdön voimin. Lennot sujuivat mutkattomasti, paluulentomme lähtö kylläkin viivästyi Helsingin päässä sattuneen sairaskohtauksen takia, mutta olimme kuitenkin vain muutaman minuutin myöhässä Suomessa, joten lentäjä piti kiirettä :) Primera airin kone oli jo vähän nuhjuisen oloinen, mutta kyllä siinäkin matka taittui.

Hotellimme Tabanov Beach oli siisti ja mukava, hyvällä paikalla, josta oli helppo liikkua uuden kaupungin rantaan tai ostoksille. Sozopolin kartta hämäsi meitä alkuun, koska luonnossa välimatkat olivat todella lyhyitä ja matkat taitettiin kävellen, siihen liikennekulttuuriin ei ihan uskallettu vuokra-auton kanssa lähteä. Ostosmahdollisuuksia Sozopolissa on vähän, mutta saimme kyllä lomakassamme tuhlattua! Ruoka on äärettömän hyvää, suosittelemme sachia kaikille! Buena vista ja Oceans pub -ravintolat jäivät erityisesti mieleemme, niistä saatu ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä (buena vistassa erityisesti). Sachit olivat näissä erityisen hyviä :) Myös dönerin kebabit rantakadulta ostettuina maistuivat meille, eikä edes vatsavaivoja näistä saatu! Edullista syöminen kyllä on.

Tabanov Beachissa oli joka aamu sama aamupala, mikä alkoi jo loppuviikolla tympiä. Sai sitä kuitenkin aamuisin vatsansa täyteen. Pihalla oleva pieni allas on yhteiskäytössä viereisen hotellin kanssa, mutta tästä ei ollut ongelmia, altaalle usein mahtui joukkoon. Siivoojat odottivat pientä tippiä, jätimme yleensä 2 levaa. Tosiaan uuden kaupungin ranta on hotellin "kulman takana", noin 100 metriä. Rannalla myivät maisseja, jotka maistuivat suolattuina ihan taivaallisille :) Jos ei halunnut maksaa aurinkotuolista ja varjosta, niin oman pyyhkeen sai levittää sille varatulle alueelle. Useina päivinä oli punaiset liput, eikä uimaan kannattanut lähteä, joten meidän rannalla makoilu jäi hyvin vähäiseksi. Löysimme satamasta paatin yksi päivä, joka vei meidät katselemaan Sozopolia mereltä, ja paha olohan siellä tuli. Aallot olivat sen verran suuria, ja paatti sen verran pieni, että ei heikko vatsaisille!

Kokonaisuudessaan todella mukava kokemus Bulgariasta, takaisin joskus, mutta ei ehkä seuraavalla lomareissulla. Todella mukavaa oli huomata, miten halpaa siellä on! Laukut ja huivit, jotkut vaatteet, todella edullisia. Toki oli myös niitäkin, jotka yrittävät raastaa rahat pois piraattitavaroilla.

Sozopol on turvallinen, hyvin uskaltaa liikkua vielä illallakin. Iltaisin bulgarialaiset vasta heräävät eloon ja laulut ja musiikki alkaa soida rantaravintoloissa ja baareissa. Join elämäni parhaan Sex on the Beachin yhdessä uuden kaupungin rannalla olevassa baarissa, maksoi 4 levaa ja maistui mahtavan hyvälle, suosittelen!

Suosittelen myös hotellia, huoneessamme oli pieni jääkaappi, jonne sai hyvin mahtumaan vähän suklaata ja vettä, tai muuta mitä nyt söimmekään. Ilmastointi huoneessa oli hyvin tehokas, suihku ja wc-tila myös tarpeisiin vastaava, mitä muuta sitä kaipaisikaan! Rentouttava, viihdyttävä loma kahdelle, sitä toivoimme ja sen saimme!

Arvosana hotellille:

Tuulahdus itäblokkia

Vieras    01.07.2010    Sozopolin hotellit    Sozopol
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2010 | Hotelli: Martinez

Matkakertomus Sozopol, Martinez – tuulahdus itäblokkia

Kävimme perheen kanssa Aurinkomatkojen Sozopolin matkalla juhannuksen aikoihin. Mukana olivat 4 ja 5-vuotiaat lapset. Osa matkakertomuksesta on myös lasten näkökulmasta.

Aurinkomatkojen lennon aikataulu Sozopoliin on aika ihanteellinen. Lähtö noin klo 17 ja perillä Burgasissa klo 20, joten eipä tarvitse herätä keskellä yötä aamulennolle ja silti perillä ollaan ihmisten aikoihin. Laukut tulivat suht nopeasti ja bussi starttasi perinteisen pienen odottelun jälkeen. Matka Burgasin läpi Sozopoliin kesti noin 45 min.

Perillä hotelli Martinezissä huoneiden jako sujui nopeasti ja huoneistossa oltiin klo 22 jälkeen. Kahden huoneen huoneistot ovat todella isoja, siistejä ja säilytystilaa on paljon. Molemmilla huoneilla oli oma parveke mikä oli luksusta. Osalla matkalaisista oli kolmen huoneen huoneistoja, joissa saattoi olla kaksikin kylpyhuonetta. Molemmissa huoneissa erillinen ilmastointi ja omat pienet noin 20” lcd telkut joten jalkapallon seuraaminen sujui ilman tappelua…Jääkaappi, pieni pakkaslokero, mini paistinlevyt ja kahvinkeitin joista jälkimmäisiä ei kyllä käytetty. Sängyt olivat hyvät, lähes verrattavissa Suomen hotelleihin. Ettei menisi ihan mainospuheiksi niin seuraavaksi varjopuolia. Näkymät huoneesta eivät olleet kummoiset, uima-allas näkyi osittain, eli enimmäkseen tuijoteltiin vastapäisen huoneen naapureita. Juu, ei kyllä merinäköalasta maksettukaan joten siitä ei voi valittaa. Siivooja ei tiskannut käytettyjä astioita tai jos tiskasi niin taisi tehdä sen siivousmopilla (muuten siivous pelasi ihan ok). Suurin ”vika” Martinezissa oli ruoka, meillä oli puolihoito, aamiainen oli vielä ihan siedettävä, munakasta, paikallista nakkia, hedelmiä jne. Puolihoitoon kuuluva illallinen oli aika vaatimaton esitys, varsinkin hotellin muuhun tasoon nähden. Muutamana iltana oli alkukeittoa mutta se oli jäähtynyt jo kylmäksi jos ei saapunut syömään ihan klo 18.30 jälkeen. Pääruokana oli kanaa eri muodoissa, jonkinmoisia lihakimpaleita, kalapuikkoja (!), aamuisia nakkeja (?). Parasta illallisessa oli salaatit, viinilehtikääryleet ja paistetut kasvikset sekä jälkiruokaletut. Juomat olivat maksullisia ja pari kertaa oltiin jo syöty tovi ennen kuin juomat saatiin pöytään vaikka asiakkaita ei todellakaan ollut yhtenäkään iltana kahtakymmentä enempää. Juomien hinnat olivat korkeat verrattuna rantakadun ravintoloihin, monesti meni 15 levaa pelkkiin juomiin (pari vettä, omppumehua, iso olut) kun rantakadulla olisi syönyt 30-40 levalla koko illallisen, sellaisen kuin itse olisi halunnut. Palvelu oli muuten ok; englantia kaikki puhuivat sen verran että tilaukset saatiin tehtyä. Aurinkomatkat veloittaa puolihoidosta aikuiselta 70 e/vko ja lapsilta 35 e. Jos joku tuonne on menossa, niin suositellaan että syötte illallisen rantakadulla, kymmeniä ravintoloita on muutaman sadan metrin matkalla, palvelu on parempaa, hintataso selvästi alhaisempi, saa sitä mitä haluaa ja eipähän tarvitse joka ilta syödä samassa paikassa, varsinkin kun ruoka ei ole kummoista. Bulgariassa ruokaillessa kannattaa muistaa se, että kaikki ruoka-annokseen kuuluvat lisukkeet tulee tilata erikseen. Jos tilaat pihvin, niin perunat, riisi, leipä jne. tulee tilata erikseen.

Hotellin muut palvelut ovat ihan ok, ilmainen wlan toimi huoneessa, allasalue on toimiva, lapsille voisi olla kyllä liukumäki ja pihalla kiikkuja tai edes pieni leikkipaikka. Hotellissa on iso leikkihuone jossa lapset voi piirrellä, leikkiä autoilla ym. Leikkihuoneen mamma oli hotellin palvelualttein ja puhui enemmän englantia kuin tarjoilijat yhteensä. Punttisali on pieni, laitteita vain muutama joten sen varaan ei kuntoilua kannata laskea. Punttisalin pitäjä tekee hieronnat, kokohieronta 45 min, 45 levaa oli ok. Rannalla ei näkynyt hierojia kuten esim. Kultahietikolla. Lenkillä tuli käytyä kolmena aamuna klo 6-8 välillä. Hyvä reitti menee rantaa seuraten vanhan kaupungin ympäri, 5-6 km, jos palatessa nousee portaat uuteen kaupunkiin, saa pari kilsaa lisää ja korkeuseroa kerralla 30 m lisää. Muita lenkkeilijöitä ei näkynyt koko matkan aikana, ei myöskään maastopyöräilijöitä koska missään ei näkynyt pyörien vuokrausta, eikä autovuokraamojakaan näkynyt. Liikenne on reipasta mutta niin se on Turkissakin ja siellä on tullut ajettua joten tässä ja monessa muussa suhteessa pisteet menee Turkille.

Vanhakaupunki oli kaunis pienine kujineen ja vaihtuvine näkymineen. Suuret korkeuserot muodostivat mielenkiintoisia näkymiä. Pikku terasseja sijaitsi kallion reunoilla meren kimmeltäessä alhaalla. Pääskysiä lenteli joka puolella ja niiden pesiä oli mitä rohkeimmissa paikoissa. Lapsetkin pääsivät lähietäisyydeltä näkemään, kuinka emo ruokki poikasiaan. Vanhakaupunki oli pienen kokonsa puolesta nopeasti kävelty läpi. Tunnelma oli seesteinen. Kauppoja on paljon vanhankaupungin alkupään kaduilla, niemen kärjessä on muutama ravintola hyvällä paikalla, näkymät ovat komeat. Vanhat mummot kauppaavat hilloja tai Bulgarialaiseen tapaan eivät varsinaisesti kauppaa, istuvat vain hillojensa vieressä ja eivät sanallakaan yritä myydä niitä. Oisko perua rautaesiripun takaa, kyllä asiakkaat ostavat jos heillä on tarve? Tässä on aikamoinen ero moniin muihin maihin. Ainakaan ei voi sanoa että kauppiaat olisivat päällekäyviä 

Hintataso kaupoissa on alhainen paikallisten elintarvikkeiden osalta. Martinezin lähellä olevasta supermarketista (kaupungin suurin kauppa 5 x 25 m…) 10 L vesitonkka maksoi 2.5 levaa, litra olutta 1.8 levaa, keksit ja pikkunaposteltava suolainen alle levan. Hotellin aulabaarissa 0.5 L vesipullo maksaa 2.2 levaa joten kannattaa miettiä kummasta veden ostaa  Vaatteiden osalta merkkituotteiden jäljitelmät eivät ole kalliita mutta kalliimpia kuin Turkissa ja valikoima Sozopolin pikkukojuissa on suppea ja tinkimistä ei juuri voi harrastaa. Hinta on se mikä etikettiin on pistetty, myyjällä ei ehkä ole valtuuksia antaa alennuksia jos keskuskomitea lupia ei ole antanut. Burgasissa on varmaan enemmän valikoimia mutta ainakaan meitä ei shoppailu niin paljon kiinnostanut. Burgasin retki AM:llä maksoi 13 e aik, 7 e lapset. Muutamat kävivät ja kehuivat hintatasoa mutta saahan kotimaastakin Robbarista farkut alle 20 eurolla jos halvalla hinnalla haluaa.

Viidettä kesää Bulgariassa viettänyt matkaoppaamme oli oikein ammattitaitoinen. Hän tunsi maan historian ja tavat joten hänen tarinoitaan oli kiva kuunnella ja hänelle oli aina mukava mennä juttelemaan. Opas otti myös lapset kivasti huomioon.

Sää oli hieman epävakainen, kaksi päivää seitsemästä oli täysin sateisia, silloin käytiin mm. parturissa, naiset manikyyrissä. Hinta ei päätä huimannut mutta ei kyllä palvelutasokaan. Kauneushoitola Eliten parturi jutteli englanniksi mutta manikyyri ei puhunut vissiin sanaakaan koko aikana. Ei ehkä osannutkaan muuta kuin paikallista ja itänaapurin kieltä.

Venäläisiä näkyi tosi paljon mutta ainakaan hotellilla eivät olleet möykkäävää sorttia. Saksalaisia oli jonkin verran ja muut pohjoismaiset olivat osanneet valita jonkin muun lomakohteen.

Martinezin edessä oleva Harmani-ranta on mukava hiekkaranta, monenlaista palvelua on tarjolla. Ranta syvenee aika nopeasti ja aallot olivat isoja joten ihan pienten lasten kanssa voi olla hankalaa. Ns. keskustan ranta vaikutti aaltojen puolesta rauhallisemmalta ja oppaan mukaan se taisi olla matalampi ranta.

Yhteenveto: Martinez-hotelli oli suunnilleen tähtiensä arvoinen. Vanhakaupunki on kaunista katseltavaa. Hintataso on mukavan alhainen. Ympäristö on hiukan likainen. Bulgarialainen keittiö ei ole kovin kummoinen. Palvelu on välillä yrmeää. Syökää ruokanne hotellin ulkopuolella ja muistakaa Bulgarian tapa, että pitää tilata lihat ja lisukkeet kaikki erikseen. Alkukesästä voi varautua sadekuuroihin.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Sozopolissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.