Soussen matkakokemukset ja vinkit: Sivu 2

merirosvoristeily

Lionking78    29.06.2008    Soussen vaarat ja ongelmat    Sousse

Soussessa kannattaa harkita kahdesti merirosvoristeilyä jota tyrkyttävät rannoilla!

mainostiva risteilyä all inclusive risteilynä johon kuuluisi juomat ja ruoat :)

Toisin kävi kun päästiin merelle asti päivä paistoi ihanasti ja yllätys yllätys kun ruvettiin "tarjoamaan" juomia kiskottiin niistä hyvät hinnat ja ei kukaan ymmärtänyt että ne olisivat kuuluneet hintaan oli porukka aikas kyrpiintyneitä tuommoiseen toimintaan! reissu nyt muutenkaan ollut kummoinen aikas lähellä rantaviivaan mentiin ja pysähdyttiin kerran uimaan ja takaisin tulomatkalla laivan siivooja piti jonkin moisen tanssi esityksen radion säestyksella! SE OLI REISSUN KOHOKOHTA :D

Tuk Tuk

sadey80    24.06.2008    Soussen lennot & liikenne    Sousse

Tuk tukeilla sitä mennään ja kovaa :)

Tunisiassa äärimmäisen kätevä tapa kulkea hieman pidemmät matkat on ottaa alleen TUK TUK, sellainen auton ja mopon sekoitus. Kyyti ei kovinkaan paljoa maksanut ja sitäkin hauskempaa oli kaahata pitkin katuja vaaleanpunaisella "kärryllä". Välillä täytyi oikein etupenkistä pitää kiinni, ettei vaan mutkissa lentänyt kyydistä pihalle. Suosittelen!

Ravintola La Fiesta

sadey80    24.06.2008    Soussen ravintolat ja baarit    Sousse

MMMMMMM.. vieläkin meinaa ihan onnesta itkettää kun muistelen La Fiestan herkullista pihviä :) Ravintola oli ihanan tunnelmallinen, hämyisä mutta samalla niin kotoinen, jossa sai ystävällistä palvelua. Hintatasokin yllätti edullisuudellaan ja vielä siihen kun lisäsi Domina Travelilta saaman alennuksen, niin kyllä kelpasi herkutella.

Kaikille Soussen matkailijoille suosittelen ehdottomasti tätä ravintolaa.

bussiliikenne

anskuliini    23.06.2008    Soussen lennot & liikenne    Sousse

paikalliset kuskit on melko kaahareita kauhukahvat oli kyllä koetuksella...harvoin on menty niin lujaa linja-autolla vastaantulevien kaistalla törrä pohjassa äkkijarrutuksilla maustettuna :)

basaarit

anskuliini    23.06.2008    Soussen ostokset    Sousse

ostokset ovat todella halpoja..varsinkin ku on vähän ruskettunut kauppiaat luulee että on enemmänki kierrelly ja katellu hintoja ja johan rupeaa hinnat putoilemaan ja mitä kauemmin jaksat tinkiä sitä halvemmalla saat puolessa tunnissa saatiin siskon kanssa jopa 80% hinnoista pois...jotenka aikaa kannattaa varata jos haluaa että hinnat laskee...

retki eläinpuistoon

ikimuistoinen retkemme oli mahtava..oli ihana nähdä afrikan eläimet luonnon omaisessa puistossa...olimme retkellä joka oli matkatoimiston järjestämä...muuten todella hyvä retki mutta halusimme ratsastaa kameleilla ja kysyimme opppaalta edimmekö lähteä eläintarhan järkkäämälle kameli safarille ja oppaamme sanoivat että hyvin kerkeää...kuitenkin bussimmme melkein kerkesi lähteä ilman meitä ja olisi tullut melko pitkä omamatka saharalta hotellille!

Edullinen hotelli

Lionking78    23.06.2008    Soussen hotellit    Sousse
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2006 | Hotelli: Phenix

Hintaansa nähden ihan ok hotelli herkkä uniselle voi olla harmia viereisen menomesta jytinä "bonaparte"

Homma toimi hotellissa hyvin!

Arvosana hotellille:

el kantoui

anskuliini    23.06.2008    Soussen nähtävyydet    Sousse

ihana merellinen kylä kävelymatkan päässä...kannattaa käydä jos aikaa riittää :)

Liitovarjoilu

Soussessa oli mielestäni edullista tuo veneen perässä varjolla roikkuminen suosittelen kaikille! mahtava kokemus!!

hyvää ruokaa

anskuliini    23.06.2008    Soussen ravintolat ja baarit    Sousse

omassa hotellissa mahtavat noutopöydät aamiaisella sekä illallisella,hotellin pizzeriakin ihan ok. kauemmas syömään ei uskallettu siskon kanssa edes lähteä.. päivällä jo kun lähdimme hotellilta vähän kauemmas oli jo kaksi paikallista ahdisteliaa perässä...jotenka baari kokemuksetkin jäi hotellin baareja lukuunottamatta aika vähäiseen! yhteen uskallauduttiin joka sekin oli aivan hotellin läheisyydessä mutta kaikesta huolimatta tunisialainen ruoka oli erittäin hyvää ja monipuolista... :)

English pub

Lionking78    23.06.2008    Soussen ravintolat ja baarit    Sousse

urheilun ystäville english pub soussessa on oikea valinta. Iso valkokangas ja löytyy pubista pari biljardi pöytääkin!

Bonaparte

Lionking78    23.06.2008    Soussen ravintolat ja baarit    Sousse

Sousseen matkalla olevat jotka kaipaavat tunnelmallista meno paikkaa niin bonaparte on juuri oikea paikka hotelli phenix on aivan vieressä!

Jännittävä lentomatka

sadey80    23.06.2008    Soussen lennot & liikenne    Sousse

Jos kaipaa jotain jännitystä elämään yläilmoissa, suosittelen lämpimästi käyttämään tunisialaista lentoyhtiötä, Karthago Airlinesia. Täytyy myöntää, etten ole vielä eläissäni niin paljoa pelännyt lentokoneessa kun tällä matkalla. Varsinkin laskuvaiheessa täytyi puristaa penkkiä rystyset valkoisina, taisi alkaa huulestakin veri tihkua kun piti niin kovasti hampaita iskeä alahuuleen.

Mutta hengissä sitä vaan tältäkin lennolta selvittiin :)

iltakävely

ahmed heikki    23.06.2008    Soussen vaarat ja ongelmat    Sousse

hieno kaupunki kierrellä jalkaisin

E.S.S

maailman paras jalkapallo joukkue

Oletko vieraillut Soussessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.