Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Lennot & liikenne Soussessa

Rahalla saa ja hevosella pääsee

llauraa-    04.11.2008    Soussen lennot & liikenne    Sousse

En tiedä muista Tunisian kaupungeista, mutta Soussessa seisoo upeasti koristeltuja hevosvaunuja joka kadunkulmassa. Tämä tunisialainen "taksinkorvike" on lähes puolet kalliimpi kuin taksi, mutta kyyti on tuplasti hauskempaa! Saman voi tosin kokea myös Helsingissä, mutta vertaa hintaa: sama matka Tunisiassa n. 5e, Suomessa 20e.

Tuk Tuk

sadey80    24.06.2008    Soussen lennot & liikenne    Sousse

Tuk tukeilla sitä mennään ja kovaa :)

Tunisiassa äärimmäisen kätevä tapa kulkea hieman pidemmät matkat on ottaa alleen TUK TUK, sellainen auton ja mopon sekoitus. Kyyti ei kovinkaan paljoa maksanut ja sitäkin hauskempaa oli kaahata pitkin katuja vaaleanpunaisella "kärryllä". Välillä täytyi oikein etupenkistä pitää kiinni, ettei vaan mutkissa lentänyt kyydistä pihalle. Suosittelen!

bussiliikenne

anskuliini    23.06.2008    Soussen lennot & liikenne    Sousse

paikalliset kuskit on melko kaahareita kauhukahvat oli kyllä koetuksella...harvoin on menty niin lujaa linja-autolla vastaantulevien kaistalla törrä pohjassa äkkijarrutuksilla maustettuna :)

Jännittävä lentomatka

sadey80    23.06.2008    Soussen lennot & liikenne    Sousse

Jos kaipaa jotain jännitystä elämään yläilmoissa, suosittelen lämpimästi käyttämään tunisialaista lentoyhtiötä, Karthago Airlinesia. Täytyy myöntää, etten ole vielä eläissäni niin paljoa pelännyt lentokoneessa kun tällä matkalla. Varsinkin laskuvaiheessa täytyi puristaa penkkiä rystyset valkoisina, taisi alkaa huulestakin veri tihkua kun piti niin kovasti hampaita iskeä alahuuleen.

Mutta hengissä sitä vaan tältäkin lennolta selvittiin :)

henkilökunta

ahmed heikki    23.06.2008    Soussen lennot & liikenne    Sousse

deturilla on todella hyvä palvelu koneissa

Oletko vieraillut Soussessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.