Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Soussessa

Eläinpuisto

Nooraou    07.11.2010    Soussen nähtävyydet    Sousse

Kaikki, joita kiinnostaa eläimet ja muutenki pitävät niistä niin suosittelen menemään Friquan eläinpuistoo. Retki on mukava ja päivä kuluu nopeasti. Puistossa pääsee mm.ruokkimaan norsuja (ei aina ), ratsastamaan kameleilla, kuviin stutrisien kanssa... Puistossa on monenlaisia eläimiä, joista varsinkin lapset pitävät. Retken päätteeksi mennään kalastajakylään, jossa mahdollisuus hieman kierrällä ja ostaa vaikka kahvilasta paikallista minttuteetä.Suosittelen suuresti tätä retkeä itse pidin kovasta ja oli mukava nähdä erillaisia eläimiä, joita ei suomesta löydy: ))

Tunis

Vieras    30.08.2010    Soussen nähtävyydet    Sousse

Otimme nopean junan Tunisiin, jolloin matkantekoa kesti about 1h30min. Hieman ensin huippasi, kun istuimme heti veturimiehen takana ja täten loistopaikoilla näkymin eteen ja sivuille !! Halusimme ottaa hieman etäisyyttä Sousseen ja nähdä pääkaupungin, joka oli näinkin lyhyen matkan päässä. Käppäilimme kujilla ja kaduilla. Oli oikein vilkasta ja eläväistä meininkiä. Ainoa mitä ihmettelimme ja miksi kokopäiväretkemme tyssäsi pariin tuntiin oli se, ettemme löytäneet yhtään avoinna olevaa kahvilaa, ravintolaa... -ramadanin aika !!! Takaisin matkasimmekin täten oletettua aikaisemmin, jolloin otimme 2 tuntia kestävän junamatkan. Mutta EHDOTTOMASTI käymisen arvoinen kohde !!

Katsa

el kantoui

anskuliini    23.06.2008    Soussen nähtävyydet    Sousse

ihana merellinen kylä kävelymatkan päässä...kannattaa käydä jos aikaa riittää :)

katukuva

ahmed heikki    09.03.2008    Soussen nähtävyydet    Sousse

kadut on puhtaita

Oletko vieraillut Soussessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.