Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Lennot & liikenne Sisiliassa

Omatoimimatka Sisiliaan

Vieras    03.07.2010    Sisilian lennot & liikenne    Sisilia

Suosottelen seuraamaan nettihintoja lennoista ja varaamaan hotellin suoraan netin kautta. Näin pääset parempaan hotelliin, saat mukaan lounaan ja illallisen (jos haluat) ja silti säästä satoja euroja! Olemme tehneet perheen kanssa näin jo usein (6 henkeä). Ihmettelen matkatoimistojen röyhkeyttä matkojen ja omien lentojen hinnoittelussa??

Matka

matkailija1    24.03.2010    Sisilian lennot & liikenne    Sisilia

Heippa!

Haluaisin esittää paria kysymystä Sisiliasta. Ensinäkin suositteletteko perheelleni Naxosia lomailu kaupunginksi? Kauanko Catanian lentokentältä kestää tulla Naxosiin, millä ajoneuvolla ja paljonko se maksaa? Olen lukenut paljon eri artikkeleita Sisiliasta ja Naxosista pidän kovasti tästä kaupungista ja markkinat kiinnostavat! Onko todella niin että halvimmat vaatteet maksavat 2e paidat ja kengät?! Ja alushousuja vain 0,50e ja rintaliivejä 1-2e! Mahdottoman halpaa! Mitä nähtävyyksiä suosittelisitte ja minkä hintaisia? Onko jotakin tuliais ideoita mitä keksisi tuoda Naxosista? Olisi todella kiva tietää Naxosista enemmän olen itse käynyt Italiassa 2 kertaa toinen autoreissuna ja toinen oli valmismatka, suosittelen kovasti! Kesällä aiomme käydä Sardiniassa ja jos tiedät jotakin kivoja putiikkeja sieltäkin kerro ihmeessä ja tietysti myös kerro Naxosin shoppailu putskuja!

- matkailija1

Oletko vieraillut Sisiliassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.